ŞEMS
Erkekler cinsellik yaşadıkları kadına saygı duymuyorlar mı?
ŞEMS
ya da zaten sevmedikleri kadına olan duyguları daha da netleşiyor mu?
Cinsellik yaşadığım kızlara karşı sevgi ve saygım arttı aramızda ki paylaşım ne kadar fazla olursa arada ki bağ o kadar güçlü oluyor ama bazı karaktersiz erkekler sevmedikleri halde yatmak için seviyor gibi yapıyor istediklerini alınca da gerçek yüzleri ortaya çıkıyor bu yüzden kadınlar da seks yaptıkları zaman değer kaybettiklerini düşünüyor
Böyle bir algı var, ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Başkalarına saygısı olan insanın ilişki biçimi fark etmeksizin saygısı devamlıdır. Saygısız bir kişilik de yine ilişkinin türü fark etmeden varsa bile az olan saygıyı kaybeder. Mevzu cinsel ilişki değil erkeğin/kadının karakteridir.
Bugün tanışıp
2 saat sonra sexting yaptığım nude aldığım
ertesi gün buluşup her türlü ilişkiye girdiğim kıza saygı duymaya devam ederim.
şayet devamında saygı duyulacak şekilde davranabiliyorsa
saygı duyulmayı hak edecek şekilde yaşıyorsa
saygı duyulmayı hak eden düşünceleri varsa
Bana bir şey katıyorsa
beni mutlu ediyorsa
bana hitap ediyorsa
Olay ilişki yaşamakta değil yani.
Kiminle olduğun ve
kim olduğun önemli
Benzer düşündüğüm genç bir kardeşimi gördüğüme sevindim 🙂
@Banker_Bilo Öğrenmeye gelişmeye
tadını çıkarmaya çalışıyoruz. eyv
Valla güzel kardeşim, kadın cinsini cinsel tatmin aracı olarak gören hemcinslerimiz arasında kaliteyi yükseltmişsin 👏 Yattığı kadınla ciddi ilişki yaşayamayıp sadece fakbadi olarak gören erkek çok fazla.
Benim bir kadına saygı duymam için seks yapıyor/yapmıyor olması kriter değil. Benimle seks yaptı diye bir kadına verdiğim değer, duyduğum saygı azalmaz.
Güncellemeye yazdığınla benim dediğimi doğrulamış oluyorsun, hemfikiriz. Erkeğin karakterine, kadın cinsine, ilişkilere ve cinselliğe bakışıyla ilgili bir durum. @Rose83
Katılıyorum..
Cevap
38Cevap
Bununla alakalı değil sadece ama bir çoğu amaca yönelik yaşıyor maalesef. Keyifli geceler..
Duymazlar. amaçları cinselliktir sadece
Mesela eskorta saygı duymazlar, İşlerinj bitirip yüzüne tükürüp giderler tabiki.. ama çok sevdiği sevgilisine tabii ki saygı duyarlar değer verirler veya eşlerine... Tek gecelik ilişki yaşadığı bir kadına hiçbir erkek ne saygı duyar ne değer verir.
Eskort da olsa, tek gecelik ilişki de olsa, saygıyı hak eden bir karakteri ve davranışları varsa yine de saygı gösterilir. Eskort diye it muamelesi yapacak değiliz. Tek gecelik ilişki olsa da işimiz bitince "hadi şimdi s.. r git" demeyiz. Hiç bir kadın, sırf seks yaptığı için saygısızlık görmeyi haketmez. Herhangi bir insana yapılan saygısızlık ego tatmini ve muhatabını aşağı görme anlamı taşır.
Duyarım. Çünkü karşılıklı zevk alınan bir eylem. Ben onun zevk alması için uğraşıyorsam o da benim için uğraşıyordur. Kendi aldığımız zevki zaten alıyoruz adamı karşı tarafı düşünmesi bile saygıyı hak eder. Tek gecelik ilişkilerde de saygı duyulabilir. İnsanız biz. Eskortlar bile saygıyı hak eder. Islanamadıkları için yanlarında kayganlaştırıcı jel taşırlar. İşlerine saygı duyarlar. Kınarsın, ayıplarsın belki ama bu böyle.
kadının tiplemesi önemli burada. Yani parayla yapılan bir ilişkiden bir zahmet saygı bekleme. Karşılıklı alışveriş, ihtiyaç görme durumu. Fakat duygusal olarak seni çeken bir kadınsa onu arzularsın her zerrende ve yatakta ona karşı sok, çıkar, boşal kafasında olmazsın. Rahatladıktan sonra sırtını dönüp uyumazsın. Kadın da hisseder bunu nasılsa; yani bir obje gibi değil de beraber paylaştığımız harika anlar olarak.
