arkadaşlar, bayan olun erkek olun, karşı cinsten en yakın arkadaşınız hatta kankam dediğiniz çok sevdiğiniz biriyle hiç birbirinize cinsel anlamda dokundunuzmu, öpüştünüzmü, seviştinizmi, önden yada arkadan ilişkiye girdinizmi yada ona masturbasyon yaptınızmı ya da ne bileyim cinsellik adına herhangi birşey yaptınızmı? ayrıca sevgili olup da bişeyler yaşayın yada yaşamayın, ayrıldığınız kişiyle kanka oldunuzmu?
Cevabın nedir?
+1 yılson sorun hayır. sevgilimle ayrılıktan sonra ne kanka ne arkadaş oldum. ayrıldıktan itibaren konuşmadım görüşmedim. ilk soruna gelince evet. kanka dediğim bi kızla uzun süre cinsel ilişkimiz olmuştu. daha önce bahsetmiştim burada bi yerde. sadece arkadaştık. canımız cinsellik istediğinde ya o bana ya ben ona gidiyorduk. ülke değiştirdi ve bitti :) bir defasında da abla dediğim tabi fiziğinden çok hoşlandığım birinle onun merakı dolayısıyla anal yapmıştık.
14 Yorumla
Soran+1 yıldelikanlı insanlara herzaman saygı duymuşumdur ister kötü birşey yapsınlar ister iyi. sağolasın. açık açık anlatmışsın. ellerine sağlık. ama nasıl başladı acaba ilk yakınlaşma onu da söylermisin arkadaşım lütfen
- +1 yıl
kötü bişey yaptığımı düşünmedim o kızla. çünkü ikimizinde sevgilisi yoktu. bir birimizi kullanmıyorduk. yaptığımız açık açık herşeyi ortadaydı çünkü. sevgilim yapıp cinsellik için kullanmadım. o da öyle. sevgililerimizden ayrıldığımız bunalımda olduğumuz bi zaman da denk geldi.
- +1 yıl
" biz bize yeteriz anassını satıyım " deyipte oldu herşey. önce bi konuşma oldu. sonra da seviştik. ben ertesi gün beni kullandın deyip aramızı bozacağını düşünmüştüm. aksine daha güzel oldu aramız.
- +1 yıl
ablam dediğimle de olan; sevgilisinden anal ilişkiye zorladığı için ayrılmış. onla da yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. analın nasıl olduğunu sordu. bi kaç kez tarif ettim ama pratik yapacak birine güvenemediğini söyledi ve yapabilir miyiz demişti. o da öyle oldu.
bir erkekle bayanın dost olması çok zor bir olasılıktır ve kesinlikle ateşle barut misali olurlar birgün biryerde patlarlar bu bir gerçek
11 Yorumla
Soran+1 yılsağolaın yusuf kardaş. doğruyu söylüyorsun. ben de kızların neden erkekleri kanka seçtiklerini bir türlü anlamam :(((
+1 yılöpüştük...daha doğrusu o öptü. dokunma oldu tabı ama ileri gitmedik.
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasıl oldu. lütfen anlatır mısın. çok ihtiyacım var nasıl oluyor böyle şeyler. sevdiğim kızın da kankası var ve ona ilgi duyduğunu düşünüyorum. dünyam kahroldu kaç gündür :(((
zorum ne ki kankamla yapcam dünyada erkek mi kalmadı :S
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmadıysan neden cevap yazıyorsun. lütfen böyle davranmayın. ben ne duruma düşmüşüm kaç gündür, sizden deneyimlerinizi bekliyorum ona göre bir plan oluşturmak istiyorum. neyse. kusura bakmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
çok yakın bir kız arkadaşımla o evlendikten sonra cinsel yakınlaşmam oldu. onun tatmin edici bir cinsel hayatı olmasına rağmen hemde. cinsellik farklı birşey
12 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle birşey oldu yani kim ilk adımı attı ve nasıl oldu? o evli kişiyle kocasından habersiz buluşup dertleşiyormuydunuz arada
+1 yılewet kankam naptın birader dedi iyi senden dedim ve gö...mü s...ti ! töbe yav...
00 Yorumla
+1 yılben yalnız bi çocuğum. ne kankam ve ne de svgilim. veya erkek arkadaşım.
00 Yorumlaevet erkekten kanka olmaz bunu anladm :S
14 Yorumla- +1 yıl
ateşle barut bence hiçbir zaman yanyana durmaz:) kanka bile olsalar
Soran+1 yılanlat arkadaşım. ne olur anlat da bileyim. nasıl oluyor. sevdiğim o kanka dediği herifin yanına giderken içim içimi yiyiyor. zaten ona ilgisi olduğunu seziyorum :(((
Soran+1 yıltamam. tşkler
Gizli Üye(36-45)+1 yılson anda kurtardık durumu gidiyordu yoksa ama oda az azgın değildi :)
00 Yorumla
+1 yılbu ne soru ya igrenc dusunmek bıle ıstemıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakmayın hanımefendi. benim dünyam yıkılmışken. sizin buraya gelip fırça atacağınıza cevap vermenizi isterdim. verecek cevabınız da yoksa susmanızı isterdim. yine de ben özür dilerim. siz rahat olun...
+1 yılerkek yapar kız yapamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyledir ve kız saçının teline dokundurtmaz :(((
+1 yıletraf behlül dolmuş :)
00 Yorumla
+1 yılİnsan kankasını s...mi lan ? :))
11 Yorumlaates boruttan anca anca şirinler olusur
00 Yorumlamalesef yaşadım.
11 Yorumla
Soran+1 yıllütfen anlat. nasıl oldu. bilmek istiyorum. içim içimi yiyiyor sevdiğim kızın kankası aklıma geldikçe
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > En yakın arkadaşınızla ya da kanka dediğinizle birbirinizi hiç öptünüz mü, seviştiniz mi ya da fazlası?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat