Cinsel Yaşam İlişkide dirty talk seven kız itici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 sizde nasıl bir izlenim bırakır İlişkide dirty talk seven kız itici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Zevk meselesidir. Bundan hoşlanıyor diye itici sıfatı yakıştırılamaz. 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. erkekte de kadında da sevmek itici değil bence 0 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl Benden beter olamayacağı için bana sorun olmaz :D 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl anlamı nedir bunun hergün bişi öğreniyoruz anasını satim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Böyle kadınları daha çok seviyorum. Alınmıyorlar, gücenmiyorlar, anın zevkine bırakıyor kendini, ayak uyduruyor. Bulması zor bir kadındır. 0 0 Yorumla
Muratkan28 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl En sevdiğimiz. Coşturur hatta dayak ata ata yaparız 0 0 Yorumla
atesbeylikduzu Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 90% +1 yıl benim hoşuma gidiyor bu şekilde davranması 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zevkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Itici oldugumuzu dusunmuyorum 1 1 Yorumla Sagoreco +1 yıl Hatta çekici gelir bence Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl başımıza taş yağacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla noname21gibi +1 yıl ama hangi başımıza... Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. aslaaa ;) 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. çekici 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
delikanlı______ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl O ne demek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Küfürlü seks Yorumla delikanlı______ +1 yıl Hmm. Yorumla delikanlı______ +1 yıl Sevdiğim bir şey Yorumla
Medyaluna Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok severimm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mmmmm Yorumla Medyaluna +1 yıl Hadi mesaj at da biraz konuşalım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Zevk meselesidir. Bundan hoşlanıyor diye itici sıfatı yakıştırılamaz.
erkekte de kadında da sevmek itici değil bence
Benden beter olamayacağı için bana sorun olmaz :D
anlamı nedir bunun hergün bişi öğreniyoruz anasını satim.
Böyle kadınları daha çok seviyorum. Alınmıyorlar, gücenmiyorlar, anın zevkine bırakıyor kendini, ayak uyduruyor. Bulması zor bir kadındır.
En sevdiğimiz. Coşturur hatta dayak ata ata yaparız
Zevkler ve renkler tartışılmaz 😄
benim hoşuma gidiyor bu şekilde davranması
Zevkler tartışılmaz
Itici oldugumuzu dusunmuyorum
Hatta çekici gelir bence
başımıza taş yağacak
😂😂😂
ama hangi başımıza...
olur olur yeterki ilişki olsun :D :D :D :D
Öyle kız var mi
Tercih meselesi