İlişkide her şeyi yapıp ayrılırsak sakın başkasına söyleme diyerek herkesde her boku yemesi ve evlenirken sadece o zarın orda durmasıyla namuslu ve bakire sayılan kızlar var benim eski sevgilim gibi bu kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz ya da kızlar siz böyleyseniz evleneceğiniz adama haksızlık değil mi bu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlarla her boku yiyip namusluyum diye dolanip el degmemis kiz bekleyen erkeğe ne diyosun? Bu tarz şeyler zaten iki kişinin arasında kalır bunda anormal bişey yok hayatina yeni giren insanlara geçmiş yaşantısı hakkında neler dediği de seni değil onu ilgilendirir. Zira birini elestirebilmek icin önce kendin benzerini yapmamalisin sen ne kadar namuslusun? Eski sevgilinle biseyler yasadiysan demek sende namussuzsun kiz tek basina yapmadı ya.
339 Yorumla- +1 yıl
Ben yaşadım diye bir cümle kurdum mu iyi oku bakalım? Ben elime defalarca fırsat geçmesine rağmen kimseyle ilişkiye girmedim. Hatta ilişkiye girmeyi bırak soyunup sevişmedim bile hem Allah korkusundan hemde ilerde evleneceğim eşime saygımdan dolayı yani yargısız infaz yapma. Ben temizim ve temiz birini hak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayin ama bu zari büyüten sizsiniz sonuçlarına da katlanicaksiniz. Biriyle iliskiye girilebilir bunun cezasini allah verir kimse ona kirli namussuz yaftasi yapistiramaz. Eğer kizlarin bu kadar gozunu korkutmasaniz böyle yalanlara maruz kalmazdiniz oh olsun
Cevap sahibi+1 yılOpusmek sevismek de oyle bu kadar buyutup kirli namussuz yaftasi yapistirmasaniz durustce söylerdi.
- +1 yıl
O zarı oraya koyan da Allah onuda hatırlatırım boşuna koymadı herhalde böyle bir konuda yalan söyleyecek kadar karaktersiz kızlardan beni uzak tutsun başka bir şey istemiyorum yaşadıysan da delikanlı gibi şunları şunları yaptım şunları yaşadım desin. Zarı büyüten diyorsun ben bakir kalıp bakire olmayan biriylemi evlenecem böyle aptalca bir şey olabilir mi snce bana haksızlık değil mi bu?
Cevap sahibi+1 yılAllahin onu oraya koymakta biyolojik nedenleri var gidinde onu yapani taslayin diye koymadi. Bu kadar baskici dar görüşlü birine yalan soylenmesine hiç sasirmadim sen karsindakine o guveni vermezsen kimse sana gelipte doğruları söylemez. Ayrica bahsettiğin hak meselesi değil sadece tercih meselesi.
- +1 yıl
Ben yapanı taşlayalım mı dedim :D götünden element uydurma ve bana yalan da söylenmedi çok şükür ki eski sevgilim bile olsa senin kadar karaktersiz değildi ne yaşadıysa adam gibi anlattı :D ki ben anlarım zaten her türlü. Sana göre tercih bana göre hak meselesi yapana göre tercih oluyor işte yapacak bir şey yok. Neyse boş konuşuyosun sus en iyisi.
Cevap sahibi+1 yılGotunden element uydurma diyenin gotunden elementler uydurmasi da ayri bir ironi. Benim yaptığımı nerenden uydurdun? Aptal insanin tanimisin resmen. Eğer bir kizi arkasindan böyle eleştiriyosan bu taslamaktir illa alip taşı atmak degil türkçe dersini de ben mi vereyim? Ayrica kendin tutarsizsin soruya yasadiklarni sakliyo ama zari olduğu icin namuslu deniliyo yazmissin gelmiş burada bana sirf cevap verebilmek icin farkli şeyler söylüyorsun yazik sana ve seningibilere. Birini anlamak iiçin sadece ayni olayi yasamak gerekmiyo ama senin gibi dar kafalar bunu bilemez bu kadar kapasite yok
- +1 yıl
Bana göre de aptal insanın tanımı sensin. Senin gibi geniş kafalı beyinsiz olacağıma dar kafalı olurum :) Ben çok araştırarak çok okuyarak bir şeylerden yola çıkarak elde ettiğim sonuçlardan düşünceler üreterek söylüyorum bu söylediklerimi ki zaten herkes aynı şeyleri de düşünmek zorunda değil neyse gecenin 2:20sinde senle burada tartışacak değilim vaktim daha değerli
Cevap sahibi+1 yılO kadar cok okuyup arastirmissinki bu hayatta hiçbir insanin hiçbir nedenle dislanip hor gorulemeyecegini ogrenememissin namus kavramı senin için bedenden ibaret. Sen okuduysanda gidip kadinlari erkeklerden aşağı tutan zarda zar diye tutturan şeyler okumussundur hiç düşünce kaliplarini zorlayacak kitaplara bakmamissindir buna biz arastirmak demiyoruz. Sen ister tartis ister tartisma senin gibi dar görüşlü zavallilarla tartisirken ben cok egleniyorim her tartismamda ne kadar hakli olduğumu bir kez daha anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılHala iftira atıyorsun ben ben insanlar böyle seylerle taslanmamali derken gidip kimsenin altina yatmiyorum ne kadar zavalli ve dar kafali bir aptal olduğun attığın iftiradan belli oluyor. Insan ayirmadigim icin kimseyi ezikleyip hor gormedigim icin senden daha az gunahim olduguna eminim kimin neresine ne giriyo sen gorceksin terbiyesiz ahlaksiz layigini bulursun inşallah.
Cevap sahibi+1 yılSaygı harfi büyük yazmayla olmaz terbiyesiz herif içten gelir bu kadar cahil olduğunu belli etme bari yobaz.
Cevap sahibi+1 yılCahil diye bosuna demedim yobazligi allah yolunda olmak medeni olmayi da allah yolunda olmamak saniyosun ya git biraz kitap oku adam gibi araştır yazdikca küçülen sensin iftiralari sen attin ben atmadim ben aklin yoluyla cevap verdim. Eger susmami istiyosan tek kelime yazma bitsin gitsin yoksa cevap veririm.
- +1 yıl
Ben senin tabirlerine göre sana cevap veriyorum. Medeni olmayı Allah'ın yolundan çıkmak diye tabir etmiyorum ama senin nasıl biri olduğunu kestirebildiğim için senin yorumuna göre cevap veriyorum sende dinine düşkün kişileri yobaz olarak görüyorsun senin gibilerinin kafa yapısından iğreniyorum gerçekten. Senden bilgili ve kültürlüyümdür çoğu konuda bundan da eminim.
Cevap sahibi+1 yılDini bedenden ibaret sanan sen mi dinine duskunsun? Dinde sadece bedenden bahsedilmez komsunun arkadaşının ayibi varsa onu ört kimseye yayma kimseyi hor görme aşağılama denir senin yaptığın ney? Yobaz dinine duskun olana denmez zira dinine duskun insan zaten insani değerleri bilir ve kimseyi hor görmez yobaz dini yanlış yorumlayan sadece işine gelen kismina uyan işine gelmeyene uymayan ama ortada dindarim diye gezinene denir.
- +1 yıl
Sen beni ne kadar tanıyorsun dinim için neler yaptığımı nerden biliyorsun da yargısız infaz yapıp ön yargılı davranıyorsun? Ben kimseyi hor görmüyorum kimsenin ayıbını açığa çıkarmıyorum öyle bir şey yaptığımı nerden çıkarıyorsun? Tekrar söylüyorum götünden element uydurma yobazın ne demek olduğunu da bana anlatmaya kalkma çünkü o durumda değilsin. İlk yazdığın cümleleri tekrar oku istersen her söylediğin birbiriyle çakışıyor aptal olma lütfen.
Cevap sahibi+1 yılTutarsiz olan sensin yazdığın soruda eski sevgilinin ayibini hepimize ilan ettin daha önceki konusmalarimizda da onun gibi kızları bariz bir şekilde hor gördün muslumanlikla uymayan yonlerin bunlar madem dinine cok duskunsun bunlari neden yaptin? Ayrıca azicik terbiyeli ol ben sen ne yazdiysan onun üzerinden konuşuyorum uydurmayi seven iftialar atan sensin birkac cevap öncesine git kanitim da var.
- +1 yıl
Eski sevgilim dedim isim verdim mi tanıyor musun kızı? Evlenecek eşlerine karşı dürüst olmayan kızlar yani senin gibi karaktersizler açığa çıkarılmayı her zaman hak ediyor ama ben genede yapmıyorum cezasını Allah verir nasılsa öbür tarafta. Dürüst olan bir kız zaten kendinden de emindir ve açığa çıkarılma gibi bir korkusuda olmaz yaşadığını dürüstçe anlatır evleneceği eşine zar diktirmekle yalan söyleyip kandırmakla uğraşmaz.
Cevap sahibi+1 yılUlan hala iftira atıyorsun ben öyle seyler mi yapıyorum aptal bu kadar cahil olma uste cikmak için atmadigin iftira kalmadı nerde müslümanlik hani dindardin dindar insan uc kere uyarilmasina ragmen iftira atar mi affetmiyorum seni obur tarafta sirf iftiralarin yüzünden gorusucez
- +1 yıl
Ulan sen yazmışsın mk uykum geldi Kusura bakmayin ama bu zari büyüten sizsiniz sonuçlarına da katlanicaksiniz. Biriyle iliskiye girilebilir bunun cezasini allah verir kimse ona kirli namussuz yaftasi yapistiramaz. Eğer kizlarin bu kadar gozunu korkutmasaniz böyle yalanlara maruz kalmazdiniz oh olsun aha bunu yazmışsın demek ki iftira atmıyorum senden zeki olduğum ortada beni yıldıramazsın o yüzden git yat
Cevap sahibi+1 yılHala dedigimin arkasindayim onlar korkup yalan söyleyebilir bu benimde korkacagim anlamina gelmiyor benimle zeka tartismasina girme bile girceksen bile benden sana bir ipucu olaylari ayrintili düşün hep böyle düz bakarsan beni yenemezsin. Gizliden çıksamda beni tanimicaksin değişen bisey yok ayrica laflari saydirip saydirip engelleme diye gizlideyim engellersen cevap yazamazdim. Diyorum ya ayrinti ayrinti ayrinti. Hayat bakis açın kadar dar değil herseyin bircok sebebi olabilir. Ve benim insanlarin yalan soylemesini anlamam ayni yalani soyledigimi göstermez
- +1 yıl
Bak temel olarak ben burada insanların birbirleriyle yatmamasını savunuyorum sen ise yatabilir ve evleneceği kişiyi kandırabilir diyorsun. Şimdi ayrıntılı düşünen benim çünkü dinime düşkün bir insanım sen ilk başta saçmalayıp sonra dindar biriymişsin gibi konuşmaya çalışıyorsun ve kendinle çelişiyorsun son söylediğinde çelişti sen ne dediğini bilmiyorsun bence. Şimdi zeka konusuna gelirsek ben Allah'ın tarafında olduğum için senden daha zeki olduğum ortada o yüzden diğer şeylere girmiyorum ve kimseye cevap yazıp engelleyecek kadar aciz biri değilim tartışırım her şeyi o yüzden açabilirsin istersen
Cevap sahibi+1 yılBak tekra ediyorum benimle zeka tartismasina girme. Benim insanlari anlamam yaptiklarini dogrulamak değil benim dogrularim farkli gidiptr yalan atmam ama yalan atanlari da anlıyorum çünkü bazi insanlat baskici ortamlarda korkar ve yalan atar. İnsanları hor gorupte allahin yolundayim deme. Allah bilimi savunur dar düşünmeyi değil. Kafani kızların zarina takicagina azcik insan iliskileri üzerine yogunlassan objektif olmayi ve insanlqri desteklemesende onlari anlamayi ogrenirdin.
- +1 yıl
Benim inancım bilim sayesinde gelişti dar düşünceli olmadığımı biliyorum sen istediğin kadar konuş ben kendimi gayet iyi biliyorum. Ayrıca insan ilişkileri konusunda kendini geliştirmiş birisiyim beni tanımıyorsun. Ve ben yalancı insanı anlayamam özellikle böyle bir konuda anlamam yani küçük yalanları demiyorum böyle özel hayati bir konuda bir insan karşısındakine yalan söylüyorsa o insan aciz insandır o insan muhtaç insandır en fazla ne olur o kişiyle ayrılır evlenmez ama yalan söyleyip o kişiyle evlenince ne olacak? Bir ömür boyu vebalini sırtınca taşıyacak şahsen Allah korusun başıma öyle bir şey gelse öbür tarafta asla affetmem eşimi yükü çok ağır aptal olan öyle davranır benimde aptallığa tahammülüm yok. Birini kandırmak hele ki böyle bir konuda.. Bunun savunulacak hiç bir tarafı yok daha fazla uzatmayalım istersen.
Cevap sahibi+1 yılHala anlamiyosun birini anlamak onu desteklemek veya yanlışıni doğru göstermekddeğil tamam mi ben bunu yapmiyorum sadece anlıyorum. Öyle olsa psikologlarin görevi insani anlamak onlar kisinin rahatsızlığını çözmek icin kisiyi anlamak zorundalar bu yeri gelir suclu olur yeri gelir tecavuzcu. Psikologlar sucluyu anlayınca onu desteklemis mi oluyor hayir. Benim yaptigimda aynrn bu. Karsina nasil bir kiz cikicak bilemezsin baski insanlari yalana sürükleyebilir bu yüzden o kızlara da bu hor gören yüzünü göstermeki sana yalan soylemeyi dusunmesinler.
- +1 yıl
Kimseyi hor gördüğüm yok. Sende benim baktığım açıdan bakmıyorsun ben sadece öyle biriyle birlikte olmam demek istiyorum yoksa kimseyi aşağıladığım ya da hor gördüğüm yok ki herkes benim gibide düşünmek zorundada değil herkesin hayata bakış açısı doğruları farklı olabilir. Ve hiç bir ilişkimde kimseyide hor görmedim sadece dürüst olmalarını istedim onlarda dürüst oldular bu kadar şimdi bana yüzünü göster yatıcam hadi. :D
Cevap sahibi+1 yılBelli hor gormedigin bide bana tutarsiz diyosun kendin neler dedin bide herkes böyle dusunmek zorunda değil diyo suanki saygi cumlelerini en basindan kursan ikimizde bu saate kadar uykusuz kalmicaktik :D
Cevap sahibi+1 yılSaygi hakaret etmemektir iftira atmamaktir bilmem anlatabildimmi :D aynen bende öyle tartismayi artik bitirdiysek inşallah benim gozlerimden uyku akiyor iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılTürk dil kurumuna göre yapmadığı bişeyi yapmış gibi göstermen yeterli yayma zorunlulugu yok ve sen bunu tam uc kere yaptin uykumda bile laf yetistirebilirim hafife alma :d
Cevap sahibi+1 yılUyumussundur diye girmemistim ne inattir sendeki :D
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı. Kizlarin bunu demesinin sebebi yine senin hemcinslerin. Seksi yemek yeme gibi ihtiyac olarak gormeyip " ikinci el istemem " gozuyle bakan hemcinslerine cat sen. Her acana vermesinler madem ki ikinci eller cogalmasin, kizlardan nasil namuslarina sahip cikmalarini istiyorlarsa onlarda siklerine sahip ciksinlar. Irade onlarda da mevcut.
48 Yorumla- +1 yıl
Benim için önemli olan kızlar başka bir şeyi baz alarak soramam genellemede yapmam Allah o zarı kızlara koymuş. He ama erkekler yapar anlamına da gelmiyor bu tabiki de Bakir bakireyle yapmış olan yapmış olanla evlensin herkes dürüst olsun yaşadığını açıkça söylesin ben böyle düşünüyorum.
Ulan dallama yatma ozaman kızla oda o duruna düşmesin
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılsenle yaptığına göre aynı bokun laciverti oluyorsun? bide utanmadan temiz kız istersin sen he oldu
33 Yorumla- +1 yıl
Ee söylediğinden benle yaptı, sus dedi sonucu çıkıyor :d tamam sana öylesi gelir inş
+1 yılsanki sen hangi boku yiyon
05 Yorumla- +1 yıl
asam olsaydin, nolursa oldun eski kiz arkadasinin arkasindan konusmazdin
- +1 yıl
adam*
- +1 yıl
hahah guleyimde ariye gitmesin :D ergen ergen haraketler. ben sadece nolursa olsun yanlis yaptiginj anlatiyorum ama sen ne anlarsin ;)
O zaman devlet oyunlarına girmiceksin !!!
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızların ilişkide her boku yiyip ayrılırken kimseye söyleme demesi ve namuslu gibi dolanmaları?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne