kız arkadaşım çok küfür ediyor ve cinsellik konuşmayı seviyor sizce bu normalmi ? cevaplarını bekliyorm :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılküfür kendini farklı üstün gösterme havalarında olduğu içindir ben de bir zamanlar öyleydim kendi kendime bıraktım sonra. cinsellik belli ki seni aşırı arzuluyor yani kızlarda her kızda değil ama kızlarda diyelim erkek arkadaşları yakışıklı ve çekiciyse illa akıllarından türlü şeyler geçer. ama bunu dillendirmezler bazen kendi kendilerine gülerler bazen akıllarından defederler gider. niye bu kadar bahsediyor ki senin kız ?!
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Ama benimle olmak istedigini söylüyor. bende başıma bela almak istemiyorum. bakireligimi sana vericem diyo :/
Cevap sahibi+1 yıloooooooo uzak dur . kız ileride çok pişman olur senin üzerine atar
Soran+1 yılAma çok seviyoruz birbirimizi :(
Cevap sahibi+1 yılsenin kızınki sevgi değil devreler yanmış
bundan hoşlanıyorsan oda senin hoşuna giden davranışı sergiliyor.Eğer diğer sosyal ilşkilerindede böyle bir konuşma tarzı varsa bu onun kişiliğini yansıtıyor derim. Bayan küfür ve cinsellik konusunda cüretkar konuşmalar yapıyorsa erkekelre kendini beğendirmeye ve içindeki dürtüleri gidermeye çalışıyordur. Pekte normal değil.
00 Yorumla
Sende konuş Yapış dudaklarına Bulmuşsun Mis gibi kızı bunlara takılıyon arkadaşım Şimdi olan var olmayan var LÜTFEN LÜTFEN :)
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşın senden bişey istiyor olabilir. Anla yani :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
9Cevap
ben de arkadaş gibi gördüğüm insanlarla küfürlü konuşuyorum çok kötü bi etkisi var üzerimde yani muhabbet bitiminde
karşı tarafın ruhunda derin yaralar oluyor. dikkat etmek lazım. ona bunu açtın mı?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 802 cevap paylaştı. HyMm...
Küfürbaz bir hatun ve bu geLecegin Anne adayi...Bir bayana küfür yakismiyor... (:
Size göre normalse normaldir.. :)00 Yorumla
+1 yılkız arkadaşın önceden erkekmiş. hatta travesti bile olabilir. dikkat.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik neyse de küfür olmaz cıks.. bi gariplik var
00 Yorumlaagzina yüzüne biber sür
https://www.youtube.com/watch?v=7pkaeO_iVWU00 YorumlaValla senin yaşlarındaki ve daha küçük insanlarda maalesef bu görülüyor artık.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. bazılarının yaşadığı ortamdan dolayı bu normaldir
00 Yorumla
+1 yılkendi adıma hoşlanmam. ve bence anormal.
00 Yorumla
+1 yılküfüründen asla vazgeçmez bu tipler öledir.
00 Yorumla
+1 yılSadece lafta kalıyorsa kötü.
00 Yorumla
+1 yılçocukluğuna inmek lazım bence
00 Yorumlanormal değil anormaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır bence normal değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılat gitsin
00 Yorumla anormal
00 Yorumlanerden buldun onu
00 Yorumlaanormal.
00 YorumlaOnbirli detected.
00 Yorumla
+1 yılAnormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kız arkadaşım çok küfür ediyor ve cinsellik konuşmayı seviyor, normal mi bu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat