Cinsel Yaşam En yakın arkadaşınızla seviştiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Onu cok istiyorum bu konudaNasıl konusunu acabilirim En yakın arkadaşınızla seviştiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Cok azdim demisti erkegin biri Kiz kankasi da Bana niye soyluyorsun demisti kiz ben senin icin oral yaparim deyince Cocuk meger video yapiomus 0 0 Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Ben tam sevişecekken önemli bir telefon almıştım nasip olmadı fibdcixjxzinxz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet kankamla seviştik. Hatta ikimizinde sevgilisi vardı.. uzun sure gizli gizli fb gibi takıldik 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Onunda sevgilisi var ve beni çok tahrik ediyor Cevap sahibi +1 yıl Belki o da senin için böyle düşünüyor biraz cesaret vermelisin Soran +1 yıl Elimden geleni yaparım Cevap sahibi +1 yıl Sevgilisi olmadığı anlarda başbaşa kalıyor musujuz Soran +1 yıl Evet bir keresinde tam kalkmıştı bilerek elliyordu bana bakıyorduAh bir elime geçse Cevap sahibi +1 yıl Ee tamam işte öyle bir an yine olustur. Ve daha Seksi giyim yakınlaşma ile onu elde edebilirsin Soran +1 yıl Ona mesaj atsam mı gif falan Cevap sahibi +1 yıl Sevgilisi yanında yoksa bence Seksi bir elbise at. Bu nasıl olur bana alsam mi falan diye sor
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cinsellik ihtiyacimi giderirmisin deee f*ck body ol 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hissettir, boynuna sarıl ya da dokun bi şekilde, boynuna masaj yap bir çok şeyüBunları zaten bilirsiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ohoo sevişmekle kalmadım s*ktim bile ama benim değil de ablamın en yakın arkadaşıydı kız, hem de 1,5 yıl boyunca düzenli olarak :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok basit. Eve cagir veya yanliz kalabileceginiz bir yere gidin elini memene getirt ve hadi ordan 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Müsait Bi ortam da yapış sen onun dudağına frcamıngrlit zaten 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl F. buddy olmuştum arkadaşımla 😋 2 1 Yorumla _Hans_ +1 yıl Sonra sabah akşam vuruş karış oynamaca :D :D Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Sevissek iyi dikti bile 1 4 Yorumla _Hans_ +1 yıl Siz hızlı gitmişsiniz o zaman :D Yorumla perimmasali +1 yıl Evet@_hans_ Yorumla _Hans_ +1 yıl Eee sonra neler oldu? Nasıl devam etti muhabbetiniz, ilişki durumunuz peki Yorumla perimmasali +1 yıl Sorun yok aramızda muhabbet iyi Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. konu açma 1 şişe votka işi cozer 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin niyetin var istiyorsan ver 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Ona biraz sokul zaten o da hem sana sokulur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yaptım artık bir y erden sonra dayanılmaz oluyor hakada devam ediyor 12 senelik arkadaşım 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. gellen vericem sana de :))) 0 0 Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Konusunu açma tahrik et 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. çok isterdim ;) 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bu normal bir şey 0 0 Yorumla
erkekkafasssı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Erkek mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla erkekkafasssı +1 yıl Arkadaşın okabilirim Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cok değişik oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kaç para ul*n bi libidost
Cok azdim demisti erkegin biri Kiz kankasi da Bana niye soyluyorsun demisti kiz ben senin icin oral yaparim deyince
Cocuk meger video yapiomus
Ben tam sevişecekken önemli bir telefon almıştım nasip olmadı fibdcixjxzinxz
Evet kankamla seviştik. Hatta ikimizinde sevgilisi vardı.. uzun sure gizli gizli fb gibi takıldik
Onunda sevgilisi var ve beni çok tahrik ediyor
Belki o da senin için böyle düşünüyor biraz cesaret vermelisin
Elimden geleni yaparım
Sevgilisi olmadığı anlarda başbaşa kalıyor musujuz
Evet bir keresinde tam kalkmıştı bilerek elliyordu bana bakıyordu
Ah bir elime geçse
Ee tamam işte öyle bir an yine olustur. Ve daha Seksi giyim yakınlaşma ile onu elde edebilirsin
Ona mesaj atsam mı gif falan
Sevgilisi yanında yoksa bence Seksi bir elbise at. Bu nasıl olur bana alsam mi falan diye sor
Cinsellik ihtiyacimi giderirmisin deee f*ck body ol
Hissettir, boynuna sarıl ya da dokun bi şekilde, boynuna masaj yap bir çok şeyü
Bunları zaten bilirsiniz
ohoo sevişmekle kalmadım s*ktim bile ama benim değil de ablamın en yakın arkadaşıydı kız, hem de 1,5 yıl boyunca düzenli olarak :D :D
Cok basit. Eve cagir veya yanliz kalabileceginiz bir yere gidin elini memene getirt ve hadi ordan
Müsait Bi ortam da yapış sen onun dudağına frcamıngrlit zaten
F. buddy olmuştum arkadaşımla 😋
Sonra sabah akşam vuruş karış oynamaca :D :D
Sevissek iyi dikti bile
Siz hızlı gitmişsiniz o zaman :D
Evet@_hans_
Eee sonra neler oldu? Nasıl devam etti muhabbetiniz, ilişki durumunuz peki
Sorun yok aramızda muhabbet iyi
konu açma 1 şişe votka işi cozer
Senin niyetin var istiyorsan ver
Ona biraz sokul zaten o da hem sana sokulur
Kanka ayagi g*ot ayağı hep demisimdir
Konusu açılmıyor aniden oluyor o is
Ben yaptım artık bir y erden sonra dayanılmaz oluyor hakada devam ediyor 12 senelik arkadaşım
gellen vericem sana de :)))
Konusunu açma tahrik et
Yaş aralığın doğru mu Önce bunu sorayım
Bugün bir arkadaşla sevisecegim muhtemelen 😀
İstiyorsan git seviş bence
Hayır arkadaş sonuçta dimi
Aranız bozulur
çok isterdim ;)
oha🤣
Bu normal bir şey
Evet seviştim ve hala da sevişiyoruz her fırsatta
Erkek mi