Yani bunu bilmek en doğal hakkım ama yalan söyler mi sizce? Siz söyler misiniz? Korkuyorum çok playboy vari biri kesin bişileri vardır. One night için yakmayım şimdi kendimi
Sizinle birlikte olmak isteyen birine cinsel hastalığı olup olmadığını sorar mısınız?
Evlenmeden önce yaşamam. Evlenmeyecekse de yaşamam. 😃 Ne yaparsa yapsın asla valla. Önce benimle en az 2 yıl arkadaşlık ve en az 3 yıl sevgili olacak. Hayatımda da başka biri olmayacak o zaman. Çünkü aynı anda bir kaç sevgilisi olan oluyor o saylanmaz şekerim. 😃 Kimse kusura bakmasın. Karşılıklı kalıcı duygular, sevgi ve güven, aidiyet ve bağlılık istiyoruz, gelip geçici şeylere merakımız yok. Evli de olsak, evsiz de.. Süre bu arkadaş. Esnetme mesnetme yok. Geçiremiyorsan o zamanı benimle, paylaşacak yapacak yoksa başka hiç bir şeyin. Bir seks için birbirimize ait değiliz o halde. Kimse kusura bakmasın zevkinizi de bölmek istemem ama siz birbirlerinize benzeyenleri daha iyi anlarsınız tabi ki 😃 Sizler için kan tahlili tabi şart olmalı. Yoksa bunun frengisi var, hepatiti var, hpv si var, aidsi var.. 😂😂 Hadi kolay gelsin bol bol düşünün. Enfekte olduktan sonra da acısı 5-10 yıl sonraya çıkıyor hep. Şaka gibi 😃 Tam biriyle mutlu olacaksın, haydaa 5 yıl önce girdiğin ilişki yüzünden t. sak kanseri, rahim kanseri, herpes merpes olmuşsun 😃 Bundan sonra ki mutluluğuna geçmiş olsun. Gerçekler acıdır 🤷♂️
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yazdın ya okuamadık abanne bu kadar detaydan one night da vardı saygo duy az
Olan farkında değildir veya söylemez diye düşünüyorum. AIDS mesela 10 yıl boyunca kendini göstermeyen bir rahatsızlık. O yüzden skor tabelası yüksek biriyle yaşanmaz.
Önemli olan birisinin benimle birlikte olmasını istemesi ya da istememesi değil önemli olan ben istiyor muyum istemiyor muyum ben istiyorsam böyle şeyleri sormaya gerek duymam çünkü herkesle birlikte olacak değilim dediğin gibi önemli olan karşı tarafın beni istemesi ya da istememesi değil ben istiyorsam tamamdır sorun yok hastalık filan umrumda olmaz
Sorsan açıkca söyleme ihtşmali düşük ve yanlış anlayabilirde. Ben kondomla yaparım hep. En güzeli bir sağlık birimi ya da lanoratuvardan hbs, hcv testlerini yaptır gel deyip rahatça yapmak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Keşke sorulabilse. Hatta test bile istese sevinirim. Demek ki kendi de dikkat ediyor derim. Ama bir kadına bunu sorabilmek imkansız ben o... muyum der Merhaba Türkiye
bu yaşta ego tatmin etmek de bağımlılık gibi bir hastalık tabi sende haklısın egon incinmesin diye kırk takla atmaya devam et sen ergenlik sivilcesi :)