Cinsel Yaşam İyi bir cinselliğe kilo engel olur mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 İyi bir cinselliğe kilo engel olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl erkekler için özellikle çok yorulurlar 0 7 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Niye sanki sırtına alacak ha sjsjsks Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Şimdi şöyle doggy pozisyonundaysa bir kız performansı biz uygularız o sadece öyle durur ve göbekte hiç hoş bir anı bırakmaz Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Canım göbeğim Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Kurtarıcak tek pozisyon kadın üzerimize çıkıcak öyle 😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Pestil olucanız ajahsjajsj Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Sevişmede göbeğe yer yok Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Aga be 🚬 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. evet olur 0 4 Yorumla laviniam_ +1 yıl Her şeyi de abartmasanız olmuyor zaten Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl @laviniam_ Abarttığım şey nedir? cinsel konular da son derece doğru bilgi veririm. Yorumla laviniam_ +1 yıl Aynen aynen 👏🏻👏🏻 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl @laviniam_ Garip :D Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Fazla kiloda aşırı zayıflıkta engel oluyor 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Neden istenmesin. Kilo engel değil ki 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zor oluyor ancak imkansız değil... 0 0 Yorumla
Mulatinyo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yaşama boş ver kimse bişey kazanmıyo :D 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o anda her şey yapılır ve zevkli olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl buna sen karar vermesen🤷♂️ 0 17 Yorumla Soran +1 yıl engel olamıyorum işte kendime, ben kendimi geri çekerim ister istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buna gerek yokki. kendi kendine hüküm vriyosun 🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl evet maalesef, elimde değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani.. ama.. bırak, at zihninden.. orlmı bütün mesele..🤷♂️ Yorumla Soran +1 yıl yani sonuçta o görünüm çirkin gelsin istmem birlikte olduğum kişiye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nesi çirkin anlamadımki? Yorumla Soran +1 yıl bilmem işte videodakilerin için görünüyor ama benim etli işte iç dudaklar falan görünmüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaa videodakilerin işi o.. meslek onlarınki.. elle açınca seninde görünür. Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi ama o düşünce beni kısıtlıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kısıtlamasın. emlir, ylanır, hatta küçük küçük tkatlanır, kek gibi kabarır seninkide. Yorumla Soran +1 yıl umarım.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaa halâ umarım diyosun🤷♂️ olur diyorum, öyle olur böyle olur diyorum.. umarım diyosun😒 Yorumla Soran +1 yıl Anca yaşarsam anlarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşat birine🤷♂️yaşa sende Yorumla Soran +1 yıl yok öylr biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hatta rimming yaptır kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bul🤷♂️ Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Detaylı bilgi ver sorun olup olmayacağını söyleyim 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boy ve kilon nedir? 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden istenmesin yapan yapar 🥔 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kilolu kıza oral zor oluyor 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. kilo bence engel degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oral yapmayı erkekler sevmiyor hiç benciller yani 1 2 Yorumla Yüce_Türk +1 yıl G*tünden uydurma karı Yorumla FakBadi48 +1 yıl Sevmeyene denk geldiniz diye tüm erkekleri öyle zanmayın Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yaşarsın ya sorun yapma bu kadar 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kilonu sorun etme. Hepi topu 80 kilosun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok kilolu bir kızla yapmıştım çok fenaydı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gayet net lipidosu pozisyonlardaki tepkisi herşeyiyle Yorumla Soran +1 yıl iyi anlamda? Ben fazla çekingen ve karamsarım bu konuda, bu düşüncelerim olmasa çok farklı şeyler yaparım.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha ayrıntılı sorularla konuşabiliriz, belki kaygılarını giderebiliriz Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum düşüncem değişmez gibi bu konuda , ya kendimi değiştircem ya da çoğu şeyi yapamaycam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boy ve kilon nedir Yorumla Soran +1 yıl 160,77/80 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Kötü etkiler 0 0 Yorumla
UNUTMAKYOK2 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kilo engel olur evet 0 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden utancan 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bazı yerlerde engel 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Ne alaka abi ya 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partberinle alakali 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nekadar kilon var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Kilolu seven bulman lazım
erkekler için özellikle çok yorulurlar
Niye sanki sırtına alacak ha sjsjsks
Şimdi şöyle doggy pozisyonundaysa bir kız performansı biz uygularız o sadece öyle durur ve göbekte hiç hoş bir anı bırakmaz
Canım göbeğim
Kurtarıcak tek pozisyon kadın üzerimize çıkıcak öyle 😂
Pestil olucanız ajahsjajsj
Sevişmede göbeğe yer yok
Aga be 🚬
evet olur
Her şeyi de abartmasanız olmuyor zaten
@laviniam_ Abarttığım şey nedir? cinsel konular da son derece doğru bilgi veririm.
Aynen aynen 👏🏻👏🏻
@laviniam_ Garip :D
Fazla kiloda aşırı zayıflıkta engel oluyor
Neden istenmesin. Kilo engel değil ki
Zor oluyor ancak imkansız değil...
cok asırı kılolu degilsen yasarsın
yaşama boş ver kimse bişey kazanmıyo :D
Olabilir pozisyonda sıkıntı olur
o anda her şey yapılır ve zevkli olur
buna sen karar vermesen🤷♂️
engel olamıyorum işte kendime, ben kendimi geri çekerim ister istemez
buna gerek yokki. kendi kendine hüküm vriyosun 🤷♂️
evet maalesef, elimde değil
yani.. ama.. bırak, at zihninden.. orlmı bütün mesele..🤷♂️
yani sonuçta o görünüm çirkin gelsin istmem birlikte olduğum kişiye
nesi çirkin anlamadımki?
bilmem işte videodakilerin için görünüyor ama benim etli işte iç dudaklar falan görünmüyor
yaa videodakilerin işi o.. meslek onlarınki.. elle açınca seninde görünür.
Öyle tabi ama o düşünce beni kısıtlıyor
kısıtlamasın. emlir, ylanır, hatta küçük küçük tkatlanır, kek gibi kabarır seninkide.
umarım..
yaa halâ umarım diyosun🤷♂️ olur diyorum, öyle olur böyle olur diyorum.. umarım diyosun😒
Anca yaşarsam anlarım
yaşat birine🤷♂️yaşa sende
yok öylr biri
hatta rimming yaptır kendine
bul🤷♂️
Detaylı bilgi ver sorun olup olmayacağını söyleyim
Boy ve kilon nedir?
Neden istenmesin yapan yapar 🥔
Kılolularda kutu cok guzel oluo
Bence olmaz ve daha fazlasıyla zevk verebilir
Aşırı kg değilse, sıkıntı olmaz bnce
Zayıf kız makbuldür aga
cinselliğe hiçbir sey engel olamaz
Eşin seviyorsa her şey yapar
Kilolu kıza oral zor oluyor
kilo bence engel degil
Oral yapmayı erkekler sevmiyor hiç benciller yani
G*tünden uydurma karı
Sevmeyene denk geldiniz diye tüm erkekleri öyle zanmayın
göbekler çarpışır işte fena mı
Yaşarsın ya sorun yapma bu kadar
Kilonu sorun etme. Hepi topu 80 kilosun
Fazla kilo olur
Evet, olabilir.
Olmaz
çok kilolu bir kızla yapmıştım çok fenaydı
Nasıl yani?
gayet net lipidosu pozisyonlardaki tepkisi herşeyiyle
iyi anlamda? Ben fazla çekingen ve karamsarım bu konuda, bu düşüncelerim olmasa çok farklı şeyler yaparım..
daha ayrıntılı sorularla konuşabiliriz, belki kaygılarını giderebiliriz
Sanmıyorum düşüncem değişmez gibi bu konuda , ya kendimi değiştircem ya da çoğu şeyi yapamaycam
boy ve kilon nedir
160,77/80
Güç kaybı yaşatır :)
Tabiki olur olmaz olur hemde büyük etken
Boy ve kilon kaç
Kötü etkiler
Kilo engel olur evet
Olur
Engel evet
maalesef olur.
fazlan çokmu
Bence engel değil yapılabilir