Cinsel Yaşam Fuckbuddy’nin yakışıklı olmasını istemek garip mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kadının böyle bir kriterinin olması garip mi sizce Fuckbuddy’nin yakışıklı olmasını istemek garip mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ciimeyilnoktakom1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Garip, hadi evleneceğin erkek tip iyi olsun vs kriter koyuyorsunuz. Günübirlik seni s*ikecek kişi de bırak tip olmasın. İyi çaksın yeter yane 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Günübirlik değil ki yani her gün oluyor sonuçta 😂😂 her gün o yüzü göreceksin Yorumla ciimeyilnoktakom1 +1 yıl Olsun. İyi cakiyorsa sorun yok Yorumla Soran +1 yıl Çirkin erkeğe bakarak da yükselemez insan ama ya. Seks isteği ölür 😂 Yorumla ciimeyilnoktakom1 +1 yıl Yükselmene gerek yok iyi çakarsa şarıl şaril bosalirsin zaten yavrum Yorumla Soran +1 yıl Sen yükselmeyi çok yanlış anlamışsın 😂😂 Yorumla ciimeyilnoktakom1 +1 yıl Anlıyorum ne demek istediğini merak etme. Eklesene Yorumla
Aaslica Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Garip değil çirkin erkekle kim sevişmek ister kş 2 2 Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl Sen kendine bak allahın yarattığına tipsiz diyen köpek seni Yorumla Patili-dostlarımız +1 yıl İnsan ol Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Duygusal bir paylaşım yok başka ne isticeksin ki tamamen görsellik önemli 0 0 Yorumla
emiremin Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Yani bana göre garip ben fb'min temiz ve bakımlı olmasını dilerim 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. garip diye bir şey yoktur bence.. tamamen tercihtir.. istemenin sonu yok tabi :) 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Yoo zaten tek gecelik ilişkilerde önemli olan o değil mi 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 🤣 Bu f*ck pazarda markette filan mı satılıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok genelde erkekler kendiliklerini sunuyorlar sen de seçiyorsun 😂😂 Yorumla Ghost_King +1 yıl Soyunayım mı 🤣🤣 Aklıma tuhaf tuhaf manzalar getirme ya Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bence işini görsün yeter 0 0 Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl yani benim gibi olmasını istemen normal 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yok ben de fb istiyorum artık :/ 0 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Değil ama performans daha önemli burada 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Garip 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes böyle zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Garip, hadi evleneceğin erkek tip iyi olsun vs kriter koyuyorsunuz. Günübirlik seni s*ikecek kişi de bırak tip olmasın. İyi çaksın yeter yane
Günübirlik değil ki yani her gün oluyor sonuçta 😂😂 her gün o yüzü göreceksin
Olsun. İyi cakiyorsa sorun yok
Çirkin erkeğe bakarak da yükselemez insan ama ya. Seks isteği ölür 😂
Yükselmene gerek yok iyi çakarsa şarıl şaril bosalirsin zaten yavrum
Sen yükselmeyi çok yanlış anlamışsın 😂😂
Anlıyorum ne demek istediğini merak etme. Eklesene
Garip değil çirkin erkekle kim sevişmek ister kş
Sen kendine bak allahın yarattığına tipsiz diyen köpek seni
İnsan ol
Duygusal bir paylaşım yok başka ne isticeksin ki tamamen görsellik önemli
Yani bana göre garip ben fb'min temiz ve bakımlı olmasını dilerim
garip diye bir şey yoktur bence.. tamamen tercihtir.. istemenin sonu yok tabi :)
Yoo zaten tek gecelik ilişkilerde önemli olan o değil mi
fiziksel denemeden tipe göre karar verme derim
🤣 Bu f*ck pazarda markette filan mı satılıyor
Yok genelde erkekler kendiliklerini sunuyorlar sen de seçiyorsun 😂😂
Soyunayım mı 🤣🤣 Aklıma tuhaf tuhaf manzalar getirme ya
Bence işini görsün yeter
yani benim gibi olmasını istemen normal
yok ben de fb istiyorum artık :/
Değil ama performans daha önemli burada
Sen güzel ve çekici misin
İsteyebilir doğal hakkı
Gayet normal