Ciddi ilişkim olan kişi ile sevişmeye açığım fakat içeri girilmesini istemiyorum evlilik olmadan. Hamilelik söz konusu, bana korunma yöntemlerinden bahsetmeyin bu benim tercihim. Fakat sevgilim bi yere kadar sabrederim diyor. Sizce ben haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılSen haksız değilsin, istemeyebilirsin ve kimse seni bunun için zorlayamaz. Sevgilin de haksız değil çünkü bir insanın en doğal isteği sevdiği birisiyle birlikte olmak. Burada haklı ya da haksız yok. Birbirinizin görüşlerine saygı duymanız lazım. Konuşularak orta yok bulunabilir. Ya da bir ayrılık söz konusu olabilir :) Kendine seninle aynı görüşte olan bir partner bulursun dünyanın sonu değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklısın tabi ki bu kararı sen verebilirsin. Sanki evlenmeden yapmak şart gibi bişi mi var, ya 30,40 sene önce olsaydınız nolcak ki görücü usulu mektupla anca tanışıyor evleniyordun el tutma bile yoktu. Seviyorsa sabreder istemiyorsa da sevmiyordur fazla koşma peşinden bence.
00 Yorumla
herşeyin yeri vakti var çok güzel düşünüyorsun ama bu devirde nefse sahip çıkmak zor o yüzden senin gibi düşünen kızlar görücü usulu evlenirse daha mutlu olurlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen görücü usulüne karşıyım. Cinsel hakları da savunan relax yetişen özgür bir kişiyim. Fakat kaza ile olacak bir çocuğun mesuliyetini alamam.
Soran+1 yılGörüşümü düzgün okumadın sanırım. Korunma tavsiyesi istemiyorum eğitimli bir insanım korunmanın her noktasını biliyorum. Fakat kendimi tehlikeye atamam.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biriyle birlikte olma bence. Karşındakini yine düşünüp bir nebze rahatlaması için seviştiğini bile söylüyorsun daha ne? Derdi cinsellik olmuş milletin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Haklı ya da haksız diyemez hiç kimse sana. Bu senin kararın. Kimine göre doğrudur kimine göre değildir. boş ver milleti kendi kararlarının arkasında dur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duymayanla işiniz olmasın. Kendi kız kardeşleri söz konusu olsa ona da mı diyecekler ki sevgilisiyle olsun diye?
00 Yorumla
+1 yılSende haklısın oda haklı.
Ozaman tek çare evlen veyahut ayrıl?01 Yorumla
Soran+1 yılBenle ciddi düşündüğünü söylüyor. Bilemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomik çünkü. Her türlü veririm ama vajinal ilişki mi oo oyooo günah haram ooo demek ikiyüzlülüktür. Hamileliği falan geçeceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılGünahı Allah ve kul arasında zaten. Ben işin hamilelik kısmındayım. Etrafımda korunmasına rağmen hamile kalan birsürü tanıdığım var. Hemcinsine destek olmuyorsan köstek de olma ve şu ukala tavrından vazgeç.
Cevap sahibi+1 yılHemcinsim haksızken destek niye olayım, siz desteği çok yanlış anlamışsınız. Kaç senedir korunuyorum hamile kalmadım, korunuyorum ayağına dışarı boşalma yapan bilgisizlerdir onlar
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. İkiniz de kendi düşüncelerinizde haklısınız. Birinizin alttan alması gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılO tek bir şey için dayanamam diyor. Ben ise ona herşeyi verip bir kaç saniye sürecek birşeyden kısıyorum. Bence o alttan almalı.
- +1 yıl
Yanlış anlama beni ama kendini buna şartlamışsın ve tek bir açıdan bakıyorsun bence. Birliktelik yaşamak ikiniz için de çok yararlı bir şey. Hem beraber zevk alacağınız bir aktivite, hem ilişkinizin kuvvetlenmesine yarayacak hem de ten uyumunuzun olup olmadığını anlayacaksınız. Evlendikten sonra geri dönüşü kolay kolay olmayacak bir şey bu. Ten uyumunuz yoksa evlendikten sonra aldatmaya bile meyilli olabilirsiniz. Dışarıdan bakıldığında cinsellik önemsiz gibi gözükse de aslında ilişkinin en önemli yapıtaşlarından birisidir. "Biz sevişiyoruz ve penetrasyonun da iyi olacağını düşünüyorum" diyebilirsin belki ama ikisi inan ki apayrı şeyler. "Bir kaç saniye sürecek" bir şey de değil ayrıca :D Tercih sizin tabiki farklı bir bakış açısı katmak istedim.
+1 yılSen yine sevisneyd razıyım diyin bize gelen komple karşı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılBunu diyen kişi zaten seni sevmiyor sadece cinsellik için yaninda duruyordur. Yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılBirinin özgürlüğünün başladığı yerde diğeri bitiyor maaleseff
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşındaki icine girme dışında herseyi yapiyorsa bence oda sana saygi duymali ama daha ilerini isteyip icinede girmek istiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Küçük dokunmalar sevişmeler evlilik stajı gibidir sevgilin buna razı olup saygı duyup bekleyecek başka bir yolu yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamussuzlar duymaz sen kimse için kendini kullandirtma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Haklisn sen istemiyorsan yapmazsn sevgilin kendini dusunuyor
00 Yorumla
+1 yılManipüle ediyor doğru olanın yapıyorsun sakın deneme ben bile demedim bu yüzden
01 Yorumla- +1 yıl
Sebişirken de çok güzel zevk alınıyor bence her şey güzel olunca bazen
+1 yılSonuna kadar haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksizsin o ne oyle ceyrek ekmek gibi
00 YorumlaDayanabilecek misin
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma bir yorum
+1 yılSevişme olsun ama birliktelik olmasın he
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet niye anormal karşıladın. İki tarafta mutlu oluyorsa ve sadece içeri girilmiyorsa bu kadar umursanmamalı bence.
- +1 yıl
Peki bu kadar rahatsın. Tek sorun içine girmesi mi
Soran+1 yılEvet tek ve tek sorun o
Aferin sana
00 Yorumla
+1 yılBence haklısın zorunda değilsin
00 YorumlaHaklısın ozamna ona göre bir erkekle olmalısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden cinsel birleşme istemiyorum neden bu isteğe saygı duyulmuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat