Fakat 1 kişi yanıt vermiş 😅
Cinsellik konuşmaktan çekiniyorum, evlilik düşündüğüm biri olursa ten uyumunu nasıl anlayabiliriz?
Fakat 1 kişi yanıt vermiş 😅
Evlenmeyi düşündüğün biriyle cinselliği konuşmaktan çekinmenin anlamı yok. İlla ki o konular konuşuluyor, evlenmeden önce cinsellikten ve evlilikten neler bekliyorsun hepsini açık açık söylemelisin. Karşındakinin fikirlerini ve isteklerini de önemsemelisin.
Ya evlenmeyi istiyorum açıkçası fakat öyle biri yok şu an hayatımda ve hiç bir karşı cinsle de bu tarz sohbetlere girmedim çekingen bi yapım var o kişiyi bulduğumda bunları normalce sorabilir miyim yani
O kişiyi bulduğunda bunları normal bir şekilde sorabilmelisin :)
Ya bu konuda biraz güvensizim sanırım ya da sebebi ne bilmiyorum açıkçası
Güvensizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum şahsen. Bundan önce hiç sevgilin de mi olmadı?
Oldu 2 kere ama hiç bu konuları konuşmadım
İlginç, ama imkansız bir şey yok. O kişi karşına çıkınca bu konuları konuşmaktan çekinme hem ona hem kendine iyilik etmiş olursun.
Ya yanlış anlaşılırsam
Ya da hangi aşamada konuşulmalı
Yanlış anlayabileceği ne söyleyebilirsin ki? :D bırak evlenmeden önce yanlış anlasın o vakit.
Yani ne bileyim ona cinsellik için yanaştığımı falan sanabilir diye çekinirim
Tanışır tanışmaz açmayacaksan konuyu sorun yok bence. Şöyle bir kural vardır; 30 gün kuralı. 30 gün boyunca bu konu hakkında konuşulmazsa, sonrasında açılırsa kadınlar genelde cinsellik düşüncesiyle yaklaşmadığını idrak ediyormuş 😅
Nasıl söylenmeli peki üslup olarak
Sevgilinin yanında üslubuna dikkat etme gereği duyuyorsan, ilişkini gözden geçirmelisin. İçinden o an nasıl geliyorsa öyle davranacaksın, o şekilde söyleyeceksin
Hmm anlıyorum çok teşekkür ederim biraz olsun rahatlattın umarım bunları gerçek hayata da geçirebilirim 😅
Yaparsın ✌️
Çok teşekkür ederim dikkate aldığın için ❤️
🙂✌️
Çekinecek bir durum yok ki bunda.. Alenen açık seçik biçimde konuşmak yerine daha kibarca sorabilirsiniz nelerden hoşlanır nelerden haz etmez. Bunu bile yapamıyorsanız zaten evlilik düşüncesine nasıl varabilirsiniz ki? Birini yeteri kadar tanımadan ve o samimiyet ve uyumu yakalayamadan evlilik zaten düşünülmemeli.. Keyifli akşamlar..
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim iyi geceler
Size de..
Yani içine kapanık bi yapım var ama bilmiyorum
Bunları konuşamıyosanız evlilik de düşünmeyin demişsin ya acaba ben evliliğe hazır değil miyim
Bu özgüveni dışarıdan kimse size veremez. Kendinize güvenmeniz gerekiyor. Sonrasında da hayatınıza alacağınız insana. Açık seçik soramıyorsanız bile üstü kapalı sormanın bir çok yolu var. Mutlu kalın.
Denerim teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Cekinmemelisin Bu da hayatın parçası
olmazsa bosanırsın
Çok kötü olur ya
Otele giderek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?