Bugün bizim mahallede çöpte bebek bulmuşlar. Evlilik dışı cinsel ilişkiyi normalleştirirseniz daha çok terkedilmiş bebek buluruz. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılashdsad lan yine nereden haklı çıkarız hangi konudan vururuz moduna girmişsiniz :D Sanki sadece evlilik dışı cinsel ilişki yaşayanların bebekleri çöpte bulunuyor. Boş boş muhabbet yapmaya bayılıyorsunuz dünyayı siz yarattınız ve her şeyi biliyorsunuz. Evlilik dışı cinsel ilişkiyle çöpte bulunan bebeğin ne alakası var. Allahım size akıl fikir versin. Biraz beynin olsa zaten soruyu şu şekilde sorarsın bir insan nasıl bebeğini çöpe atabilir? o zaman buradaki konu evlilik dışı cinsel ilişki yerine insanlar olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka olur mu evli olanlar tuvalette gizli gizli doğurup çöpe atıyor sende aaa
Cevap sahibi+1 yılBu ülkede evli olup çocuğuna bakamayınca çöpe, sokağa atan insanlar da gördük boş yapma. İnsanları yargıla saçma sapan tabuları değil.
Soran+1 yılEvli olanlar bakamıyorsa bile gidip yetimhaneye bırakıyor ya da çocuğu olmayan birine veriyor niye gizli gizli doğursun mk kimden neyi saklayacak te Allahım 🤦🏻♀️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alâka? Gelişmiş toplumlar hep evlilik öncesi yaşıyor cinselliği kimse cami avlusuna çöp kenarına çocuk bırakmıyor bizde neden oluyor önce sorulması gereken soru bu olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam amca
Cevap sahibi+1 yılAmcasının gülü
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik dışı cinsel ilişki normal ben yapıyorum haa korunmayp üstüne birde hamile olup oda yetmezmiş gibi çocuğu doğurup birde üzerine doğan çocuğu çöpe atma ayrı bir şey başka boyut o kabul edilebilir değil
01 Yorumla- +1 yıl
20 yas uzerı yapmayan bırey cok az ztn amac cocuk yapıp rezıl olmamak
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal görmüyorum benim yapacağım bir iş değil. Ama toplum çok yozlaştı, artık küçücük genç kızlar bile yaşıyor bunu. Diyecek söz bulamıyorum herkesin kendi tercihi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kesim için normal Zaten istedikleri bu normal olmasa nasıl Azgınlıklarını kusacaklar. Onlar kendi hayatlarını mahfede dursun bizi ilgilendirmez. Yolumuza devam ederiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunları yaşamak normal gelmiyor belki allah korkusu olduğu zina olduğunu bildiğimden yabancı filimlere dizileri izleyerek modern oluyoruz evlenmeden her bi haltı yiyince aynı evde yaşayınca
10 Yorumlaİki kişinin karşılıklı rızası dahilinde gerçekleşen her birliktelik yasaldır. Korunmamaktır normal olmayan
02 Yorumla
Soran+1 yılYasal olması bunun normal olduğu anlamına gelmiyor kardeşim. Hem genel olarak bu ülkenin yasalarına göre hareket etsek b*ku yedik desene. Bu ülkenin aklı kıt yöneticilerinin koyduğu yasaları ciddiye almamı bekleme:) He bu arada başka ülkelerde yasal olmasına bişey diyemem evet orada da aptal cahil insanlar var ama %95i aklı başında eğitimli insanlar ama Türkiye gibi eğitim seviyesi ve en önemlisi zeka seviyesi düşük bir toplumda böyle şeyler yasal olmamalı.
Soran+1 yılAyrıca korunsa bile hamile kalabiliyorlar prezervatifin etki etmediği örneğini çok gördük ve 2 gün önce bi kadın ertesi gün hapı kullanmasına rağmen hamile kalmış yani korunmakla olmuyor o işler buyur onedio.com/.../yuzde-bir-ihtimal-daha-var-ertesi-gun-hapina-ragmen-hamile-kalan-kadinla-bunyeye-bir-yeni-fobi-daha-yuklendi-1113896
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dışı cinsel ilişki normal diyenler çocuk olarak demiyordur ama
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dışı ilişki yaşadıkları için istemeden oluyor zaten o çocuklar yaşamasalar böyle kazalar olmaz sonuçta.
