Cinsel Yaşam Yılbaşı hediyesi olarak seks oyuncağı alan sevgiliye ne yaparsın? beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Sevgilin yılbaşı hediyesi olarak seks oyuncağı alsa ne yaparsın?#yılbaşı#orkide Yılbaşı hediyesi olarak seks oyuncağı alan sevgiliye ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Almış olduğu oyuncağı güzel bir şekilde değerlendirirz. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kullanırız işte. Ne yapacaz? 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃O geceyi oyuncakla ve partnerlerimle doya doya geçirmenin tadını çıkarırım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben gereksiz buluyorum sevgilim varken birbirimizin oyuncağa ihtiyacımız yok 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Tek düze kalıplara sığmayan, renkli dünyası olan bir adama ne denir, hadi oynayalım 🥂 derim 1 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şahsen ben almam benim olana başkasının girmesine gerek yokki 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. seks oyuncakları dan nefret ederim benden onu bekleyen sevgili oluşmaz olursa ben olmam. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Hoşuma gitmezdi. 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yıl boyu oynariz tabi ki :)) 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kafasında parçalarım :D 0 0 Yorumla
mlhseymen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Şaşırıp kalırım ama sonra gel deneyelim derim 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kullanırdık yani almış madem 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Hoşlanmıyorum ben. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gerçeğini yasatirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Almış olduğu oyuncağı güzel bir şekilde değerlendirirz.
Kullanırız işte. Ne yapacaz?
Selam gadası 🙃
O geceyi oyuncakla ve partnerlerimle doya doya geçirmenin tadını çıkarırım.
Ben gereksiz buluyorum sevgilim varken birbirimizin oyuncağa ihtiyacımız yok
Tek düze kalıplara sığmayan, renkli dünyası olan bir adama ne denir, hadi oynayalım 🥂 derim
Şahsen ben almam benim olana başkasının girmesine gerek yokki
seks oyuncakları dan nefret ederim benden onu bekleyen sevgili oluşmaz olursa ben olmam.
Birlikte kullanırız o an
Hoşuma gitmezdi.
Yıl boyu oynariz tabi ki :))
Bana da almaz herhalde
Yılbaşında kullanmasını isterim.
Oyuncakla olur mu hiç
Kafasında parçalarım :D
Tapılacak sevgilidir o
Şaşırıp kalırım ama sonra gel deneyelim derim
Ay en sevdiğim
Ucuza kaçmış cimri şey
Kullanırdık yani almış madem