Herkeste oluyor mu ve yapanlar için soruyorum tam olarak ne hissettiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
hiç bana göre değil duygusallık janım yaaa
Kasarlasma kiz okadarda degil wppwpw
Herkes patlak lastik mi sen gibi
Yapanlar için sordum zaten
Wppwpw
@yhadhemeseneolee bu kadar komik olan ne? 🤔
Patlak lastik olman zina yapman mal olman kendini kullandirman beyninin olmamasi guluncek coksey var aslinda pwpww
@yhadhemeseneolee herkes evlenene kadar bakire olmak zorunda diyil , patlak lastik diyerek kaba bir ifade kullanmanız seviyeyi düşürüyor bu mu konuya bakışınız? Çok tuhaf 😏
Oyle olmak zorunda demedik zaten sizde yasamayan digerlerine kesin ruhu kasar gozuyle bakiyonuz ondan naber
@yhadhemeseneolee o gözle bakanlara söyle o zaman , ben herkesin kendi tercihidir gözüyle bakarım herkesin hayatı tercihi kendine bnce
Tabi tabi eminiz o gozle bakmadigina zaten wpwpww sonrada dersiniz erkekler bize cinsel obje olarak bakiyo diye senin gibiler yuzunden oluyo bunlar yasiyonuz yasiyonuz onlarda zaten dunden razi islerine geliyo olanda bize oluyo sonra yazik hemcinsim oldugun icin aciyom size utaniyom tuu size
@yhadhemeseneolee sen iyi misin yaa,? O gözle baktığım kanısına nerden vardın cidden merak ettim doğrusu? 🤔 herkes istediğini yapar kimseyi ilgilendirmez diyorum sadece
Ilgilendirmesi soyleki bu tarz seyler yayginlastigi icin biz guvenemiyoz simdi ilgilendirmiyo gibi gozuksede aslinda ilgilendiriyo onu diyom bende iste canim
@yhadhemeseneolee olabilir ne diyim ki güven de göreceli bi kavram ama herkese de önyargılı bakmamak gerekiyo kız ama
Dedigimin dogru oldugunu soyle bari be
@yhadhemeseneolee inatt işte 😚
Farkettim onu keske bekleseydin canim ya nehse olan oldu artik inancin varsa pismanlik yasaman normal yoksa takacak bisey yok zaten kafaya
@yhadhemeseneolee pişmanlık diyemiyorum da bi duygusal boşlukta gibiyim 😔 duygusal anlamda hislerimi tam ifade edemedim belki ama umarım beni anlamışsındır ya da kendimi anlatabilmişimdir 😔
Bilmiyom yasamadigim icin anlayamam gibi nasi bi hiski tam olarak ne hissediyon
@yhadhemeseneolee bu arada burdan uzadı gitti konu kız , t attm
Naptin canim anlamadim
@yhadhemeseneolee t a k i p attım kız burdan konu epey uzadı diğer taraftan devam edelim yani onu dedim
@yhadhemeseneolee kutun kapalı önce senin y a z m a n gerekiyo ama heralde
He anladim canim du yazim