Bu arada seni de kutluyorum uzun süredir kendini iyi dizginlediğin için
Soru ile detay arasında bağlantı kopukluğu mu var
Şimdi bu hangi kadın flört mü eskort mu sevgili mi önemli olan o 😀
Saygı duyulmalı, ama eskorta çoğu kişi saygı duymaz mesela flörtlüktede amaç bellidr ztn cinselliği yaptıktan sonra bırakırsın kızı onda da saygı olmaz saygı olucak tek kişi sevgilin ve eşindir, bu dediğin soru güzel spru insandan insana değişir.
He tamam o zmn soruyu gördüğümde genelleme sandım o yüzden yaptım yorumumu
Nikahsız ilişki haramdır… en çok zararı da kadına verir… ama bu kesin gerçeği kadınlar ısrarla görmek istemiyor taaa orta çağdan beri bunun ceremesini çeken kadınlar ısrarla anlamıyor
Cinsellikle bağdaştırmıyorum. Saygı duyulmayı değer görmeyi hakediyorsa saygı da duyarım, değer de veririm
Öyle şey asla düşünmem o bize değer verip birlikte olduysa o benim için değerlidir diğerlerine göre bir kaç adım öndedir.
Bu her ikiskide geçerli degil, tamamen karşıdaki partnerine verdiği değer, duygularının olup olmaması gibi durumla ilgilidir
Anası babası iyi yetiştirmişse saygı duyar tabiki. Duyması lazım da zaten ama olmayabiliyor arada çürük çıkar
evlılık harici yaşanan ilişkilerin yorumu daha başka pencereden yapılabılır, sıradan bır bırlıktelık varsa saygı vardır saygı varsa cınsellık vardır, sevmedıklerı kadınla devam eden bir iletişimi anlamsız buldum
Bir erkek sevmediği bir kadınla birlikte olduğu zaman cinsellikten sonra ondan soğur ve uzaklaşır.
Yatakta her şey yapılabilir ama yaşadığı ilişkiye saygı duymalıdır
Saygı duymayan erkeği kadının hiç sallamaması lazım.
Ne yaparsam yapayim saygisiz olmaz
Saygi her şeyden önemlidir
Saygı duyarım tabiki seks saygıyı ortadan kaldırmaz
Sen keşfedilesi bir kadınsın
Saygı bence değer vermektir o yüzden sevgi aşk gerektirmez
Büyüğünü küçüğe saygısı kalmadı artık kocanın karıya saygısı mı kaldı sanki
Karakter meselesi bu, genelleme yapmak yanlış. Erkeğe göre değişir.
Bana o en özel anları yaşatacak kişiye saygı duyarım tabikide
Net olduğumuz doğru ama saygısızlık başka bir şey.
Sevmediğim veya hoşuma gitmeyen kadınla yatmam ne onun onurunu hiçe sayarım nede kendimin
Hayır her zaman saygı duyarım sonuçta bana güvenip bedenini açmış
Aslında ona daha çok duyulmalı
Ben bu kadar kaba olamam
Bunun net bir cevabı yok
Duymak ne demek tabii ki saygı duyar
Her erkek aynı değil duyanda vardır duymayanda
Duyuyorlar duymalılarda birazda kişilik meselesi
Kendi tespitin mi? yoksa duyum mu?
Bu erkegin olgunluğu ve karakterine göre değişir
Kişiye göre değişir saygının boyutu bence.
kimisi istediğini alınca geriye saygı vs kalmıyo
Neden duymasın
Duymazsa zaten erkek değildir.
ewet ewett
Ben bütün kadınlara saygı duyarım
Karakter meselesi
evet
Evet kesinlikle
Sevmeden de olur mu
Erkeğe göre değişir.
Ben duyarım
Gunaydinnnn