Toplum niye erkeklere farklı kadınlara farklı davranıyor?

İslam da bakir erkek bakire kızı hak eder deniliyor bakire kız da bakir erkeği. Yani bu ayrımcılık dinde bile yok. Bence tamamen erkeklerin icadı bir şey.
Anlamadım ama neysen onu hak edersin
O zaman bakire kız arama
Kız aramıyorum şuanda zaten okul bitsin borçlar bitsin sonra karşımıza kim çıkar belli değil birde artık bakire bulmakta zor deniyor malum sözde bakire ama arkadan verenler çoğalmış. Tamam ben bir birliktelik yaşamadım ama birliktelik yaşamış erkek arkadaşlarımdan duymuşluşum var sözde bakire ayağıyla dolaşan kızlar arkadan çok vermiş kız tanıyoruz diyorlar
Aynen çok saçma bence ama onların da vardır derdi
Ne gibi derdi olabilir bendeki gibi merak ve o hazzı yaşama isteği ışında ne derdi olabilirki birde arkadan vermek acı verir kız çok aman aman zevk almaz diyorlar bazı yazılarda eğer böyleyse kız niye arkadan versin he birde erkek arkadaşı illa istiyordur oda olacaksa arkadan olun demiştir o kadar
Ne biliyorsun belki ilgisiz kaldı babası tarafından ve erkekler tarafından sevilmek için bunu yapıyor veya yalnızlık çaresizlik içinde bulunduğu için erkekler kolay kandırıyor... Bilemeyiz yani
Şimdi her anahtar da kilidi açamıyor o bir grrçek aldlsslşd
güldüm :D
Cevap
1Cevap
Erkekler karı kızı yatağa atmayı erkeklik sanan bir avuç karaktersizler tabi genellemeyelim /:
Sadece Müslüman ülkelerde bu böyle maalesef.
Gülmekten yarıldım resmen 😂😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar