Ben engelliyim daha bir kere yapabildim oda seneler oldu toplumda sanki engelli birinin cinsel hayatı olamazmis gibi bayılıyor. Bana Allah seni engelli yapmış yinede seks mi istiyorsun diyen bile oldu. Bu algıyı nasıl yenebilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim engelim cinsel organımda değil ama senin engelin beyninde diyebilirsin böyle tiplere.
* şu da bir gerçek cinsellik yaşadığın birine (hayat kadını değilse) bağlanma olasılığın çok yüksek duygusal zayıflıktan dolayı
bağlandığında da o kişinin seninle ömür sürdürebiliyor olması gerekir aksi halde büyük üzüntü yaşarsın02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayat kadiniydi 6 sene önce filan öyle bir duruma dusmedim de istiyorum yani yapmak
Cevap sahibi+1 yılparasını verdikten sonra yorum yapacağını sanmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlgı değil de nasıl desem engelli insanları dışlamayan soyutlamayan insanlara denk gelmenix lazım
117 Yorumla
Soran+1 yılO insanlar çok az olsa gerek yeri geliyor ailen bile ozel hayatin yokmuş gibi davranıyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama kendi düşüncesizlikleri her insanın belli ihtiyaçları var yani yarın ne olacağı belli değil kimsenin
Soran+1 yılAynen ya mesela biryere gidiyorlar evde yalnız kalmak istiyorum bende o arada mastürbasyon. Filan yaparım düşüncesi ile hemen abimlerden birini arayıp yanıma gönderiyorlar yapmayın ben yalnız kalırım desemde anlamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılKendi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz zaten yetişkin birisiniz ciddi ciddi uygun dille anlatmak gerekir belki
Soran+1 yılEvet 34 yaşındayım calisyorum da evlenmek istiyorum ama ona da yardım etmiyorlar mesela başkalarına kız buluyorlar şu kız şununla iyi olur filan e evde bekar ben varım bazen çok kızıyorum bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyorsanız daha ne ki her şeyi yaparsınız dediğiniz gibi cinsel hayatınızın olamayacağını düşündükleri ve size üzüleceğiniz için soramadıkları içindir bence abinizle konuşabilirsiniz cinsel anlamda sağlıklı olup evlenmek istediğinizi annenizle babanızşa konuşmak daha zor olabilir ama abi daha yakın geliyor bana
Soran+1 yılSanmıyorum abimlerin böyle bir konuda yardımcı olacaklarını ben bulursam anca işyerinde de yok değil ama hayır dese yüzyüze bakicaksin senden kaçacak filan böyle birşeye girmek istemiyorum sanaldan bulabilirsem işte
Cevap sahibi+1 yılÖyle demeyin belki güzel şeyler olur yani nereden bilebiliriz ki böyle dediğinize göre dikkatinizi çeken birileri var
Soran+1 yılBenim değil karşıdakinin dikkatinin çekmesi lazım zor işler bunlar isyerinde
Cevap sahibi+1 yılkadınlar da erkekler söylesin diye bekler hem sevdiğini tanımak istediğini söylemenin nesi kötü ki
Soran+1 yılBilmiyorum yanlış anlasilmaktann korkuyorum bide boşanmış çocuğu var resmiyette de bitmemis daha bana mesaj atsana ahmetboz33 kullanıcı adim
Cevap sahibi+1 yılinstagramdan mı
Soran+1 yılBurdan Instagram da ahmet. ozbay88 hangisnden atarsan
Cevap sahibi+1 yılbirazdan yazayım olur mu telefon şarjda şimdi
Soran+1 yılTamam bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılhesabım fake sıkıntı olur mu
Soran+1 yılHiç sıkıntı değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri