1 senelik arkadaşım son zamanlarsa flörtleşmeye başlamıştık. İlkten ben seni geleceğime aldım ocakta buluşalım şuraları gezelim diye planlar yaptık. Ben seninle gelecek kurmak istiyorum böyle bir kadını kaybedersem kendimi affetmem diyordu. Bir anda benden bağını kopardı herkesede bitti aramızdaki şeyler diyormuş. Sizce amaç neydi anlamlandıramadım sevmiyordu orası belli ama hani hiç cinsellikte konuşmadık araya girmedi bile islamdan konuştuğumuz bile oldu ama seks vs hiç açılmadı. Küfürde etmezdi bana karşı son mesajında küfür kullanmıştı. Çözemedim kaybetmekte istemezdim çok uyuşuyorduk sizce sebep nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSanalda tanisip flortlesmek dahi tamam, ancak gelecek planları kurduğunu söylemek, hele hele böyle boyundan büyük cümleler kurmak, aslında olayın ne kadar hayali olduğunu gösterir. Daha yanyana gelmediğin, nefes alışını, yemek yiyisini, yürüyüşünü görmediğin birine evlilik hayallerinden bahsetmekten daha saçma bir şey varsa, oda bu cümlelere inanmaktir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılSanal ilişkide iki taraf birbirine seni seviyorum diyemez hatta gönül ilişkisine girip ciddi konularda karar alamazlar sanaldan sevgili olunmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değildik flörttük buluşup tam anlamıyla tamamen tanışana kadarda sevgili olmamaya karar verdik ama garip bir şekilde beni hep geleceğinde düşünüyordu reel arkadaşlarıyla falan hep tanıştırmıştı etmişti onlar bile bu kızı kaçırma seni böyle kabul edenini hiç görmedim diyolardı o da ben onu asla bırakmam kaçırmam diyordu. Ama işte bırakmam diyenden korkucaksın
- +1 yıl
Flört bile edilmemeli yüz yüze görüşmeden birbirinize boş vaat veriyorsunuz ben sana söyleyim bu ilişkiden bir şey çıkmayacak yaş olacak bu ilişki çünkü sanal ortamdaki atmosfer ile gerçek hayattaki atmosfer bir olmaz şu an sadece hayal kuruyor bu hayali senin içine de alıp seni umutlandırıyor yanlış çok yanlış ama ilişkini bitir bir daha da yüz yüze görüşmediğin kişilerle flört etmeyi düşünme
Soran+1 yılZaten aramızda bir şey kalmadı durduk yere bıraktı beni aramayı sormayı paso oyunlara kapadı kendini beni ona soranada o defter kapandı diyormuş
- +1 yıl
Tamam zaten yoktu kapanan bir şey de yok
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu daha başbaşa kalınca yapacaktı bence uzaktan seks konuşsa kaçarsın diye düşündü
02 Yorumla
Soran+1 yıl12-13 saat konuştuğumuz oluyordu nerdeyse haftada 2-3 kez hiç öyle konusu açılmadı
- +1 yıl
Güven kazanmak istemiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılniye sevdiğini anlayacaksın ki kozları ele alacaksın demi uyanık
013 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bir insan neden belirsizlikle bırakılsın ki ne gerek var yani o kadar gelecek hayali kurduğum bir insanı dazlak gibi ortada bırakmak hoş değil
Cevap sahibi+1 yılsüründürmek için öğrenmek istiyorsun bunun farkında olmadığımı sanma
Soran+1 yılKardeşim ne alakası var değer verdiğim bir insanı niye süründüreyim delirdin mi belirsizlikten kimse hoşlanmaz
Soran+1 yılGittiyse gitti işim olmaz daha tek sebebi merak ediyoum
Cevap sahibi+1 yılişte kendın söyledin BELİRSİZLİK
senin asıl amacın da belirsiz şu an
hem ayrıca sana 1 yıl boyunca sevdiğini söylemediyse demek ki sevmiyordur benım gorusum bu kıyagımı da unutma :D
Soran+1 yıl1 senedir arkadaştık biz normal son 1-2 aydır flörttük sadece beni sevdiğini söyledi sana yüz yüzeyken söylemek istediğim bir şeydi ama tutamam daha fazla diyip söylemişti
Cevap sahibi+1 yılbence başka şeyler var bu işte ya senınle ciddi evlilik kurmak isteyip* de maddi olarak yetersiz oldugunu dusunup bırakmıstır
ya da kendisine daha yakın birini bulmuştur
Soran+1 yılMaddi sorunu hiç yok zengin kendisi zaten benimde durumum çok iyi o açıdan sorun yaşamazdık zaten fakat şu * garip şekilde yaptığı tek şey arkadaşlarıyla dc sunucusunda takılıp 7/24 oyun oynamak o sunucuda bende varım paso oyun oynuyorlar. Acaba diyorum çözemediği bir şeyler mi vardı yansıtmak istemedi uzaklaştı benden. İnstagramda falan fotoğraflarımı beğeniyor sunucuda seste falan bilmediğim konularda yardım etmek istiyor ama anlayamıyorum işte napmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılseni terk ettiğini sana açıklamak istemiyor çünkü üzülmeni istemi, yor ve bence başka biri olduğuna emınım ben
Soran+1 yılCanı sağolsun sevilmeyi hak ediyordu ona sevdiğimi söylediğimde ağlamıştı o kadar sevilmeyi hak eden biriydi bana aşık olmak istediğini söylediğinde bende çok mutlu olmuştum umarım benim kadar seven biridir de üzmez onu ne diyelim artık
Cevap sahibi+1 yılbence sevilmeyi hak etseydi seni bırakmazdı
kendıne haksızlık etme senın neyın var kı senı terk etsın
Soran+1 yılDoğru diyorsun aslında cidden olan bana oldu
Cevap sahibi+1 yılha kımse ayrılamaz diye bir şey de yok sonuçta evli değilsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediği her şeyi elde edebileceği başka birisini bulmuştur. Bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılSenden sıkılmış
00 YorumlaSanal da sadece seks olur sevgili olmaz
00 Yorumla
+1 yılAnlayaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri