Erkekler ne istiyor genel olarak karşıdaki kişiyle ne olursa sevgililik düşünür ve nasıl davranış sevgililiğe götürür? seks için sahte sevgililik değil gerçekten saygı sevgi olan bir ilişki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu açıklamak çok zor, bu kalpten gönülden gelen bir şey. Ben şahsen bir kadının yüzündeki nuru görebildiysem ondan etkilenirim daha doğrusu hoşlanırım. Ve onu tanıdıkça bu hoşlantım sevgiye dönüşür. Bunun kim ve nasıl olduğu hiç farketmez gönlüme hitap etsin yeter. Bazen bir bakış bazen bir dokunuş.
012 Yorumla
Soran+1 yılYani içten sevimli olmasını kastettin sanırım
Evet tanıdıkça sevgi hiseder insan doğru peki bazıları tanımak istemez veya hırsını bizden çıkarmak birnevi intikam almak için yapanlarda var bunu
Veya saygısız davranan duyguları ezen aşağılayıcı şeyler yapan düşüncesizler ben herkes öyle değil diyordum ama çok var böyle erkek
Cevap sahibi+1 yılSen yine de genelleme yapma derim ama önemli olan doğru insanın denk gelmesi.
Soran+1 yılEvet biri var mesela ama onunla sevgililik düşünmüyorum beklenti olunca olmuyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılNeden olmuyor?
Soran+1 yılBirini beğeniyorum hemen duygu yaratınca kendi beynimde olmuyor demek istemiştim adamı bir tart ölç düşüncesini anla diyorum şu an kendime
Cevap sahibi+1 yılBazen öyle ana geliyorsun ki beyninde mantık işlemiyor işte ona aşk diyor. Tertemiz saf duygularla sevebilmeye deniyor.
Soran+1 yılo zaman her önüme gelene aşık oluyormuşum ben
Cevap sahibi+1 yılYok o olmaz işte 😊😊 o kişi tek olmalı özel olmalı bambaşka olmalı
Soran+1 yılBirine oluyorum sonra onu unutup başka birinde deniyorum acaba bu o kişi mi diye böyle devam ediyor işte hala bulamadım
Cevap sahibi+1 yılDenemekle olmaz onu sana kalbin işaret edecek bu diyecek 😇
Soran+1 yılKalbimi bilmem ama şu an beynim birinden hoşlanıyor ahhaha kalbim biraz sussun bence
Cevap sahibi+1 yılKalbinin sesini dinle 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan atmasan gercekten iliski istiyom deme bari para desene cekinme soyle soyle
13 Yorumla
Soran+1 yılBana mı diyon sen
Anlamadım
Cevap sahibi+1 yılE kime diycem mk bska
Soran+1 yılParaya ihtiyacım yok canım
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılo türde bi kızmı kaldı acaba? kendiniz olun menfaatçi olmaytın
027 Yorumla
Soran+1 yılBen varım neden kalmamış ki
- +1 yıl
evet varım diyenleri çok gördüm sonraları konuştukca. kim ben öyle değilim derki :)
Soran+1 yılMenfaatçılıktan kastın ne
- +1 yıl
erkeklerin dış görünüşüne ya da cebine fazla takılan
Soran+1 yılAnladım şimdi
Ben parası için birlikte olmak istemiyorum eğlenmek gezmek tozmak anılar biriktirmek isterim ama dış görünüş önemli yani- +1 yıl
önemsemek ile fazla abrtmak farklı siz abartıyorsunuz. siz istiyorsunuzki brad pit gibi adamlar bizi nasıl sever. tipime gelen kızla ciddi düşünmem ve cogu erkekte bunu kullanır zaten.
