Terkeden fuckbuddye seksi snap atmak

Biliyosunuz erkek arkadaşım ya da bir nevi fuckbuddy im beni bırakalı 5 gün oluyo. Whatsapp tan ve heryerden engellediği için ona ulaşamıyorum, aradığımda da açmıyor. Snapchat indirdim daha yeni ama kullanmasını pek bilmiyorum. Sizce bu saatlerde yani gece vakti ona seksi bir snap atsam barışır mıyız? Yalnız ben fotoğraflarda pek güzel çıkmam o yüzden ona atmadan önce nasıl olduğuma bakmam lazım öyle bir özellik var mı yoksa çektiğin zaman direk gidiyor mu? bir de nasıl bir snap olmalı atıcağım snap? Evet çıplaklık vs içericek ama çok orjinal ve seksi olması lazım barışmamız için. Yani gördüğü zaman benimle deli gibi sevişmek s.kismek istemesi lazım. Lütfen bir fikir verin acil!
Güncellemeler
+1 yıl
Attım az önce hemde 2 tane :)) baya seksi oldular valla ama daha görmedi ya uyudu heralde..hayırlısı artık
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar snaplerimi gördü ama takmadı maalesef hiçbir geri bildirim yok :(

Demin de bir snap attım yalnız karanlık sadece üstünde "Özür dilerim aklım başıma geldi nolur affet" yazıyor. Bunu da açtı ama hiç cevap vermedi. Herhangi bir cevap versin istiyorum bari twittera bişeyyazsın ki anlıyım yaa :(( BANA GERI DÖNMESININ BI YOLU OLMALII!
Terkeden fuckbuddye seksi snap atmak