Yani mesela şöyle, tanıdığın veya tanımadığın birileri ile yatmanın gayet normal olduğu bir dünya, birinin cinsel ihtiyacı olduğunda ona her türlü yardımı sunabilmeliyiz bence. insanoğlunun kökenidir cinsellik bir bebek bile böyle doğuyor.

Yani mesela şöyle, tanıdığın veya tanımadığın birileri ile yatmanın gayet normal olduğu bir dünya, birinin cinsel ihtiyacı olduğunda ona her türlü yardımı sunabilmeliyiz bence. insanoğlunun kökenidir cinsellik bir bebek bile böyle doğuyor.

Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsun acaba, yani ilerde eşin senin sadece kendisiyle değilde istediğin başka erkeklerle de ilişkiye girebileceğini söylerse ne düşünürsün? Ama. bu eşin sadece sana bağlı itaatkar ve seni seviyor bunu istemesinin sebebi de cuckold olması. Sizi özgür birakacak bu konuda. Bunu ilerde hayatıma girecek kişiye teklif etmeyi düşünüyorum ama isteyen kimseyle denk gelmedim sen ne düşünürsün?
Eşim başka bir erkekle veya kadınla hmm, ilişkiye gireceği kişi ile duygusal bir bağ kurmadığı ve bana olan sevgisini eksiltmediği sürece hiç bir sorun yok.
Hayır yanlış anladınız size ozelden de yazdim bakar mısınız
Lanetlenmis birşeyleri benim ulkemde gormek istemiyorum serbestlik medeniyet adi altında gösterirlen sapkın şeyleri yeni nesillere empoze edilmesi korkunç bir neslin gelişi demektir medeni bulmadığınız ulkemizden gidebilir sinuz o cok medeniye ulkelere
waow bu iyiydi yalnız, tabi her şeyi zaman gösterecektir, insanlar asıl istediklerini arzulayacaktır.
Evet gerekir
Cevap
13Cevap
Evet cinselliğin daha özgür olması gerekiyor. toplumun ön yargısı ve bilgisizliği yüzünden
para kazanmak için gece gündüz çalışıyoruz
siz hayırdır sürekli sevişmek?
ananız -babanız sizi beslerken ne güzel değil mi yiyelim-içelim -skişelim?
ben buna niye güldüm? . d
güldüren erkeklere kızlar veriyor muş doğru mu?
genelde parası olana daha çok veriyorlar
Cinsellik ile sapıklığı karıştırmamak lazım.
Serbest olmuyor. Serbest olunca kimin ne yapacağı belli olmuyor. Herşeyin bir sınırı kuralı olmalı
Valla ne güzel söyledin. Aynen katılıyorum...
teşekkür ederim :)
Ricalar benden canım
bir bebek böyle doguyor diyip gay fotosu paylaşmak 👌
Bebek sahil ikinci bölüm için destek topluyorsun
Birde bakayım dediğinde samimi misin benim ihtiyacımı giderecek misin
aşslöejkmaslşerjkas. d
😉😒
tık yok tabi
Lut kavmine ülkemde yer yok ! Türk üz biz!
Sen yap engel olan mı var
Tabi buna fotoğrafdaki dahil değil
görseldeki ibine cinselliği hariç.
gerekmez. herkes evinde yaşasın
Gerekmez
Bebek ile gaylerin alakası ne iyimisin
onu öylesine koydum. d