Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu konuda nedense herkes bol kepçeden sallamış ama yarın bir gün kimin ne olacağına asla garantisi yok, soruya maalesef bunu unutarak cevap vermişler.. Büyük konuşmamak gerekiyor arkadaşlar. Herkes engelli adayıdır ve belki de sevdiğiniz insan ya da siz sapasağlamken bir rahatsızlık sonucu böyle bir duruma gelebilirsiniz.. Sevgi esastır.. Keyifli günler..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendimde doğuştan serebral palsi yürüme engelliyim yani bastonlarla destekli olarak yürüyorum ama ağır bir engelim yok kendi ihtiyacımı kendim görebiliyorum kendi başıma tedaviye gidip gelebiliyorum yani bir insanın yapabileceği birçok şeyi yapabiliyorum tabii ki mesela tek başıma bir yere uzak bir yere gitmek ya da evde yalnız kalmak veya yemek yapmak gibi sıkıntılarımı söz konusu olabiliyor, ama cinsel ilişki boyutuna girecek olursak bu durumun cinsel ilişki ya da cinsel isteğimin olmasına herhangi bir etkisi yok yani sağlıklıyım o konuda ama şöyle bir gerçek var şu anda evlilik durumum olmadığı için hayatında bir kadın olmadığı için sevgilim olmadığı için aktif olarak bir cinsel hayat yaşayamıyorum, ama tabii ki olduktan sonra sağlam da olsa engelli de olsa cinsel ilişki yaşamak isterdim ama ben de şöyle bir durum söz konusu çok çabuk duygusal olarak bağlanma durumum söz konusu oluyor ve sonrasında da olumsuz etkileniyorum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşıksam tabi ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılNeden yaşanmasın ki onlar da insan onlarin duygulari var ve cinsel ilişki hiç yasamamis olsamda eşim olacak ya da sevgilim olacak adamı yasarim yani
10 Yorumla
+1 yılYasarim onlarda bir birey herkes gibi her zevki tatmaya haklari var onlar aciyarak bakilmak ve ayricalik degil diger saglam insanlar gibi muamele gormek istiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılŞekilci olacak belki ama hayır dürüst davranmalıyım
22 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Neden peki bizler insan değil miyiz bizlerin duygusu yok mu mesela Ben engelliyim ama sadece yürümede sıkıntım olduğu için benim cinsel ihtiyaçlarımın olmayacağını niye düşünmüyorsunuz yani tamam hani her insan gelsin benimle cinsel ilişki yaşasın demiyorum ama sözde lafa geldiğiniz zaman bedensel engelli herkes engelli adayı diyorsunuz ama iş ciddiyete geldiği zaman hiç kimse ortada yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bilemem çünkü öyle biri olmadı hayatımda bunu anca öyle birini sevince olup olmayacağı mı söyleyebilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendisi isterse evet
Neden onunki can diil mi istek diil mi10 Yorumla
+1 yılHayır Kesinlikle Yaşamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadım. Zor oluyor
15 Yorumla- +1 yıl
Ayakları tutmadığı için sabit pozisyonda kalmak zorunda bir kere. Hareket yok. O yüzden sıkıntılı. Hele bir de hareketsizlik bağlı kilo varsa daha da zor olur
- +1 yıl
@ergunnq benim pek aldığım söylenemez ama amaç zaten onu mutlu etmekti. Mutlu da oldu
+1 yılYaşanabilir neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılYaşamazlar eminim
10 Yorumla
+1 yılevet
10 Yorumlacevabım hayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır ya
21 Yorumla- +1 yıl
Neden peki bizler insan değil miyiz bizlerin duygusu yok mu mesela Ben engelliyim ama sadece yürümede sıkıntım olduğu için benim cinsel ihtiyaçlarımın olmayacağını niye düşünmüyorsunuz yani tamam hani her insan gelsin benimle cinsel ilişki yaşasın demiyorum ama sözde lafa geldiğiniz zaman bedensel engelli herkes engelli adayı diyorsunuz ama iş ciddiyete geldiği zaman hiç kimse ortada yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne