Bir çok hemcinsim imkansız diyor da kusura bakmayın ama siz tam bir andavalsınız. Kadınlar orgazm beyinde bitiyor. Onu hayal edip düşünmesi bile ıslanmasına neden olabiliyor. Çok normal ve olası bir şey.
Dünyadaki en normal şey önemli olan etkilenmek erkeklerde hoşlanmak cinsel ilişki vs hepsi peniste bitiyor ama kadınlarda orgazm olayı tamamen beyinde başlıyor ve beyinde bitiyor ilk önce hoşlanmak etkilenmek gerekiyor örnek veriyorum mesela ben normalde asla cinsellik aklına gelen birisi değilim ama benim değer verdiğim kişi aklıma gelirse fotoğrafı karşıma çıkarsa ben onunla konuşursam Islanırım. Yanımda değil kokusunu almıyorum sesini duymuyorum ama görmek ya da sadece onu hayal etmek bile bana yeterli erkekler ile vücudumuz aşırı farklı biz de her şey beyinde başlayıp bitiyor vajinada değil aslında
normal çünkü aynı şey erkeklerdede var helede senin yaşındaki kızların östrojen hormonu çok hızlı artar vücut genç ve geceleri hiç uyumazsınız sabahda annenize yalan söylersiniz ödevim vardı anne oysa sabaha kadar cinsel dürtülerin baskılarını yenmeye kafanızdaki merakların sorularına cevap ararsınız bunda alınacak bişey yok çünkü erkeklerde öyle sadece dışarıya belli etmezler her iki cinsde aynı
Evet oluyor başıma çok geldiği için biliyorum kasada ki kızla bakıştık biraz beyaz giymiş falan kız fark etmedi mi bana mı ilgi cekeyim diye yaptı anlamadım ıslanmış kız baya bi arkasına dogru