Selamm🖤
Cinsel yol ile bulaşan hastalıklar iyice çoğaldı peki siz ilişkiye girmeden önce partnerinizin cinsel hastalığı var mı diye düşünüyor musunuz?

Selamm🖤
Cinsel yol ile bulaşan hastalıklar iyice çoğaldı peki siz ilişkiye girmeden önce partnerinizin cinsel hastalığı var mı diye düşünüyor musunuz?

herkes önüne gelenle ilişkiye girdiği için ve sözde herkes titiz temizliğe önem veriyoruz diyipde gtlerini bile yıkamakdan aciz kalıp bok kokusunu bastırma amaçlı parfüm basıp yatağa girdikleri için cinsel yolla bulaşan hastalıklar iyice çoğaldı erkek günlük duş alıyor diye temiz olduğu anlamına gelmez gtünü yıkamıyor çoğu erkek bokla geziyorlar kadın günde üç kez duş alıyor diye temiz olduğu anlamına gelmez en çok enfeksiyon vajinadan geçer şırrr işeyip hemen klozetin sifonu çekip kalkıp gidiyorlar tenini hissetmek istiyorum palavrası yüzünden prezervatif kullanmayanlar yanlış davranış bari ilişki sonrası oranızı buranızı yıkayın
yani ben işin açığı ilişkiye girmeden soruyorum hastalığın falan var mı diye
Evet genelde aklıma geliyor tabi ki. zaten bu tarz konulara mutlaka dikkat ediyorum her zaman için. çünkü hem partnerim hem kendi sağlığım için aslında bu tarz konulara dikkat etmek gerekiyor her zaman. temizlik ve bakımda önemlidir. yani kendine dikkat ediyor mu ya da bana saygısı var mı bunlara çok dikkat ediyorum. ama tabi ki cinsel hastalıklardan her zaman korunmak gerekiyor
Gelir mutlaka.. O yüzden prezervatif şart..
Teşekkürler..
Her önüme gelenle girmiyorum ilişkiye..
Beğendiğim, arzuladığım ya da tanıdığım güvendiğim biriyle giriyorum.. Gözüm tutmayan biriyle değil yatmak kahve bile içmem..
Cevap
13Cevap
Kesinlikle oluyor bu soru kafamda ama şöyle bir durum da var konuştuğun kişinin temizliğini temiz olduğunu anlaman lazım onunla buluştuğunda kokusu önemli işte saçlarının temizliği yani genel olarak bir bakışta insanı anlarsın değil mi a ne kadar temiz bakımlı görünüyor diye işte ben de ona kanaat getirerek Güven sağlıyorum kendime
Genelde kondomla yaparım zaten. Kondom epey önlüyor, sadece hpv kondilomu bulaşabilir o da önemli değil. Sağlıkçıyım. Her insamın aklına gelir ama gemel yapısı, yaşam tarzı olmaz dedirtebiliyor.
gelmez mi. random ilişkilerde geliyor ama sevgilimle seks yaparken gelmez çünkü onu tanırım. temizliğe dikkat ederim ben.
Çok fazla kişiyle beraber olmuşsa evet geliyo tabiki
Hayır hiç düşünmedim, ayrıca ikimiz de tek eşliyiz
Zaten sıradan birisi iyi ilişki yaşamam her şeyini bildiğim birisiyle yaşarım
Uzun süredir beraber oldum partnerler olduğu için sıkıntı yok yenisini ise test ile
Yani tanıdığım bildiğim biriyse düşünmem ama değilse aklıma gelir tabiki 😂
Hayır tabiki.. Bunu düşünmemek için tek eşli olmayı tercih etmek gerekli..
Evlenmeden seks yapmam
Hiç umrumda değil, atın ölümü arpadan olsun.
Selam Bu şekilde hiç düşünmedim doğrusu
Tek eşlilik herzaman iyidir iyiiii
Hayır condom takar girerim net
Hayır neden gelsin ki çok saçma
Evetttt
tanımadığın biriyle olursan olur güvenmeden olmazki
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?