- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Bu cevabım da belki sana belki de toplumun büyük bir bölümüne aşırı aykırı ve marjinal gelecektir ama yine de yazmak istedim.
Evet bence de namus kadının iki bacağı arasındadır ama bu namusun bir yerde temsil edilmesi gerekir. Örneğin ben evlenirsem, eşimin namusumu en iyi şekilde temsil etmesini isterim. Peki kimseyle konuşmayan, görüşmeyen bir kadın namusumu temsil edebilir mi? Tabi ki hayır.
Dolayısıyla evleneceğim kadının namusumu temsil edeceği ve onunla gurur duymamı sağlayacağı seks ilişkileri olmalı...
Bir şekilde eşim benim namusumu ancak başka erkeklerin yatağında temsil edebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu biraz büyüme ortamına bağlı ailem beni insanları boş ver diyerek ozguvenli büyüttü mesela hiçbir zaman kızlık zarı falan lafı duymadım şahsen babam her zaman kim olursa olsun kendine değer ver dedi... Erkek arkadasimla yaşıyorum şahsen ilk iliskimde de teyzemi aramıştım ben biraz korkuyorum diye, aileler bunu çocuklarına aşılıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo gayet var. Kendi özgürlüğünü kendiniz belirlersiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel özgürlük derken? Erkeklerin var mı ki? Yasalar ortada, toplumsal kurallarımız ortada, insani olanlar ve, insani kurallar ortada. Nedir derdiniz?
14 Yorumla
Soran+1 yılSiz olayı anlamadınız erkek yaptı mı toplumsal olarak pek sorun teşkil etmezken kadın yaparsa yüz karası oluyor
- +1 yıl
Erkek kiminle yapıyor hanfendi? Ve hangi kız ya da kadın bu devir de aşk diyor? Paradan başka kriteri olmayan kız ve kadınlara daha fazla ne yapalım, ne diyelim. Bizlere para, menfaat ve çıkar için yapmayacağınız oyun, hikaye yok ki. Hangi birinizi insanca, adam gibi savmeye çalışsak bir bakıyoruz tek derdiniz para koparmak, yan gelip yatmak, eğlenmek, savurmak, boşa tüketmek, arsızlık, edepsizlik. Kadının içinde olmadığı hiç bir şey yok aslında ve kadınlarımız çok ucuz, kolay ve boşlar. Erkek bir şekilde oldu bittinin, saçma sapan bir ilişkinin içinde buluyor kendini. Sadık kadaın, sadakat isteyen kadın, aşk diyen kadın bulamıyoruz artık.
Soran+1 yılBunlar başka konular ama konumuz şu ki kadın yaptı mı ayiplaniyor ve onunla evlenmek isteyen olmuyor ama erkek yapınca sorun teşkil etmiyor ben iki saat burada bunu anlatmaya çalıştım
- +1 yıl
Bu devir de kadına da neden böylesin , erkeğe de neden bunları yapıyorsun diyen yok artık. Çünkü asıl iş kadının kafasından, seçimlerinden, evet ya da hayırlarından çıkıyor. Kadın itiraz etmiyor, adam dediğin böyle yapar, ellemeyin o erkektir diyorsunuz. Toplumu eğiten kim? Anne, kadın değilmi daha çok?
+1 yılne gibi özgürlük istiyorsunuz evlilik dışı ilişkiler artıyor maalesef sosyoloji değişiyor zina artıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılArtması seni rahatsız mı etti hem kadın bu işi tek başına yapmıyor niyeyse kabak kadının başına patlıyor zina yapıyor diye
- +1 yıl
rahatsız etmiyor mu sizi toplum bozulmuş çöküntü var maneviyat azaldı dinsizlik arttı
- +1 yıl
beni üzüyor
- +1 yıl
cevap yazmadın modernlik midir
Soran+1 yılEvet modernlik seni rahatsız mı etti
- +1 yıl
evet ama ne yapayım ilerici değilim
- +1 yıl
geri kafaliyim suç mu
Gizlilik icinde hersey yaşanır hemde güzelde alalen olmak iyi değildir acıkca kadın erkek değildir ki erkeklerde alalen yaşamıyor
00 YorumlaErkek hegomanyasinda bir toplumuz çünkü, dini bile yanlış yorumlayıp erkeğe bazı şeyleri normallestiren bir toplum hemde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes özgür sadece kimseye anlatmaya gerek yok paylaşmaya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda o kadar çok soru cevapladım ki... Profilime girip bakabilirsin, ama takip etmen lazım.
00 Yorumla Özgürsun git biriyle beraber ol gerçi olmuşsun sen de neden acitayson yaptın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yapsa bile belli etmemesi gizlemesi gerekiyor algısı var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın erkek hiç bir özgürlüğümüz yok ki. sistemli olarak yoksullaştırarak seyahat özgürlüğü gibi basit şeyleri bile elimizden alıverdiler.
00 Yorumla
+1 yılcinsel özgürlüğün var nasıl yok sadece toplumun bunu bilmesine gerek yok :D
00 YorumlaHerkes özgür, seninle birlikte olmak isteyen kimse olmamış demek ki
10 Yorumla
+1 yılİsteyen istedigini aliyor o sana yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla pek yok gibi değil.. Veren verene
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çünkü bu ülkede kadınları kısıtlıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılvar beybi senin kafan geride kalmış
00 Yorumla
+1 yılGit herkesin altına yat kim sana bir şey diyor ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılToplumu umursamazsan toplumu değiştirebilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
peki nasıl
Aslında var kim karışacak ki yapsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkısıcınuz bu konularda hep kaçarsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVeren verene bekaret kalmadı insanların
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCevrenle. alakali gel İzmir'e gor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstediğine ver, karar mekanizması sensin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Var aslında
00 Yorumla
+1 yılİşte kadınlar daha çok seks yapıyor
00 Yorumla
+1 yılcahil yobaz islamci ülke oldu gu icin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kimin warki
07 Yorumla- +1 yıl
Neden abı senın yokmu😁
- +1 yıl
Herkesın var abı kımseyı zorla tutamazsın 😁😁
- +1 yıl
Ben hanımın giyimine bile karısamıyorum:))
- +1 yıl
@hakankural11 evli msn
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@hakankural11 iki maşallah
onlar için özgür lük olabilir mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılRahat değiller çok kasıyorlar çünkü
00 YorumlaNeden olmasın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri