şu an duygusal bı ilişki istemiyorum tamamen uzak benden bu düşünce ama bı yandan da libido sıkıntı sadece cinsellik için kadınin erkek ile görüşmesi sizce kadını küçük düşürür mü 🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYa birisi libidomuz az oldugu için bizim kendimizi tutabildiğimizi abarttıgını söylemiş. Erkeğin fazlaymış da onlar.
Erkekler rahat yetiştirilmiş cinsellij onlar için övünelecek bir şey diye büyütülmüş, ilişki yasasa kimse arkasından konuşmuyo aksine oo aslanım derler. Ve duygusuz oldukları için rahatça onla bunla takılabiliyorlar.
Daha hiçbir şey bilmeyip yorum yapıyorlar şurda ya.
Neyse sen de istiyorsan o şekilde birileriyle öncelikli olarak bi konuş uzun süre güven sağla. O kişi hakkında az da olsa fikrin olsun sonrası için. İstediğinle takılabilirsin. Zaten ciddi ilişlki düşünmüyorsun. Karşındaki de adamsa öyle kötü düşünmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır, küçük düşürmez. Bu düşünce, cinsel ilişkiye gereğinden fazla anlam yüklenmesinden kaynaklanıyor. Romantik ilişki yaşayıp sevgili olacağın biri yok diye neden o zevkten mahrum yaşayasın ki?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
1 yılDuygusal olarak bir şey yaşamak istemiyorsun ama cinsel olarak kaçamak mı yapmak istiyorsun hani o anlamda mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDogru guvenilir kisi dusunmez acikca söylersen fakat bu durumlarda bazen duygu besleyen taraf olabiliyor alıştıkça zaman geçirdikce hatta sahiplenen kıskanan da olabiliyor tehdit şantaj vs bile dikkatli seçim yapmalisin akli basinda olmali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYoo düşürmez bizim ki can da kadının kibpatlican mi
01 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣
1 yılbu sır iki kişinin arasından çıkmazsa bir şey olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılErkeğin gözünde küçük düşürur mu peki önemli olan o
- 1 yıl
karşındaki kişinin olgunluğu ve empati durumuna göre değişir
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bi süre sonra erkek duygusallık beslemese bile kadınlar duygusal bağ kuruyor o kişiyle.
04 Yorumla
Soran1 yılPeki ya tam tersi olursa illaki kadın mı duygusal bağ kurar sadece
Soran1 yılErkekler genelde odun olduklarindan diyosun yani 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYanaşır ama genel olarak duygusal da birşeyler yaşamak istiyorlar burada kopuyor zaten olay
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Yani kadınlar duygusallık olmadan seks yapmak istemiyorlar erkeğin isteğide zaten duygusallık olmasın ama seks olsun isteği olduğu için , seks için böyle kız olursa bence erkek içinde olumlu olur demek istiyorum yani kadını da küçük düşürmez bence
Soran1 yılİşte o konuda emin değilim duygusallık ben kesinlikle istemiyorum ama mesela cinsellik için istediğin birisi var ona yanaşmam küçük düşürür mü emin olamiyorum
- 1 yıl
Onun sana gelmesini beklemen gerekir herhalde oluru varsa tabi , seni küçük düşürmez bence düşüncem bu duygusallık konusunda da sıkıntı olacağını sanmıyorum sadece cinsellik ister zaten erkek böyle durumda genelde durum bu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılErkekler bunu hep yapıyor ve bir şey olmuyor kadın için niye kötü olsun
02 Yorumla- 1 yıl
Gelmiş yine bir abaza
1 yılGizlilik konusunda dikkatli olursa iki taraf da sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu mantalitede, aynı beklentilerde olan bir insan için asla. Hatta kendiyle aynı düşüncede olduğunu bildiği için daha çok güvenir. Bu durumu kaybetmek istemez.
00 Yorumla
1 yılbosuna demiyorlar istek degil ihtiyac diye İzmir'e yeni geldim mesela bende oyle bisey ariyorum
06 Yorumla
Soran1 yılÇok uzaksın ya 😅
- 1 yıl
sen neresi
Soran1 yılNiğde
- 1 yıl
olsun. gelirsin. bi bahane bulup.. yazsna ozldn knslm
- 1 yıl
burcun ne. boy kilo. ben koc. 188 boy 82 kg
Soran1 yılİstek attım
Gizli Üye(36-45)1 yılbenimle istediğin şekilde görüşebilirsin. Hiçte küçük düşmezsin gözümde :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeğine göre düsürür gizli olucaksa karakterli bi adamsa olur
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDeğisir
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yooo neden küçük düşürsün ki
10 YorumlaHayir dusurmez ihtiyacc buu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden olmasın sadece karışmayın güven olmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Senin şu an çok mu ihtiyacın var
00 Yorumla
1 yılSeks ilişkisi en makulu
00 Yorumla
1 yılDüşürür
00 Yorumla
1 yıldüşürmez. rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSacma
06 Yorumla
Soran1 yılSaçma olan ne
Cevap sahibi1 yılSizin erkekler kadar libidonuz yok bunu tutabilirsiniz erkeklere benzemeye calismaniz sacma
Soran1 yılKaç ay tutabiliriz mesela illaki var bı ihtiyaç halı
Cevap sahibi1 yılBilemem onu bak mesela ornek bi kiz gercek acsa ve gel yapalim dese red edecek erkek orani yuzde 5dir cunku istegimiz fazla ama erkek acsa yapalim dese kizlarin reddetme olasiligi fazla basim agriyor diyen tonlarca kadin var erkekler daha duskun o yuzden sizinki meraktan falan olabilir kendini tatmin edebilirsin
Soran1 yılKızlarda birazdaha seçicilik var bide bu küçük düşürcek düşüncesi bence hayır denmesine sebep oluyor kızlarda
Cevap sahibi1 yılSecicilik evet fazla var aslinda elimizde dehil bizimde otomatik kalkiyor bazen bu da istegin artmasina sebep oluyor ama sizde boyle duum olmadigi icin bizim kadar hevesli olmuyorsunuz iste erkekle kadini ayiran en onemli sebeplerden biriside budur o yuzden cinsellik fazla oluyor siz bastirilmasaniz kucuk dusurulmesiniz bile emin ol erkegin libidosu daha yuksektir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYooo
00 Yorumla
1 yılYanasir
11 YorumlaEvet
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği