Arkadaşlar biz 3.5 yıllık sevgili idik. İlk 2- 2.5 yıl aramızda herhangi bir cinsellik yaşanmadı. Cinsellik yaşamaya başladığımızda sevgilim, ben altta o üstteyken boğazımı sıkıp duruyordu. İlişkinin en heyecanlı yerlerinde iki eliyle boğazıma asılıyordu ve çok canım yanıyordu. Kaç defa uyarmama rağmen, ''boynunu sıkmaktan çok haz alıyorum'' diyip kestirip atardı. 10-15 kere cinsellik yaşadık ve tamamına yakınında bu davranışı yaptı.
En son birlikte oluşumuzda çok kötü sıktı, gözlerimden yaş geldi. Sinirlendim, bağırdım çağırdım, sonra kendisi haklı çıkmaya çalıştı bende 3-4 tane tokat atıp hızlıca evden çıktım. Bir daha da arayıp sormadım. Her yerden engelledim. Doğru mu yaptım? Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Not: ''Kadına el kalkar mı?'' demeyin hak etti valla kim olursa o vururdu. Nefes alamadım en son birlikte oluşumuzda. Çok canımı yaktı. Diğerlerinde normal sıkıyordu, idare ediyordum.
En son birlikte oluşumuzda çok kötü sıktı, gözlerimden yaş geldi. Sinirlendim, bağırdım çağırdım, sonra kendisi haklı çıkmaya çalıştı bende 3-4 tane tokat atıp hızlıca evden çıktım. Bir daha da arayıp sormadım. Her yerden engelledim. Doğru mu yaptım? Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Not: ''Kadına el kalkar mı?'' demeyin hak etti valla kim olursa o vururdu. Nefes alamadım en son birlikte oluşumuzda. Çok canımı yaktı. Diğerlerinde normal sıkıyordu, idare ediyordum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer