Cinsel Yaşam Siz sevgilinize ne hediye alıyorsunuz? kıvanç125 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 En tuhaf hediye ne oldu size karşı? Siz sevgilinize ne hediye alıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bu çok rahatsız edici.. Her an orada biri varmış gibi olur olmadık yerde aklıma gelir, gülerim, vurmaya çalışırım falan.. 😄 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bu nasıl bir hediye ya 🙄 ilk defa gördüm 🙄🙄 1 3 Yorumla joeblack_ +1 yıl Sakın böyle bir hediye alma benden tavsiye )) Yorumla Girlymami +1 yıl @joeblack_ ben almam bana da alınmasını istemem Yorumla kıvanç125 +1 yıl Aklıma geldi bunun kadın versiyonunda cep telefonu koymak lazım. Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Espri dimi şimdi bu kocası ya sorun yok normal 😂😂Karının kendini layık gördüğü yer orası demek 😂😂 0 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Bu işlerin buraya geleceğini tahmin etmeliydik skdsjk 0 1 Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl ya da neden edemedik 😂🤦🏻♂️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O nasıl bir hediyedir lan birde sarıldığı yerde birşeyler kabarmış 😅😅 1 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Komik hediye 0 1 Yorumla kıvanç125 +1 yıl Kesinlikle eğlenceli hayata renk katmak için gerekli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu çok rahatsız edici.. Her an orada biri varmış gibi olur olmadık yerde aklıma gelir, gülerim, vurmaya çalışırım falan.. 😄
Bu nasıl bir hediye ya 🙄 ilk defa gördüm 🙄🙄
Sakın böyle bir hediye alma benden tavsiye ))
@joeblack_ ben almam bana da alınmasını istemem
Aklıma geldi bunun kadın versiyonunda cep telefonu koymak lazım.
Espri dimi şimdi bu kocası ya sorun yok normal 😂😂Karının kendini layık gördüğü yer orası demek 😂😂
Bu işlerin buraya geleceğini tahmin etmeliydik skdsjk
ya da neden edemedik 😂🤦🏻♂️
O nasıl bir hediyedir lan birde sarıldığı yerde birşeyler kabarmış 😅😅
Bu işin tadı kaçtı Muhsin hjhjhj...
Olmadı için es geçiyorum
Düşünceli kadın ,😅
Komik hediye
Kesinlikle eğlenceli hayata renk katmak için gerekli