Erkekler sevdiği değer verdigi kadına karşı sekste özgür olamıyorlar mı?

Evliyim. Esimin bana deger verdigini, sevdigini biliyorum, hissediyorum. Bugune kadar bir seye zorlamadi beni. Sevgili döneminde de ileri gitmedi. Simdi evliyiz ama sanki bana karsi özgür ve isteklerini yapamıyormus gibi hissediyorum.

Sanki bazi fantazilerini bastırıyor gibi. Açıkçası eşimle arkadaşlıktan iliskiye bir seruvenimiz oldu. Arkadaşken bir kere tesadufen bir sevismesine denk gelmiştim. orada daha kendine guvenli, daha kendi zevkine odaklı, o kiza kizin degilde, kendi istediklerini yapıyor gibiydi. Bana karşı genelde daha kibar. Hani ben mi boyle bir imaj veriyorum bilmiyorum, sanmiyorum da.

Iliskiye ilk esimle girdiğim icin bende ne istedigimi tam cozebilmis degilim bu süreçte. Mesele de bu degil zaten. Canimi yakmaktan korkar bir hali var gibi. Bana karsi daha nazik sanki.

Bana kıyamıyor mu, beni hayalindeki seylere yakistiramiyor mu anlayamadim. Bazi erkekler sevince ve deger verince o kizla cok fazla cinsellik dusunemedigini falan söylüyorlar. Bundan dolayi olabilir mi?

Esinle ne istiyorsan konuş diyebilirsiniz belki ama bende ne istedigimi bilemiyorum. Degisik seyler istese yapamayabilirim. O yüzden konuşma işine de giremiyorum bir yandan. Ama yatak konusunda bana farkli baska kiza farkli oluşunu da anlayamıyorum.

Erkekler sevdiği değer verdigi kadına karşı sekste özgür olamıyorlar mı?