Video izlemiştim, kadın doğaldı abartı vücut hatları yoktu ve oral yapıldı, genel olarak iyiydi. Fakat kendimi düşününce üzüldüm 😶 kilom var ve ben o anı yaşayamam diye düşünüyorum. Yapmak istenmez, yaptırmaktan utanırım..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kiloya takılmadan, anı yaşamaya başlayan bir kişi kadın için orgazma doruk noktasına ulaşabiiyor harika seks yapıyor. Erkekte zaman zaman olabiliyor ereksiyon olması. Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Danışanlarım bu konuda çok soru soruyorlar. Seanslarla daha keyif alabiliyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle zayıf bir kadın ya da çok kilolu bir kadın tercihim dışı normal kilosunda ya da balık etli seviyorum insanlar göreceli olarak çok kilolu da sayabilir ama genel olarak normal kiloda kızlar daha çok iyi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Balık etli olanlar daha keyifli oluyor sen kendini o kadarda kasma benim o tipvkadinlar ilişkide daha çok keyif vereceğini iyi bilirim hele alet büyükse dahada keyifli olur balık etli
00 Yorumla
Emin ol kilo engel değil. Bu siteden biriyle tanışmıştım yıllar öncesinde sonra kilo almaya başladı ama bizim beraberliğimizde eksilen bişi olmadı. Takıntı yapma bunu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılkilo fazlaysa engel olur. kilo hantallık getirir doğal olarak da engel olur bir de erkeklerde kasık bölgesindeki yağlar penis uzunluğunu etkiliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende kiloluyum ama engel değil
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur
00 Yorumla Bu parnerinin tercihine göre değişiklik gösterir. Ancak kilo erkek kadın da fiziksel bir problem ve değişkenlik gösterebilir. Bunu kafana takma durumundan rahatsız isen sağlıklı bit şekilde diyet ve spor yaparak fit bir vücuda sahip olabilirsin. Ama seni seven her türlü kabullenir sen sana verilen değere bak
10 YorumlaCinsel performansı düşük bireylerin uydurduğu minik yalanlardır bunlar.
Seks zaten doğası gereği kolay bir süreç değildir , basite alanların söylediklerine pek kulak asmamak gerek.
10 Yorumla
+1 yılŞu kilolardan korkacağına disiplini öğrensen az yesen spor yapsan biraz acı çektikten sonra sağlığına kavuşsan da sonra cinsellik sorusu sorsan daha mı iyi olur bilemedim yanlış kulvarlardasın şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın acisindan çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama aşırı göbekli bir erkek ile cinsellik çok zor oluyor, göbeğinden dolayi pozisyon alamiyosun
34 Yorumla- +1 yıl
Örnek. Ve eig
Soran+1 yılOral birleşme benim sorum
Cevap sahibi+1 yılÖylemi. Yok ya onda sorun yaşanacağını zannetmiyorum
- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor
+1 yılKendine karşı bu kadar kırıcı olma lütfen. Emin ol birçok erkek senin içon delirecek.
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEveet eveeet şimdi etkek arkadaşlar size engin tecrübeleriyle size fikir beyanında bulunucaklardır 😂😂
214 Yorumla- +1 yıl
Ama ama ıslak kek uzmanı sensin 🥳
- +1 yıl
Ama bu benim uzmanlık alanım değil sizin uzmanlık alanınıza giriyor ben hem cinsime bu konuyla alakalı nasıl bir görüş yazabilirim lütfen soruyu tam okuyun ve görüşünüzü bildirin rica edicimmm 😂
- +1 yıl
Efenim şimdi açıklıyorum kilo kadında pozisyon kısıtlamasına gider erkekte ise performans düşüklüğüne 🤣🤣 yumurta gibi açıklama oldu sanırım ıslak kek kraliçesi 😁
- +1 yıl
Gülüm ben bayanın yorumlarinida okudum diyorki ben kilolu bir bayanım videolardaki kadınlar gibi değilim onlarinki çok güzel görünüyor ama benimki öyle durmuyor ve oral yaptirmaktan utanırim kilolu olduğum için yapmaz beğenmez diye düşünüyorum çok etli duruyor vss demiş haliyle karamsarlığa kapılmış soran bayan
- +1 yıl
Oyuzden dedim ben ona görüş yazamam sadece teselli verebilirim bu bir erkeğin cevaplayabileceği bir durum
- +1 yıl
Anladım fazla detaya girmek istemedim 😊 şu kadarını söyleyeyim iş o noktaya geldiyse reddetmesi için bir neden var onda sıkıntı yoksa problem olmaz kafasına takması yersiz 😜
- +1 yıl
Bacımmm sen kafana takma yumurtayı bulmuş çift sarılısını mı arıyormuş gudubet zıkkımın kökünü yesin 😁
- +1 yıl
Ben çünkü bütün yorumlari okudum evet diyende olmuş sorun değil diyende
- +1 yıl
Kilosunu sorun edecek insan zaten yaklaşmaz onu eledik gördellige gelince onu takacak adam bir zahmet floridaya gidip penthouse çekimlerine katılsın 😅geriye kalan tek şey koku bunda sorun yoksa no problem benim şahsi görüşüm bu yönde
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın insan vücuduyla kendiyle barışık olmalı hiç birimiz dört dörtlük değiliz ki hepimizin illaki eksikleri kusurları vardır olucaktirda önemli olan kendini bu şekilde kabullenmen zaten
- +1 yıl
Amaç mutlu olmak ise üç aşagı beş yukarı insan anlaşabilir her konuda kalanda dedigin gibi herkes kendi kusurunun yerine saysın oldu bitti işte 😌
- +1 yıl
Teşekkür ederim açıklaman için inşallah soran bayan okur ve bir nebzede olsa fikirleri değişir ve olaya pozitif bakabilir diye umud ediyorum 🤗🤗
- +1 yıl
😌 bakar bakar ve aklındaki karmaşıklığı atar
- +1 yıl
🤗🤗🤗
Seni gerçekten seviyorsa olduğun gibi kabul eder üstelik emin ol erkekler o anda kiloya falan bakmazlar gözü döndüğü için hepsinin 😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynen aynen kilolu kız cazibesi diye boşuna bir kavram var zaten dimi içinde cinsel arzu olması bilr yeterli sana öyle yapılması için
018 Yorumla
Soran+1 yılBen çok tutkulu biriyim normalde, olur olmadık zamanda aklıma her şey gelir ama videolarda falan kadınlar normal kiloda ve onlara yapıldığını görüyorum oral. Ama kilolu kadında erkek ister mi bilmiuorum
Soran+1 yıl70kgdan 80 oldum, en düşük kilom 69 boyum 160..
Çevramde 110-20kg kadın var ve evli, ama bilemem cinsellikte nasıllar. Kimi klasik gir çık, misyoner vb ama ben her şeyi yaşamak isterim. Oral gibi
Soran+1 yılregl öncesi bayağı fena oluyor, iyi olurdu..
- +1 yıl
Sana şöyle söyliyim hadi ben kilolu arzuluyorum geç onu ama asıl iş çok güzellikte değil arzulu istekli olmakta geçiyor hadi güzeller erkenden evlenebilir belki ama çoğunun cinselliklr problemleri çıkıyor yok vajinusmus vb. Ayrıca erkek güzel olsa dahil kız yeteri ksdar isteniyorsa erkeğin de fazla canı çekmiyor e malum iş istemeden de olsa aldatmaya gidebiliyor o yüzden moralini bozma bence kilon gayet uygun bi de istekliysen ilik kurutursun net söylüyorum
Soran+1 yılGüzelim gayet, yüz hatlarım falan ama kiloyu büyük bir engel olarak görüyorum o yüzden tutkum da Arzum da içimde kalıyor
Soran+1 yılYani güzel bulurlar beni, vücudumun abartı büyük yanı yok
Soran+1 yılyaa bir de benim düşüncelerim bilinse...
Soran+1 yılkonu farklı yerlere gider ama
Soran+1 yılben farklı düşüncelerdeyim de, pardonn
Soran+1 yılDaha önce yaptın mı böyle şeyker
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman söylüyorum şimdi de söylüyorum
Sizi olduğunuz gibi kabul eden bir insan alın hayatınıza
Başka alternatifi yok
10 Yorumla Yok ber erkekler daha cok seviyorlar galiba balık etli kadın ve auran yüksekse Super bisey canım
20 Yorumla
+1 yılGenel olarak kilodan haz etmiyorum. Kilolu birini düşün sırılsıklam ter içinde kalıp ter koktuğunu 😒
00 YorumlaOral yapmaya kilo engel değil ki. Bacaklarını tam açarsan ulaşır orana yani
03 Yorumla
Soran+1 yılGörünüşünü kötü bulur diye düşünüyorum, kilo yüzünden
- +1 yıl
Ya saçmalama be. Bak benim kız arkadaşım vardı o da hazırlıksız geldi hafif killiydi vajinası. Çekiniyordu. Yalamami ister misin dedim şaşırdı yapar mısın gerçekten dedi evet dedim ve yarım saaten fazla yaladım vajinadaki sıvılar ağzıma akıyordu. Yani gerçekten seni seven arzulayana kötü gelmez görüntüsü. . Hiç yalattn mi vajinani
Soran+1 yılhayır.. işte insan sevdiği kişiye böyle yapar sanırım.
+1 yılOlur tabi m... kk bi 50 kilo kaldırmak var bi 80 kilo kaldırmak var bu da can biz de insan evladıyız 🤣🤣
00 YorumlaSanmiyorum engel olmaz, yoksa bu şişko Türk erkeği kendi motor gibi tanitmazdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iyi bir cinsellik tecrübe ile ilgilidir. kilo iyi bir cinselliğe engel değildir. ama şöle bişi war her iki tarafda aşırı kilolu ise birleşme biraz sıkıntı oluyo onun dışında pek sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kadın tembel ye iç yat biraz spor yapsanız böyle şeyleri sorun etmezsiniz az totonuzu kaldırın
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz. Kişinin kendine güvenmesi lazım. Kilo fazlalığı çoğu insanda var.
00 Yorumla
+1 yılsıfır beden ötesi yalan kadın sıfır beden olacak
00 Yorumla
+1 yılEngel olur benim için kilolu partner sevmiyorum sekste ele avuca gelmeli
00 YorumlaBurada sorularda hic karsilasmadin mi kilolu icin deliren erkeklere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenel anlamda haklısınız. Ama bu durum kişisine göre de değişir
00 Yorumla
+1 yılİki taraf içinde fiziki görünüş açısından önemli.
00 Yorumla
+1 yılDoğru adrestesiniz. Bu sitede yapan bulunur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendini yıpratmana üzülmene gerek yok yeteri kadar hareketli isen sıkıntı yaşamazsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKimisi kilolu kimisi fit sever. Boşuna kuruntu yapma
00 Yorumla Kilo cinselliği kısıtlar cinsellik olabilir ama sabit bir düzeyde olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla olmamak kaydıyla güzel olur ilişki ama obez ise ilişki çok zor olur
00 Yorumla
+1 yılSana da oral yapılırsa o anın hazzıyla mahvolursun...
Senin zevkten mahvolduğunu gören erkek, büyük bir zevkle oral yapar zaten...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz gayet guzel şaplak eşliginde dogyy pozisyonu ve harika bir oral yasanor yasatabilirsin umarim oral yapilmaya karsi degilsindir
00 YorumlaKilo çinsellige engel değil neden kafana takıyorsun ki seninle olcak kişi seni istemese zaten birlikte olamaz
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselliği boş ver ablam kilo hiç bir zaman iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık etli biraz fazlası iyi olabilir şımartılmayı hak ederdi gerçekten değil mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok fazla kilo bazı pozisyonlarda engel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılengel değil, çok aşırı değilse.
test edip onayladım bizzat :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOral zor mudur, kötü yönleri neler
Cevap sahibi+1 yıltemiz olduktan sonra gayet güzeldir.
tek problem bazı pozisyonları yapmak biraz zorluyor
onun için doggy misyoner takılıyordum
Kilo engel olur bence, iyi ki öyle bir sorunum yok, fit ve her pozisyonda dalmaya hazır
00 Yorumla
+1 yılTanışalım istersen gel balık etli kadınları seviyorum
00 Yorumla
+1 yılUtanma hatta sana daha güzel oral yapılır
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Güzel dudakları vardır ve tatlıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bazı durumlarda
20 Yorumla Pozisyon konusunda evet engel olur.
20 Yorumla
+1 yılKilo kalıcı bir şey değil ki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Mümkünse zargana olmasin
11 Yorumla- +1 yıl
İri yapılı güçlü kuvvetli adam lazım
+1 yılOlmaz daha keyifli olur hah
11 Yorumla
+1 yılZamanla kilolarından kurtulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOturup üzüleceğine spor ya forma gir
00 YorumlaYani vurkaç yapılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılseveni de var nefret edeni de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur tabii ki de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazi pozisyinlara engel tabiki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkekte biter hersey rahat ol
00 Yorumla
+1 yılKilodan tiksiniyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kilo vermek imkansiz bisey degilki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBen kilolu pek sevmem
00 Yorumla
+1 yılBu çekimle alakalı bir durum
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır kilo ilgisi Yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur kanka boy kilo kaç senin
00 Yorumla
+1 yılEngel olabilir ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Bazı pozisyonlarda engel olabiliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler