Düşünüyorum da böyle bir şey. Bilemedim nasıl olur cncfjfjf
Exlerinizden birinden beklenmedik bir zamanda hediye olarak gönderilen seks oyuncağına tepkiniz ne olurdu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Seninki yetersiz kaldıgı icin mi bunu yapma ihtiyacı duydun
2
14 Yorumla
Soran
1 yıl
İşlerimiz ve sorumluluklarımız gereği ayrı şehirlerde olmamızın belirli bir süre sonra kendisi için yeterli olmadığını söyleyip ayrılığın ilk haftası dolmadan başka biri ile birlikte olmaya başlamasını yetersizlik kabul edeceksek evet bu görüşü hakaret ve iğneleme olarak kabul edemem
Tatminin penis boyuyla çok doğrusal bi ilişkisi olmayıp daha çok süre, uyum ve tatmin noktalarına doğru temasla mümkün olduğunu söylemek daha doğru olur fakat hedefin kendinj karsi taraf yerine koyup beni penis boyutuyla iğnelemekse 17 cm ve 4,5 inç senin için yeterli olur mu bilmiyorum
İnsanların kendilerini özellikle muhataplarına duydukları asgari saygı nedeniyle olabildiğince doğru ifade etmeye gayret etmelerini kudurmak olarak görmen çok üzücü. Senin adına üzüldüm.
Eski sevgiliyle aramda olan dinamiğin buna müsade edip etmediğini bilmek ya da bilmemek benim sorumluluğum. Ben sizi eski sevgilim yerine konumlandırıp soruyu sormadım. Size eski sevgilinizden böyle bir hediye gelmesine tepkiniz ne olurdu diye sordum.
Zaten sebep bu. Aslında bunu yapma makmadım da bu. Nedenini asagida izah ettim. İşlerimiz gereği uzak mesafelerde olmamızın kendisini rahatsız ettiğini ileri sürerek daha hafta dolmadan başka biri ile birlikte olmaya başlamıştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seninki yetersiz kaldıgı icin mi bunu yapma ihtiyacı duydun
İşlerimiz ve sorumluluklarımız gereği ayrı şehirlerde olmamızın belirli bir süre sonra kendisi için yeterli olmadığını söyleyip ayrılığın ilk haftası dolmadan başka biri ile birlikte olmaya başlamasını yetersizlik kabul edeceksek evet bu görüşü hakaret ve iğneleme olarak kabul edemem
Yok daha cok şey gibi seninki kücük olup tatmin edemedigi icin yerini doldurmaya calısıyormussun gibi geldi 😂
Tatminin penis boyuyla çok doğrusal bi ilişkisi olmayıp daha çok süre, uyum ve tatmin noktalarına doğru temasla mümkün olduğunu söylemek daha doğru olur fakat hedefin kendinj karsi taraf yerine koyup beni penis boyutuyla iğnelemekse 17 cm ve 4,5 inç senin için yeterli olur mu bilmiyorum
😂😂 seni iğnelemek falan değil yaptığın hareketi yorumluyorum sakin kalmaya calısıp uzun uzun açıklamalar yaptığına göre kudurtmuşum
İnsanların kendilerini özellikle muhataplarına duydukları asgari saygı nedeniyle olabildiğince doğru ifade etmeye gayret etmelerini kudurmak olarak görmen çok üzücü. Senin adına üzüldüm.
Asgarisaygıdan ötürü dıldo hediyesiyle eski sevgilini rahatsız ediyorsun sanırım hmm... çelişkili
Eski sevgiliyle aramda olan dinamiğin buna müsade edip etmediğini bilmek ya da bilmemek benim sorumluluğum. Ben sizi eski sevgilim yerine konumlandırıp soruyu sormadım. Size eski sevgilinizden böyle bir hediye gelmesine tepkiniz ne olurdu diye sordum.
Tamam ben de yorum yaptım askım ne kızıyosun 🥺
Ben kızmadım. Kizmadığım gibi yorumunu hakaret ve iğneleme olarak görmediğimi de söyledim.
Sagol askım
Evet beni geçip cevaba gelirsek eğer?
Tepkimi yorumda yazdım zaten
Peki bebeğim
Sağol askım
Dayak yemek istiyorlarsa yapabilirler tabi
Niye dayak yiyorlar
Sevgilim bile gönderse sinirlenirim eski sevgililerimden biri gönderse büyük ihtimale rezil ederim
Zaten bunu yapan kişi seninle girişeceği catismayi göze almıştır. Sırf göndermiş olmak için göndermez. Bir mesaj taşıyan hareket olur.
Aşağalamak için göndermiş olarak algılarım
Zaten sebep bu. Aslında bunu yapma makmadım da bu. Nedenini asagida izah ettim. İşlerimiz gereği uzak mesafelerde olmamızın kendisini rahatsız ettiğini ileri sürerek daha hafta dolmadan başka biri ile birlikte olmaya başlamıştı.
Bence bunu yapma karşı tarafın ailesi devreye girmesin
Yani ailesine nakletmek istiyorsa kendisi bilir. Benim hesap veremeyeceğim bir durum yok. Anladığı dilden anladığı mesajı vereceğim sadece hepsi bu.
sana verirdik