(Herkes için söylemiyorum)
Mevzu bakirelik falan değil onun haricinde kadınlar yeni şeyler denemeye ya da fantezilere her zaman açık olmayabiliyior
Ama erkeklerin cinsellikte kabul etmeyeceği şeyler çok az
Bunun sebebi ne sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayBence sebepleri çok basit. Toplumda erkekler yaptığı zaman adam oluyor kadınlar yaptığı zaman yollu oluyor. Ayrıca erkeklerden ziyade hep kızlara nasıl davranması, nasıl giyinmesi, nasıl hareket etmesi, nasıl konuşması gerektiği daha çok aşılandığı için kadınlar kendi özel hayatlarında bile çekinik oluyorlar. Doğduklarından beri baskı o kadar çok aşılanıyor ki kızlara ya da sırf kız çocuğu oldukları için o kadar görmezden geliniyorlar ki, büyüdüklerinde de bunu hayatlarının her alanında psikolojik olarak olsa da hissediyorlar veya kendi kendilerine olsa bile bu hissiyatı yaşıyorlar. Ondan sonra öz güvensiz ya da ilgi çekmek için çabalayan, asosyal ya da sorunlu diye damgalanan kızları görüyoruz ve bunu kendi hemcinsleri bile yapıyor. Ben de yaşadığım için biliyorum. Ayrıca kendimden de şöyle bir örnek verebilirim, sevdiğim insanlarla cinsel konuları konuşuyorum. Geçmişinde ne kadar kişi var, sapkın f*ntezileri var mı, hastalık kapmış mı, tabuları var mı vs bunlara bakarım. Bazı erkekler her şey iyiyken dünyanın en anlayışlı en modern erkeği oluyor ama birazcık sıkıntı olduğunda ya da muhatap kesildiğinde sana yapmadıkları söylemedikleri şeyi bırakmıyorlar. İki yüzlü erkeklerin çok fazla olduğunun farkında olan kadınlar da kolay kolay istedikleri şeyi anlatmıyorlar doğal olarak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü kadınlar fantezilerini söylediklerinde yanlış anlaşılabiliyorlar erkekler tarafından. O yüzden çoğu kadın cinsellikle ilgili isteklerini duygularını her erkeğe söyleyemiyor karşıdaki erkeğin onu yargılayabileceğini düşünüyor ve kendini açamıyor, ama erkekler malumunuz her konuda rahatlar yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBana denk gelenler genelde rahattı bu konuda. Hatta kendileri fantezi kovalıyorlar ben istemesem bile.
Bu bir tık kadının kafasındaki toplumsal tabuları ve baskıyı yıkmanla alakalı. Güven diyorlar ya hani, güven dedikleri şey de bu aslında. Kadının bilinçaltındaki "istemek ayıptır, arzu kirli bir şeydir" tarzı fikirleri inkar etmesine yardımcı olabilmek. Bilinçaltından kaçış kapısını açmasına yardımcı olduğunda, kendini tamamen teslim etmeyecek kadın nadir. Olay burada yine erkeğe bakıyor yani. "Kadınlar daha az fantezi ister" diye bir durum yok.
He bize gelince de, bizim sınır tanıma olayımız sizinki gibi sosyolojik değil en fazla erdemli olabilmekle alakalı. Yani ilkel güdülere kendini tamamen teslim etmeyen (canavarın tam çıkmasına izin veremeyen), medeni olmaya daha yakın erkek sınır koyabiliyor. Bazısı kadın istese dahi koyabiliyor.