Soran+1 yılBilmiyorum bekli size abartı geliyor ama yakışıklı olsun isterim daha önemlisi bana davranışı ama
- +1 yıl
o zaman ne olursa sevgililikj düşlünür sever diye sormayın çünkü siz sevgi aramıyorsunuz sevgiden önce tipine bakıyorsunuz. yakışıklı biri bane gelse zaten bende bunu kullanırım herkes menfaat sonucta
Soran+1 yılNe alaka hoşlanmadığım biriyle neden çıkayım?
Soran+1 yılArzulamadığın biriyle sırf seviyor diye sevgili olur musun?
Annen değil arkadaşın değil bu sevgilin yani ben böyle düşünüyorum- +1 yıl
hoşlanmak tipine? o zaman adamda senin memelerinden hoşlanır onun için çıkar sevgilide olmaz senin menfaatin varsa bizimde var.
- +1 yıl
arzuladıgım biriyle sevgili olmayada gerek yok o zaman. mahalledeki xxx kızı arzuluyorum seksi kız fiziği süper eee gideyim sevişeyim sevgili niye olayım ki?_
Soran+1 yılYani ne var bunda ilk bir çekim olmuyor mu bilemedim herkes farklı düşünebiliyor
Soran+1 yılSevgililik sadece sevişmek mi yani
- +1 yıl
tipime bakan birinden niye sevgililik bekliyim kalbim için gelmedikten sonra? siz ilk çekimde aşıksınız zaten adam şerefsiiz mi karakterlimi umrunuzda değil
Soran+1 yılGenelleme yaptın bence..
- +1 yıl
genellemeler hep çıkıyor ama :)
Soran+1 yılO zaman erkekler hepsi duygusuz şeref yoksunu oluyomu böyle?
- +1 yıl
duygusuz yapan sizsiniz :D ayrıca yakışıklı olsun diyen sensin ama
Soran+1 yılÇirkin kızla çık o zaman
Nasıl hisetirir?- +1 yıl
gerekirse çıkarım herkes sen değil menfaatçiş olsun
Soran+1 yılPeki..
- +1 yıl
çok beklersin sevgililik
Soran+1 yılKalp kırma uzmanı
- +1 yıl
senin kadar değil :)
Soran+1 yılAcımasız kindar akrep 😂
- +1 yıl
o hale getiren sensin :D
öyle bir kız kaldığını sanmıyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBenim hiç olmadı hoşlandıklarım da hep anormal tiplerdi
Soran+1 yıl19
Soran+1 yılBakü
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi
saygı
sadakat08 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu böyle mi düşünür
- +1 yıl
Genelde bir erkek bunları bekler kadından
Soran+1 yılSadakat değilde biraz tez sıkılan biriyim elinde tutmasını biliyorsa sevgi ve saygıda sorun yaşayacağımı sanmıyorum
- +1 yıl
Neyden sıkılırsın mesela
Soran+1 yılMonotonluk fevri tavırlar egolu kaba davranması
- +1 yıl
Güzel seçimler
Soran+1 yılHaklıyım bence işte bu bana söre saygısızlığa giriyor monotonluk hariç
- +1 yıl
Çok haklısın bence
+1 yılBenim konusmam lazım yoksa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeğini mutlu edebilmelisin
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
Cevap sahibi+1 yılcilveli olmalısın ben çok seviyorum cilveli kadın 😊
Soran+1 yılO konuda değil yani saygı neden yok erkeklerde bir kadına karşı? ne istiyorlarda veremiyoruz
Cevap sahibi+1 yılben kendimden örnek vereyim mi?
Soran+1 yılBurdan iyi henüz bence
Cevap sahibi+1 yılsayfa uzamaya başladıkça sıkıntı oluyor o yüzden kötü amacım yok
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Soran+1 yılBurdayım ama bence burdan daha iyi konuşmamız
Cevap sahibi+1 yılben de hemfikirim ama uzun olunca bana sikinti
Cevap sahibi+1 yılseni bekliyorum ama
Soran+1 yılÖzelden konuşmak istemiyorum kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılbura da ayni ki ben niyeti bozmuş olsam ama ben öyle biri değilim işte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne