Neden bu normal karşılanıyor da; partner, sevgili, eş ile konuşmak tabu olmaya devam ediyor?

Neden bu normal karşılanıyor da; partner, sevgili, eş ile konuşmak tabu olmaya devam ediyor?
kadınları bilmem ama erkeklerde hayvani içgüdüler olduğu için her güzeli götürmek istiyor üreme içgüdüsü bunu tetikliyor, evliyken başkasıyla cinsellik konuşmak adamlık değil ama yapılıyor maalesef.
Çok güzel belirttin "hayvani" ama biz insanız, yani en azıdnan insansıyız 😂
Ha bu içgüdüleeini yaşamasınd emek değil de kendi eşiyle yaşasın jdkdk
%100 katılıyorum kardeşim ben yapmıyorum sadece yazdım sdfss yanlış anlaşılmasın şimdi :D
Yok yok anlaşılmaz 😀
Gerçi soru da soruyy sorana bağlanabiliyor burada ama alışılacak zamanla jdjdk
o yüzden cinsel soru sorarken 3 kere düşünüyorum ben sdfsdf
Doğru yapıyorsun jdkdk
Bunun sebebi insanlara hep cinselliğin ayıp olarak öğretilmesi, öyle lanse edilmesi. İnsanlar partnerlerine bile söylerken ayıp karşılanacağını düşünüyor ve bazen karısından/kocasından bile utanıyor. Özellikle kadınlar bu konuda çekingen olsa da aynı şekilde çekingen erkekler de var. İçlerindeki arzuyu da kendilerini gizleyerek, güvende hissettikleri yerde yani internette dile getiriyorlar.
Çok iyi bir görüş olmuş, eline sağlık 😇
Teşekkürler:)
Yaa o yokluktan olduğu için yai aslında konuşacağı kimse yoktur ya da var ama karşı taraf o konulara girmiyordur istemiyordu mesela ben sevmiyorum bilmiyorum bana çok saçma yapay anlamsız geliyir
Hayatında kimse yoksa ve konuşmak istiyorsa tabi ki bu normal. Fakat hayatında birisi olan da onunla konuşmak yerine başkasıyla konuşuyor gibi duruyor.
Yoksa konuşmak isteyen konuşsun istemeyen konuşmasın tabi ki.
Yani şimdi hayatım birisi olsa ve o konuları konuşursa benimle yapamaz çünkü ben bilmiyorum ve sevmiyorum oda doğal olarak ve büyük ihtimalle sanala yönelir 😅
Orası belli olmaz yalnız 😀
Sana öğretip sevdirme ihtimali de var.
Çünkü bu içgüdüsel bir şey, sen çeşitli sebeplerle bunu bastırmış olabiliesin ama oralarda bir yerde doğru zamanda ortaya çıkmayı bekliyor olabilir 😀
Bunun tek istisnası hastalık veya genetik durumlar.
Aslında seninde dediğin gibi olabilir ama ben reel sevdiğim için sanal bana sıkıcı geliyor
Ben zaten reeli kastettim sen hayatımda birisi olsa diye örnek verince.
Hep gözün dışarı kaymasıyla başlayan, farklılığın cazibesinin kör edişiyle devam eden, sonra kütkçü dükkanına dönmekle sonuçlanan bir kısır döngü..
Aslında sevgiliyle olan değil de, eşle olan tabu sanki.. Zaten yaşanıyor, konuşmak ne alaka diye düşünüldüğünden sanırım..
Yaşanılandan tatmin olunamadığında da ya da daha en başında istekler hakkında da konuşulmuyor sanki, sonra sonuç patates 😀
Bazen bazı istekler biraz uç olabiliyor.. Acaba hakkımda ne düşünür diye yargılanmamak adına da çekiniyor olunabilir..
Tabi ki o da var ama o uçlar bile söylenmeli aslında, ona göre yol çizilmeli...
Yoksa sorunlar olur.
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Cevap
5Cevap
Çünkü bu tarz insanların amaçları aşk değil sadece takılmak
Evlilerin de mi amacı o?
Evet. her evlenen aşık mı oluyor? kimisi tabuları için evleniyor yani evlenmeden seks yapamadığı için baktı evlenince seks hayatı yok ya da istediği gibi değil başka kişilere kayıyor gözleri. diğerleri zaten sapık kız düşürmeye çalışıyorlar. cinsellik özeldir herkesle her yerde konuşulmamalı. ben duygu olmayan seksi sevmiyorum yani sadece partnerim ile bu konuyu konuşmak beni tatmin ederdi.
Bu konuda da iyisin, dedim bakim burada ne durumda o yüzden sordum 😂
Biliyorum anladım zaten :D çoğu zaman bilgimi test etmek için görüşümün altına ek soru soruyorsun bakalım kendi mi yazdı yoksa çaldı mı diye :D hızlı görüş attığım için. ama merak etme abi bilmediğim konulara yorum yazmıyorum :)
İlk kısmı doğru da, ikincisi değil 😂
Sevdiğim kişileri merak ediyorum sebebi o 😀
Yoksa genelede benden araklıyorsun zaten djjdjdk
Hayır senden araklamıyorum abi kendim yazıyorum bütün görüşlerimi. sadece bir kez şarkını almıştım o kadar :D sfgfdfsdf onu da söylemiştim zaten aldığımı
Biliyorum, sataşmak hoşuma gidiyor jdkdk
Biliyorum abi jdkdklsd
Benim bildiğim eşiyle sevgilisiyle normal de başka yerde başkalarıyla konuşması tabu hatta yanlış
Doğru olan senin bildiğin, ben de aynı fikirdeyim.
Fakat bizimki sanki teoride kalıyor ama pratikte olan farklı gibi duruyor.
Tabi bu sitedeki sorulardan ulaştığım çıkarım, normalde durum ne bilmiyorum ama buraya da o yansıyordur herhalde 🙂
Şimdi daha iyi anladım... evli olup sözde mutlu olamayanlar ya da evlenip ayrılmış olanlar özellikle buralarda ve benzeri yerlerde takılıyorlar elleme hiç ne halleri varsa görsünler xjxd
Yok ben karışmam zaten jdkdk
Kişisel tercihleri, herkesin kendi hayatı, özgür iradesi vs.
Hayatında birisi varken onunla konuşmadıklarını başkaları ile konuşmanın anlamını merak ettim daha çok.
Ne kadar farklı görüş, o kadar fazla bilgi 😀
Balı tek çiçekten üretmek istemeyen çeşit çeşit çicek arayan bal arısı onlar
Nefis betimleme olmuş 🤩
Cinsellik konuşulması gereken kişi kadınlar değil mlsf rahatsız oluyolar bu konuda sadece kadınlar isterse cinsellik konuşulur yani onların açması lazım. Valla biz agalarla konuşuyoruz bu komuları kwksk
Tabi ki rahatsız olacaklar bahsettiğim o değil 😀
Atıyorum evliler de kendi arasında konuşmuyorlar.
Bence siz çok da fazla konuşmayın agalarla jdkdks
Kimle konuşıyım babamla mı 😂
Hahaha 😂
Aslında belirli bir yaşa kadar evet jdjdj
Şimdi 25 olunca belli bir yaş kavramı yok bence 18 olsam neyse 😂
Aynen 😂
Ben farklı tercihleri olanlar olabilir dikkat et diye şeeettim djjdkd
Şeyi sağlama al diyosun yani 😂
Yaaani jdjdk
Yıllardır sağlam hiç sıkıntı yok 😄
😂
Cinsellik konuşulması gereken bir şey değil ki zaten, yapılması gereken bir eylem asdasdjjjjjj 😄
Hayatın merkezi. Eskiden çoğalmak içindi. Şimdi sadece zevk almak için. Tam tüketim toplumu
Hahaha bu da güzelmiş 😂
Güzel bir soru olmuş bence :D Çözümü partneriyle konuşup bulmak yerine 3. şahısların fikirlerini daha çok merak ediyorlar bence olmaması gerek.
Bence de olmaması gerek 😀
Partneri yoksa istediği ile konuşsun da, varsa...
Yani problemi olan kişiyle çözmek lazım yoksa ne anlamı var :D
Yok 😀
:D
Sen kimlere denk gelmişsin bilmeyiz ama ben şahsen kimle gerekiyorsa onla konuşuyorum bknz; flört/sevgili 😄
Soru kişisel değil, etikette moderasyon yaparken denk geldiklerimden 😀
Bakınız biraz yanlış olmuş ama biz nasıl bakalım onlara 😂
jdjdk
demek ki bunu yapanlara yasak olan, duyulduğunda çevreden tepki alacak olan hareketler daha çekici geliyor
Yasak elma mevzusu diyorsun 😀
Ne elmaymış arkadaş 😂
Ben de sadece partnerin olacak kişiyle konuşulması taraftarıyım. Diğer türlü saçma.
Olmadan önce bile mi yoksa varken mi?
Kişi sevgilisi ya da eşiyle konuşabilmeli her şeyi. Bunun dışında başkalarıyla konuşmak olmaması gereken bir şey. Eğer sevgilisi ya da eşi yoksa da saçma bana göre.
İkisi de yani, anlaşıldı imparatoriçe 😀
Anlaşılmadığımı düşündüğüm için sanırım iki farklı yoldan aynı şeyi anlattım😅
Yok yok sadece doğru mu anladım kontrolü check etme 😂
😅😅
@DorothyBabe söylemiş benim söyleyeceklerimi, ona katılıyorum.
Ayrıca bu bir suç değil, herkes istediği ile konuşur. Güven ve sıcaklık önemli.
Çünkü yasak elma 😅
Normal elma daha mı tatsız? 😀
Kimine tatlı kimine tatsız sjjd
Ooo çok iyi cevap 😂
O zaman elması tatsız olanlar mı yasak elma peşinde? 😀
Öyle, belki de elmadan anlamıyorlar :D
Döktürdün 😀
Bu sefer gönülden yazıyorum bak, Haklısın Sosyetik 😎
Prof. Ekle kullanıcı adımın önüne tamam mı Brüt sjsk
Neyin profu ama bir şeye daha olmalı 😀
Prof... Sosyetik?
Prof. doc. Dr. med. :D