Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşanmaların böylesi devlet destekli teşviklerle desteklendiği, kendilerine stk diyen oluşumların kışkırtmaları ile insan zihinlerinin iğfal edildiği bir ülkede evli veya bekar olmanın erkek açısından hiç bir farkı yok. Erkekler olarak her şeyimiz kadının insiyatifinde. Tecavüz etti derse evli veya bekar ol masum veya suçlu ol işin bitti. Ömründe 1 kere dahi görmediğin bir kadın taciz etti dediyse bittin. Şimdi söyleyin bu şartlar altında cinsellik yaşarken evli veya bekar olsam ne olur olmasam ne olur? Tüm hayatım herhangi bir kadının iki dudağı arasından çıkacak iki kelimeye bağlıyken...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır değil. İsteyen yaşayabilir. Bu hayat görüşü ve kişisel isteklerle alakalı. Yargılanacak ya da sorgulanacak bir durum göremiyorum. İnsanların sevişmek için devlet nazarında imzasının olması gerekliliği bana saçma geliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yanlış değpil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık herkese normal geliyor önceden her şeyi yaşamak
Ben her konuda aşırı genişim ama bu konuda daha geri kafalıyım, evlendiğim kişiyle yaşamak isterim.
Sevgililerimle sevişmediğim halde değersiz hissini yaşattılar bana, bide sevişsem iyice değersiz çöp gibi hissedeceğimi biliyorum, kullan at misali.. kendimi bu kadar değersizleştirmek istemiyorum AMA tabi benim gibileride istemiyorlar artık o da var :)10 Yorumla
+1 yılYanlış değil , gayet yaşanır.
Cinselliği bu kadar gözünüzde yüceleştirmeyin , nikahta garanti değil , çünkü bilmeyenler için söyleyeyim evlenmek gibi boşanmak da var.
Bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur.
Öğrenin bunu.
Ölümlü dünyada , hayatı akışında yaşamak en güzeli..10 Yorumla
+1 yılYanlıştır. Ama günümüzün insanlarına anlatsan kötü karşılanıyorsun en iyisi kimseye karışamamak kim ne yaparsa yapsın kendi kendi vicdanın dan sorumludur.
10 Yorumla
+1 yılBana kalırsa insanlar zevkleri için Evliliği şart koşmamalı herkesin istediği gibi olmalı Kızlarda erkeklerde 18 den sonra kendi kararını verebilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evlenmeden öpüşme, el ele tutuşma vs dahil hiçbir şey yaşamadım. 33 yaşında evlendim. Çok mutluyum. Bence evlilik öncesi cinsellik asla olmamalı.
30 Yorumla
+1 yılBence yanlış. Sizi bilmem ama ben elhamdülillah Müslümanım. Öküzden yanlış buluyorum yapandan da bana ne
11 Yorumla- +1 yıl
O yüzden*
Cinsellik için evlenmeyi beklemenin yanlış olduğunu düşünüyoruz.
O dediğin ortaçağ zihniyeti, bu topraklarda insanlar asırlardır o şekilde düşünüyor. Asıl olması gereken, seks olmadan evlenmemektir.
00 Yorumlaben kendi fikrimce doğru bulmuyorum, bulanlar olabilir bu da onların düşüncesi
10 YorumlaYani sevişmek felan okeyde ilişkiye girmek sakıncalı
112 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta bakir misiniz? Cidden sadece merak ettim.
- +1 yıl
Teşekkürler cevapladığınız için..
- +1 yıl
Farklı bir düşünce yapınız var..
iyi akşamlar 🙏🏻 - +1 yıl
Ne iyi ne de kötü , nötr.. 😊
- +1 yıl
Yani elbette çekimser olacağım.
Hayat , senin hayatın doğru mu? Doğru 😊 - +1 yıl
Teşekkür ediyorum, 🤗 iyi günler
+1 yılyanlış tabiki, seni seviyorum, seni asla bırakmam diyip cinsellik yaşadıktan sonra bırakıp gider güven yok yani
10 YorumlaŞimdi düşünenler yapıp yapıp evlenince bıkıp gözü dışarı hep kaymıştır ve binlerce örneği görülmüştür veya yapıp yapıp tekmeyi yiyen cok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMümkündür.
Ama en önemlisi o kişiyi yatağınıza alacak kadar güvenilir olduguna emin msnz?
Bence kendinize bu soruyu sorun?00 Yorumla Cinsellik için değil, aşık olduğu için evlenmeli bence insan. Aşık olduğun kişi ise cinsellik evlenmeden olur "bence".
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet çünkü dinimize göre büyük günahlardan biri olarak kabul ediliyor
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok yanlış gerçekten güvendiğim biriyse evlenelim ondan sonra cinsellik yaşayalım kadınları sırf cinsellik için kullanan çok insan var kimseye güvenmem yanlış buluyorum.
10 YorumlaBana göre yanlış çoğu kadın pişman oluyor sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılMesela nişanlılık döneminde çoğu kişi yaşıyor ama karşınızdaki kişiyede bağlı
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimle kaç kere hey gidi günler be old days 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir tabi ama bunu yanlış bulmuyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Doğru ya da yanlış diye nitelendirmek uygun değil bence. Her insanın kendine göre doğruları vardır. O nedenle herkesin görüşüne saygı duymalıyız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış bence ben p *rno izlerken bile kendimi sorguluyorum cinsellik yaşasam intihar ederim herhalde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. evliliği hiç bir zaman düşünmeyen kişiler bunu yaşayabılırler , evlilik düşünülüyorsa cinsellik evliliğe engel bıle olur dıyebılırım
00 YorumlaYasamadm yaşamayı düşünmüyorum da
10 Yorumla
+1 yılEvet çok yanlış ve olmaması gereken şey
10 YorumlaYanlış olduğu gibi haram da.
10 Yorumla
+1 yılben düşünüyorum yaşamadım yaşamam
10 Yorumlaİhtiyaç sonuçta değil
10 Yorumla
+1 yılTamamen kişiye bağlı isteyen istediği zaman yaşamalı
02 Yorumla- +1 yıl
Sem peki
- +1 yıl
Peki evlen o zaman görelim sadece güven yetiyormu bakalım
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet gunah, helalimle esimle sadece…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılKafam karışık bu konuda
00 Yorumla
+1 yılYaşadım kim nasıl istiyorsa onu yapsın
00 Yorumlayanlış değil bana göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Dinen yanlış normalde doğru derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZina elbette yanlıştır.
00 Yorumla
+1 yılArtık düşünmüyorum açıkçası
03 Yorumla- +1 yıl
niye
- +1 yıl
Ne anlamı kaldı ki
- +1 yıl
bence hala var
Evet yanlis...
10 Yorumla
+1 yılBence yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış değil ihtiyaç sonuçta
10 Yorumla
+1 yılYapan var yapmayan var saygı önemli bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılevet var:
ben.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşandı ve artk bırakılamiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadım şu an bile istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru kişiyse yanlış değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne tür şeyler mesela bu işin bir çok boyutu var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yanlış
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bence yanlis
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış değil bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Değil gerekli hatta
00 Yorumla
+1 yıldeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlilik olmali
00 Yorumla
+1 yılYanlış diil bence
01 Yorumla- +1 yıl
Kız kardeşin önüne gelene verse ve sonunda bir güzel kardeşim evlense. Veya eşin senden önce bi sürü erkeğe verip sonunda senle evlense. ya da en kötüsü annen zamanında bi sürü kişiye verip sonradan babanla evlenmiş olsa güzelmi olurdu sence?
- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış
00 Yorumla
+1 yılBen yaşamak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanlış değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünahın adına yanlış mı diyolar artık 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Yanlış değil
00 Yorumlaevet yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen..
00 Yorumla