- +1 yıl
Korunmasını bilecekler o zaman bilip bilmeden atlayıp zıplamamak gerek bilinçli olmak gerek bunun gerekirse eğitimi olması gerek
Soran+1 yılKorunsa bile hamile kalabilir belli olmuyor o işler.
- +1 yıl
Yapmasını bilene belli de bilmeyene zor o işler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHamile bırakmamak şartı ile olabilir.
Özellikle içine kesinlikle boşalmayacaksın, sorun yok dese de inanmayacaksın.00 Yorumla
+1 yılGünah normal değil tabii ki de.
20 Yorumla
+1 yılHer cinsel ilişkide kadın hamile kalmıyor, bu olay da evlilik dışı da olmayabilir ne insanlar var çocuğunu bebeğini çöpe atıyor evli olduğu halde...
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam kanka evliler atıyor çöpe tamam aferin aslan parçası modern oldun şimdi bak
- +1 yıl
Sanane o kızın hayatından sana bir zararı mı var, Isteyen istediğini yapar kime ne ! Sana mı düştü çok dert ediyorsan Polis Karakoluna haber verir bildirirsin. Bu kadar basit
Soran+1 yılİstediğini yapar öyle mi? Hahaha keşke ananda seni doğurup çöpe atsaymış o zaman kanka ya
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olabilir ama korunma yöntemleri var cahil cühela yaparsa sonuç bu oluyor işte
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlilik öncesi seks yapanlar normal görüyorlar
10 Yorumla
+1 yılCondom diye bişry var
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka "kondom" takanlar hamile kalmıyor çünkü 🤦🏻♀️
- +1 yıl
%99 koruyor kanka, durex al yırtılmıyor
Soran+1 yıl%1 ?
Soran+1 yılonedio.com/.../yuzde-bir-ihtimal-daha-var-ertesi-gun-hapina-ragmen-hamile-kalan-kadinla-bunyeye-bir-yeni-fobi-daha-yuklendi-1113896 al buyur ertesi gün hapı kullanmasına rağmen hamile kalanlar var.
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten normalleştirilmediği için çöpe atmışlar eğer normal karşılansaydı o çocuk şu an çöpte değildi
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun babası sahip çıkmamış ki o bebek çöpe atıldı demi akıllı bıdık
Cevap sahibi+1 yılBak canım şöyle bir şey var eğer o kız toplumun ve ailesinin tepkisinden vs korkmasaydı o bebekten en hızlı şeklide kurtulmaya çalışmayabilirdi. Çocuğun babasının sahip çıkmama sebebi de bu aslında o da farkında evlenmeden bir kadından yaptığı çocuğun doğru karşılanmayacağın biliyor ve genelde evlenmeden hamile kalınan kadınlara iyi gözle bakılmaz bu tarz bir kadınla evlenmek sorumluluk almak istememiş olabilir. Bende bu arada normal bulmuyorum yanlış anlama beni.
Soran+1 yılTepkiden korktukları için böyle yaptıklarını düşünmüyorum erkek sadece işini görüp bırakmış evlenmek falan istemiyor demekki haliyle çocuğu da istemiyor böyle kadınlarda ben tek başıma nasıl bakayım uğraşamam kafasında oldukları için çöpe atıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılSorumluluk almak istememişler madem böyle olacaktı baştan dikkat etmeleri gerekirdi olan masum bebeğe olmuş çok üzücü
+1 yılHadi be yuh konun neresi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen evlilerin ne b.. oklar yediğini bilsen.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilerin ne b*k yediği beni ilgilendirmiyor masum günahsız bi bebeğin hayatını s*kmedikleri sürece kimse s*kimde değil anladın mı kardeş.
Anormal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah belalarıni versin öylesinin kudurdular...
00 YorumlaGörmüyorum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım