Sevgilimle çok büyük kavga ettik?

Arkadaşlar gerçekten bir yorum dahi olsa lütfen yazın çünkü bütün düşünme yetimi kaybettiğimi hissediyorum çıkmazdayım.
Sevgilimle çok ciddi bir ilişkimiz var yakında nişan yapıcaz , ben sevgilimden bunca zamandır eski ilişkilerimi sakladım hiç bahsetmedim. Dün eski sevgilimde uygunsuz fotoğraflarımın olduğunu öğrendi eski sevgilimle yatmıştım (eleştirmeyin lütfen çok pişman olduğum bir ilişkiydi) yattığımı da öğrendi , duyunca beni aldattın demeye başladı aşırı sinirlendi herşeyi ondan saklamıştım sonra nasıl yatarsın başkasıyla nasıl söylemezsin derken yüzüme 2-3 kez tokat attı ama sertçe vurdu. Gözüm morardı siz düşünün atar atmaz ağlamaya başladı çok özür dilerim dedi. Ve ben bu yaptığından dolayı 4-5 kez ayrılcağımı söyledim yalvarıyor ayrılma diye ben seni kabul ediyorum diyor birdaha yaparsam annem babam ölsün falan diyor. Çok seviyoruz birbirimizi ama bu yaptığını affetmeli miyim ilişkiye devam etmeli miyim çok kararsızım lütfen yardımcı olun? (3 yıldır sevgiliyiz ve herşeyi yaşadık karı koca gibiyiz yani)
Sevgilimle çok büyük kavga ettik?