Hiç yapmadım merak ediyorum biraz korkum var yapan kızlar cevap verirse sevinirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBuradaki bir kızın yorumunu paylaşıyım.
Girerken penisin yakıcı sıcaklığını ve sem sertliğini hissettikçe sanki tüm belden aşağılarına ve göğüslerine doğru dalga gibi yayılıyor. Sıcaklık hissi ve çok tatlı bir haz hissediyorsun her yerinde ama en çok kalçalarında vajina kısmında.
Hafiften bi elektrik akımı oluşuyor sanki penis girince, özellikle ilk girerken yavaş yavaş girmesi daha güzel hissettiriyor. Tamamen girince penisi biraz içinde bekletiyor o an penisin baş kısmının değdiği yerde yakıcı sıcaklığını hissetmek tüm kalçalarında muhteşem bir haz hissettiriyor. Birde erkek kendini iyice bastırıyor ve yumurtalarını yani t*şaklarını hissediyorsun çok hoş oluyor. Bir de hızlı git gel yaparken t*şaklarının da şlaap şlaap çarpması acayip hoşuma gidiyor 😃
Kıvranasın geliyor o an vücudunda dolaşıyor adeta o sıcaklık. O hisle kıvranır gibi oluyorsun, penisin sertliğini hissetmek daha ayrı ve daha tatlı bir haz hissettiriyor içinde. İçine tamamen girince, kendini sıkıp penis içinde sıkışınca, vajinayı kasınca dayanılmaz bir haz yayılıyor adeta. Git gel yapmaya başladığında da, ilkten yavaş yapar genelde ama git gide hızlandıkça o hissettiğin haz git gide çoğalıyor.
Tüm vücuduna ve belden aşağılarına yayılan bir meltem esintisi gibi veya ritmik elektrik akımı gibi hissediyorsun zevki. Dizlerin bacakların göğüslerin muhteşem oluyor o hazla... Alışınca böyle güzel zevkli oluyor ama alışana kadar epey zorlanmıştım, özellikle ilk ilişki çok zor ve zevksiz geçmişti.
O da acemiydi. Ben bekliyorum uzun uzun, aheste aheste sevişeceğiz öpüşeceğiz
Alıştıracak yavaş yavaş girmeye çalışacak falan. 10 dakika zar zor öptü okşadı. Gireceği zaman yavaş girecek diye beklerken küt diye birden tamamını sokup öylece kalıp bekletmişti 5-10 dakika. Ben kendimi çekmeye çalıştıkça o daha da bastırmıştı kendini.
Aşırı bir yanma hissettim hep. İlk girerken aniden sokunca sanki bıçakla kesilmiş yaraya tuz dökünce nasıl yanar ya işte ona benzer şiddetli bir yanma olmuştu. Penisi çıkarmadığı için de sürekli o acı yanma oldu. Sonra git gel yaptı, yanma hissi artık dayanılmaz oldu diyebilirim. Yanma hissi iyice tüm kalçalarıma yayılmıştı aşırı sancı hissetmiştim hem vajina kısmında hem karnıma doğru...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılAlınca hissi tadarsın anca şimdi istedikleri kadar söyleseler bile almadan o zevki yaşayamaz sın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılIlk sefer heyecabdan anlayamiyorsun ki, boya isleve on sevismeye gore de degisir biri acitir biri zevk verir hangisini anlatayim
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Sıcak ve ıslaklık olduğunu düşün hoştur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılacılı zevkli muhteşem bişey anlatmakla anlaşılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayali bile insanı eritiyor degilmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatlarının en güzel anını yaşarlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Rahatlar
00 Yorumla
1 yılHarika bir an olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. çok iyi görünüyorlar
00 YorumlaGirmeside güzel
00 YorumlaHeyecan zevk şok