Cinsel Yaşam Fışkırtma her kadında olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Fışkırtma her kadında olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Olmaz diye düşünüyorum gadası 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nerdeyse hiçbir kadında olmayacak kadar az bir oranda görülür bu olay! Zaten şahsen benim hoşuma gitmiyor o haller! V-jina ne kadar ıslak; o kadar girip çıkma anındaki hissim azalıyor 0 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fışkırtma olmaz asla. Olur diyenle de sevişme. Cahildir o. 1 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ya video izleyip izleyip buraya geliyorlar yine ya.. 0 0 Yorumla
suskun3949 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 67% +1 yıl Her kadında olması için partnerinin kadına zevk aldırabilmesi gerekir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fışkırtma erkeklerde olur harun abi kadinlarda olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sus len Cemşit
İsmeTakılmayın Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl çok ama çok az kadında olur. birçok erkeğe fışkırtan kadın denk gelmez 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl hepsinde olmaz. farklı bir şey o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki mastla mi oluyor yoksa ilişki esnasinda mi Yorumla SertKaan +1 yıl iki türlüde olur o kıvama o zirveye ulaşmak önemli Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence evet 2 14 Yorumla SertKaan +1 yıl @hicbilemiyorumaltan hayır canım hepsinde olmaz. :) Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @SertKaan Bence olur çok uğraşırsan her bok fiskirir reis başlarda olmaz belki de sonra alışınca olur Yorumla SertKaan +1 yıl uğraşmış biri olarak söyüyorum hepsi farklı canım aynı değil Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @SertKaan Sen değil kadın kendi uğraşacak. Senle olacak iş değil zaten. Nereden biliyorsun diyorsan kadınım xd Yorumla SertKaan +1 yıl @hicbilemiyorumaltan sende haklısın ama her kadının yapısı farklı. hepsi fışkırtmaz kimisi süzdürür Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @SertKaan elbette ama su akışı herkeste olur illaki. Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @SertKaan Kadın kendini tanıyacak bence ilk bu önemli Yorumla SertKaan +1 yıl sen şimdi herkes çılgınca fışkırtır mı diyorsun yanii Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @SertKaan yani çılgınca olmasa bile bir akis söz konusu olur diyorum kesinlikle Yorumla SertKaan +1 yıl ben o kadını tanımak ve keşfetmek üzerine hassasım ama herkesde o farkı gördüm Yorumla SertKaan +1 yıl tamam işte o akış oluyor kimisinde fışkırma yok Ç)) Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @SertKaan Ama sonuç olarak bir fiskirma da olur bence. Kadın uğraşırsa çok zevk alırsa olur kesinlikle bunu diyorum Yorumla SertKaan +1 yıl deneyelim mi :)) Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @SertKaan yok ben sadece bilimsel bir şey konuştum. Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hayır olmuyor 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşamak mı istiyorsun o duyguyu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet kim istemez kii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen yaşaya bilirsin ama çok istekli olduğun bir zamanda ve duygusal yoğunluğu yaşaman gerekir Yorumla Soran +1 yıl İdrar olabilir mi gelen sıvı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır idrardan farklı bir durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ogrete bilirim istersen sana Yorumla Soran +1 yıl Heyyy yazdım Yorumla Soran +1 yıl Taaakip attım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ewet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki mastürbasyonda mi yoksa ilişki esnasında mi oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon da Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Keşke olsa 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. olur elbet 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Olmaz diye düşünüyorum gadası
Nerdeyse hiçbir kadında olmayacak kadar az bir oranda görülür bu olay! Zaten şahsen benim hoşuma gitmiyor o haller! V-jina ne kadar ıslak; o kadar girip çıkma anındaki hissim azalıyor
Fışkırtma olmaz asla. Olur diyenle de sevişme. Cahildir o.
Ya video izleyip izleyip buraya geliyorlar yine ya..
Her kadında olması için partnerinin kadına zevk aldırabilmesi gerekir
Fışkırtma erkeklerde olur harun abi kadinlarda olmaz
Sus len Cemşit
çok ama çok az kadında olur. birçok erkeğe fışkırtan kadın denk gelmez
hepsinde olmaz. farklı bir şey o
Peki mastla mi oluyor yoksa ilişki esnasinda mi
iki türlüde olur o kıvama o zirveye ulaşmak önemli
İdrar kaçırma değil mi la o
Libidosu çok yüksek hatunlarda
Hayır ama baya bi kadını fışkırttım
Niagara şelalesimi bu
Bence hiçbir kadında olmaz
Bence evet
@hicbilemiyorumaltan hayır canım hepsinde olmaz. :)
@SertKaan Bence olur çok uğraşırsan her bok fiskirir reis başlarda olmaz belki de sonra alışınca olur
uğraşmış biri olarak söyüyorum hepsi farklı canım aynı değil
@SertKaan Sen değil kadın kendi uğraşacak. Senle olacak iş değil zaten. Nereden biliyorsun diyorsan kadınım xd
@hicbilemiyorumaltan sende haklısın ama her kadının yapısı farklı. hepsi fışkırtmaz kimisi süzdürür
@SertKaan elbette ama su akışı herkeste olur illaki.
@SertKaan Kadın kendini tanıyacak bence ilk bu önemli
sen şimdi herkes çılgınca fışkırtır mı diyorsun yanii
@SertKaan yani çılgınca olmasa bile bir akis söz konusu olur diyorum kesinlikle
ben o kadını tanımak ve keşfetmek üzerine hassasım ama herkesde o farkı gördüm
tamam işte o akış oluyor kimisinde fışkırma yok Ç))
@SertKaan Ama sonuç olarak bir fiskirma da olur bence. Kadın uğraşırsa çok zevk alırsa olur kesinlikle bunu diyorum
deneyelim mi :))
@SertKaan yok ben sadece bilimsel bir şey konuştum.
Hayır
Benimkide fışkırarak çıkıyor
olmaz ve yarısı idrardan oluşuyor onun
hayır olmuyor
Olmaz
Sende oluyor mu peki
hayir
Olmaz
İsemek kisacasi
Hayir
Yaşamak mı istiyorsun o duyguyu
Evet kim istemez kii
İstersen yaşaya bilirsin ama çok istekli olduğun bir zamanda ve duygusal yoğunluğu yaşaman gerekir
İdrar olabilir mi gelen sıvı?
Hayır idrardan farklı bir durum
Ogrete bilirim istersen sana
Heyyy yazdım
Taaakip attım
Ewet
Peki mastürbasyonda mi yoksa ilişki esnasında mi oluyor
mastürbasyon da
Olmaz
Hic denk gelmedi
Sana fışkırır
Keşke olsa