Ama her şeye rağmen, "erkeğin cinsellikte kabul etmeyeceği şey çok az" veya tam tersi kadının etmeyeceği az falan demek saçma. Ben mesela oral yapmıyorum. Sevmiyorum, hoşuma gitmiyor ama senin yapmayacağın bir şeyi mesela yapabilirim. Bu kişiden kişiye çok değişken bir şey. Bir sabiti yok.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayanlamış değilim ama kadınların genelde yetişme tarzı ve tabuları var yıkmak çok zor , yani çok tuhaf yöntemler bulmak zorunda kalıyor erkekler , en ilginç olan geçen bana yazan kişinin , çok kapalı anlayışı var ama başka kanaldan girince neler neler ypabildiğine şahit oldum enteresan gerçekten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
Toplum baskısı yüzünden bence bi erkek bazı şeyleri yaptığında erkektir yapar diye büyütülürse kadın özel günlerinde ped almak için utanırsa abin alsın baban alsın denirse bazı şeyler açık net bir şekşlde ifade edilemez olur. Ama bu güveni yine erkek vermeli hayatında iyi gerçwk bir erkek varsa kadın özgürce ne istediğini dillendirebiliriyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı.
5 ayKadinlar cinsellikte daha temkinlidir cunku yargilanma guven ve kontrol yukunu tasir rahatlik bedenle degil zihnin guvende hissetmesiyle gelir baski azalinca merak da cesaret de acilir 🔥🫶
00 Yorumla Çünkü ailesi tarafından bastırılmışlar bakınız kapalı kadınlar daha istekli çünkü aşırı bastırılmışlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
5 ayErkekler kadar olsalar ucuz ve basit kadın muamelesi görmekten korktukları için
00 Yorumla
5 ayCan acısı veya ne yapıcak stresinden dolayı olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Çünkü her kadın kuzum denilmek istemez esc bile istemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Rahat olmadığınız için zaten zevk alamıyorsunuz hep bir tedirginlik var sizde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Baskı korku eril duzen olabilir mi veya kadinlar zevkine erkekler kadar duskun degil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBen rahatım.. bu yüzden adımız o. puya çıkıyor aw coğrafya kaderdir
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayErkekler sizi obje olarak görür, sizi yargılarlar ve size tabu koyarlar. Bu yüzden kadınlar kendilerini bastırır, erkeklerin istediği de budur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayErkeğin seni hazırlar ve alıştırırsa sen de keyif alırsın rahat olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı.
5 ayErkek utanmaz çünkü adı üstünde erkek kadın utanır erkekte 1 yer gözükür kadında 3 yer bu yüzden kadın utanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKişiye göre değişir
Yapı meselesi
Herkes her şey i yapacak diye bişey yok
00 Yorumla
5 ayEvliler rahattır bence
01 Yorumla
Soran5 ayBence de evliler daha rahattır karşdındaki insan eşi sonuçta eşle sevgili bir olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayMesela neyi kabul etmeyiz gizlikız
06 Yorumla
Soran5 ayHer şey ok mi senin için
- 5 ay
Herşeyi aç
Soran5 ayHer şey işte aklına ne gelyiosa açmak demek sınırlandırmak demek
- 5 ay
Yo neler varsa içinde.
Mesela iğrenc şeyler de mi var anala elletmekbs
Soran5 ayHer şey diyorum o da mı diyorsun HER ŞEY
- 5 ay
Ayrılan şeyler olabilir ne bilim ne kızıyosun 😒
- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
5 ayHer seye açıktan rospusun demek çünkü
01 Yorumla
Soran5 ayKadın kocasıyla ne istiyorsa yaşayabilir kimse de rospu demez bu geçersiz bi sebep
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Cunkü korku ve güvensizler amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayAslında cinsellikte çwkingenlik olmamalıdır...
00 Yorumla
5 ayBenımle olanlar oyle degildi serbest
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı.
5 aySen oyle sanabilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bende olamadım hiç kimseyle daha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aybazı pozisyonlar can acıtıyor demek ki.
03 Yorumla
Soran5 ayHangi pozisyon can acıtır
Cevap sahibi5 aykadından kadına değişir. ama pozisyondan ziyade anal'dan korkan çok kadın var.
Soran5 aySaçma bi şey zaten o olmadan olmuyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok doğru
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayYani olun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBiz gayet rahatız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadınlar daha seçici
01 Yorumla
Soran5 ayİşte bu seçiciliğin sebebi ne sence
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi