Sizce normal bir durum mu yoksa önüne geçilmesi için bazı önlemler alınmalı mı?
https://www.instagram.com/reel/ChknvmHI5AR/?utm_source=ig_web_copy_link
Sizce normal bir durum mu yoksa önüne geçilmesi için bazı önlemler alınmalı mı?
https://www.instagram.com/reel/ChknvmHI5AR/?utm_source=ig_web_copy_link
Niye normal bir durum olsun millet ne hale geldi kızlar iyicene azıtıp kudurdu 12 yaşına indi 12 o yaştaki çocugu evlendir bu millet amm g. ott parcalar ama o yastaki cocuk sevgili yapip cinsellik yasiyor bu millet cikiyor o amm g. ott yirtanlar alkışlıyor benim zamanimda sigara vardi o bile daha masum kaliyormus böyle bir pislik hale geldik temiz namuslu ahlakli kiz kalmadi da kucaktan kucaga gezen görmüyordum ama biliyordum görmez olaydim artik goruyorum laiklik özgürlük medeni modern adı altında pislik hale geldi Avrupaya özeniyoruz özendigimiz şeylerde bunlar nasıl kız yataga atariz nasıl amm g.. ott acip millete gösteririz nasıl erkeklerin altına yatariz onun hesabini yapiyorlar sevgi aşk diye de bir sey kalmadi sevgili ayagina seks var ondan ona ondan ona bu ülkenin insanında örf adet kültür bir düzen vardı yok ettiler hocalar bilenler zamaninda bas bagirmis ama kimse dinlememis hal dinlemiyorlar dinen haram olan şey zina yapiyorsun lgbt denilen sey günah cıkıp amm g.. ott yirtiyorlar niye karsi geliniyor diye neymis ekonomiymis sorunumuz ekonomi degil bizim önce bu pislikler düzelteceksin sonra ekonomi duzelir kaldi ki ekonomi iyi olsa ne olmasa ne bu millet yasasa ne yasamasa ne böyle bir pislik millet yasamasin daha iyi neymis sureliymis afganliymis onlar bozmadi bu ulkenin kendi insani bozdu Avrupaya özenecez diye ulann bari iyi yonlerine özen bu millet ne ettiyse kendi etti bu hale kendi getirdi ve hallerinden de memnunlar
Dini boyutunun dışında değerlendirirsem eğer kesinlikle çıtanın üzerinde bu konu. Çoğunlukla tecrübe adı altında ilerliyor, aksine bu tecrübe edilecek bir şey değil bana göre. İnsanlar tamamen ihtiyaç olduğunu düşünüp hayatının merkezine koyuyor. Bana kalırsa çok özel bir konu, herkesle ya da her an gerçekleştirilmesi uygun değil. Hele ki daha küçük yaşlarda olması daha da kötü. Birine güvenip, çok sevdiğin taktirde kişinin de hayatı buna uygunsa olabilir ama aksi kabul edilecek bir durum değil. Gelecek nesile de böyle aktarılması çok kötü.
Artık çocuk yaşta olanlar (12-18) cinselliği havalı/olması gereken bir şey olarak algılıyor, çıplaklık özgürlükle karıştırılıyor, kıyaslanıyor.. gün geçtikçe daha da kötü olacak. Hiçbir şekilde sınırlanabilir bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Cevap
3Cevap
Kendi tercihleri isteyen istediğini yaşar bana zararı yok
Evlilik dışı cinsel ilişki olan bir ilişkinin evliliğe gideceğini hiç düşünmüyorum
Evlilik dışı cinsellik bence anormal değil ama özel biri ile yapılmalı mutlaka.
nasıl bir önlem alıcaksın mesela insanların penisine a*mına kilit vurup anahtarı evlenince mi vericeksin? ahsgjkdgak
Hayır, eğitim verip cinselliği vakti gelince yaşanması gerektiğini ve herkes ile yaşanacak bir şey olmadığını öğreterek, ders veriliyor hani bunun için çoğu ülkede. 13-14 yaşında ki çocuklar bunu iyi bir şey sanıp yapıyorsa eğitim gerekli demektir.
bir evlenmeyenler seks yapmasın diyosun bir çocuklar yapmasın diyosun? ikincisine hepimiz katılıyoruz zaten eğitimde verilmeli dediğin gibi ama devletimiz çocukları önemsemiyor ensar vakfında çocuklara tecavüz olayları hep kapatıldı bir kereden bir şey olmaz denildi.
Evlenmeden yapmanın iyi bir şey olmadığını bilsinler, kişi karar verecek yaşa kadarda uzak dursun zaten sonrasına karışılamaz. Linke tıklasan ne denildiğini anlardın. Ensar vakfının üstünü örtenlerinde ne oldukları malum.
Kötü bir durum bence
Ahlaksızlık güzelleştşrilmemesi lazım
Bence kişinin hür düşüncesi.. bize karışmak düşmez
Saçmalık, her şey gibi bu da normalleşti
işe yarıycağını sanmıyorum
O değil de animeciler toplanmış flsşfm