Hayır bahaettiğün idrarla karışık bi sıvı orgazm sonrası zorladığında nadir fışkırıyomuş ama idrar olarak geçiyor bide zevkle alakası yokmuş geçen hafta denk gelmiştim anlatıyolardı bi videoda
İlişkide titreyerek ve jasilarak boşalır ve rahatlar. Ancak dediğin gibi fışkıracak olmaz o p*rno idrar torbasına baskı yaptırılarak çıkan idrardir öyle boşalan kadın görmedim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet fışkırma l Var. Her boşalmada. Tavan. Deliniyor
bide ben 20 sevgilim 28 yasinda beni çok begendigini arzuladigini hep soyluyor cinsellik te konuduyoruz ciddi ailesine de anlatti beni normal mi bunlari konusmao bazen korkuyorum basit görecek diys ilk onunla konuştum
buluştuk mesela sınırlarıma saygi duyuyor sen ne zaman istersen o zaman konusalim diyor zorlamiyor ama seni sevmesem arzulamam diyor yani seven böyle midir ailesine de söyleyecek yakın zamanda aileisni de anlatti bana tanitti her konuyu konusuyoruz
tam hayalimde erkek diyebilirim olgun seviyorum mesela cinsel olarak dusunceler uyuyor o koç ben oglak 8 yaş var aramizda ama diyor ki senin istekli olman beni cezbediyor diyor bazi cocuksu hareketleirmi yasima veriyor benimde cok hosuma gidiyor ama yasitlairma göre olgun biriyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır bahaettiğün idrarla karışık bi sıvı orgazm sonrası zorladığında nadir fışkırıyomuş ama idrar olarak geçiyor bide zevkle alakası yokmuş geçen hafta denk gelmiştim anlatıyolardı bi videoda
soruyu şikayet eder misiniz
İlişkide titreyerek ve jasilarak boşalır ve rahatlar. Ancak dediğin gibi fışkıracak olmaz o p*rno idrar torbasına baskı yaptırılarak çıkan idrardir öyle boşalan kadın görmedim
Evet fışkırma l
Var. Her boşalmada. Tavan. Deliniyor
Ahahah yalanciii 😂
Banami dediniz
kiza dedim size degil
Sen bakma ona canım iste kız kurusu
ben mi sikayet edildim
soruyu ben sordum kiz dalga gecmis tavan deliniyo diye
Fışkıran şey zevk suyu değil, squirting denilen boşalma şekli, çok ama çok nadir görülür, yani her kadında olmaz bu
Hayır fışkırma olayı gerçek değil ama rahatlama olayı gerçek erkeğin hemen bitirmezse
afedersin sidik mi o iyyy
Bazı videolardaki şeyler abartılmış şeyler canım
Çok şiddetli bir orgazmda çişle karışık bir şekilde olabilir bence
0 videlardaki b0şalma değil bildiğin sidik işte 😂
O bir kurgu ve anlamsız bir heveslendirme. Gerçekte asla olmaz öyle şeyler
Sebep
soruyu niye şikayet edelim, sorduğuna pişman mı oldun, biri hesabına bakınca görmesin diye mi :D hahaha
ne ilgisi var
ilgisi var tabi
gizli soru zaten gereksiz bildirim geliyor
cevabi aldim zateb
birkaç güne bildirim almazsın, sonra sen silebilirsin
mesela bunu görmek istemiyorum diyince silinir mi
evet bak sildim
çok az kadında squirt olur sende o şekilde olmuyosa zorlama. ama boşalıp rahatlama bi çok kadında oluyo
Fışkırma olmaz ama bardaktan boşalircasina boşalanı gördüm.
O çok nadir herkes te olmaz yani o
her zaman sulu olan ben mesela bakireyim iliskim oldugunda oyle olur mu ki
Ya sulu olman güzel ama seks te o şekilde olacak diye bişey yok orgazm olman yeterli önemli olan o zevk fiskirtmanin başka bı zevki yok
bide ben 20 sevgilim 28 yasinda beni çok begendigini arzuladigini hep soyluyor cinsellik te konuduyoruz ciddi ailesine de anlatti beni normal mi bunlari konusmao bazen korkuyorum basit görecek diys ilk onunla konuştum
Ya konuşmak la basitlik olmaz onu zamana bırakacaksın nasıl ya da ne düşündüğünü zaman gösterecek
buluştuk mesela sınırlarıma saygi duyuyor sen ne zaman istersen o zaman konusalim diyor zorlamiyor ama seni sevmesem arzulamam diyor yani seven böyle midir ailesine de söyleyecek yakın zamanda aileisni de anlatti bana tanitti her konuyu konusuyoruz
Konuşmamız güzel elbette umarım hep mutlu olursunuz
tam hayalimde erkek diyebilirim olgun seviyorum mesela cinsel olarak dusunceler uyuyor o koç ben oglak 8 yaş var aramizda ama diyor ki senin istekli olman beni cezbediyor diyor bazi cocuksu hareketleirmi yasima veriyor benimde cok hosuma gidiyor ama yasitlairma göre olgun biriyim
Zaten çoğu kız olgun seviyor buda ayrı bişey sanırım
sizden bisi istesem yazsam
Buyrun
orada misiniz
Evet
o yorumu siler misiniz
ben buldum
Sen sileceksin ben silemem
Yandaki 3 noktaya tıkla ordan
Soruyu kaldır o zaman ya da şikayet et
Bunu görmek istemiyorum çıkmıyor mu
o sadece bende silinir ki ben herkeste silinmesini isterim