Herhangi bir karşı cins değil, o özel insanı görünce neden karnın bir hoş olur. Sizce bu aşık olduğunun bir belirtisi mi yoksa sadece cinsel çekim mi? Aşık mı oldum yoksa nedir bu işin aslı 😆 Eskisi kadar o beni görsün etsin diye uğraşmıyorum, akışına bıraktım, hiç yüzüne bakmadım, yan profilden falan gördüm, o da tesadüfen.. tesadüfen bi' yüzünü gördüm ve içimde o garip his vardı, hemen başka yere baktım ki hatırlamayim diye bu hissi.. Hiç bir erkekte de aynı şekilde hissetmediğim için merak ediyorum sebebini.. Benzer şekilde hisseden oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sorunun cevabı aşk diye tabir edilen duygu sırasında vücudumuz adrenalin, dopamin, testosteron ve östrojen salınımı yapar.
Zihinsel olarak ise fantezi alnımızda kurgulanmış olan profile en yakın profili görünce sırası salınımı tetikleriz yani %75 cinsellik kalan 25 ise mantığımıza uygun olan kısımlar iş kariyer vsvs12 Yorumla- 1 yıl
En yakın profil o muymuş yani benim için?
En İyi Cevaplar
İçindeki kodlarla uyuştuğu için bir hoş olur. Aşk belirtisi de değil sadece cinsel çekim de değil. Hem genetik aktarımlarla hem de doğduğumuz andan itibaren kaydettiklerimizle ilgi duyacağımız kişi ve kişiler oluşur.
Hiçbtanımadığın bir kişiye bile bunları hissedebilirdin fakat seninki az da olsa bir geçmişinizin olduğu birisi galiba.
Öyle olunca konu sadece bunlar da olmuyor. Sana hissettirdikleri oluyor. Temelde bu altyapı üzerine eklenmiş yaşanmışlıklar.
Senin için en fazla eşleşme şimdiye kadar onunla olduğu için bu şekilde etkileniyorsun. Daha fazla kodlarına uygun birisi olmazsa o hep böyle kalacak, olur da ondan daha fazla eşlenebildiğin birisi olursa yenisine çok daha fazla çekim hissedeceksin.
14 Yorumla- 1 yıl
Umarım olur
- 1 yıl
Denemediğim şey kalmadı oraları karıştırma fazla 😅
1 yılBendeki organlar 4 nala at koşturuyorlar
12 Yorumla- 1 yıl
😆😆😆😆😆
- 1 yıl
😅😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Aşk değildir o aşk olsa duramazsın.
11 Yorumla- 1 yıl
😆😆😆
1 yılKomşi bu ne cinsel yaşamda sormuşsun benim tüm ahlakım gitti şu an
11 Yorumla- 1 yıl
Ahhahh 😆😆😆
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılİnsan aşık olduğu birini sürekli hayel eder özler vs anlık karşılamada aşk yeniden uyanmaz
11 Yorumla- 1 yıl
Aşk değildir o zaman diyorsun yani
1 yılKelebek uçuyor ondan yaa
21 Yorumla- 1 yıl
Aa acaba o yüzden mi butterfly demişler. Yağdan yapılmış uçan şeyler karnimizda 😆
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılbiraz çekim diyelim birazda testestoron diyelim
12 Yorumla- 1 yıl
Bende mi testosteron 😱
- 1 yıl
şimdi cinsel açlık tatmin olunca geçen bir şey değil aslında senin dediğin kapıya çıkıyo birazda hoşlandığın karşı cins ya da a bir erkek etkileyiciyse ya da kadın ister istemez bi etkilenme durumu söz konusu
- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yıltemelı cınsellıge dayanır psıkolojıde
10 Yorumla
1 yılHormonal ve duygusal olarak etkilenirsin
10 Yorumla
1 yılHararet yapıyosun
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahaah iyiymiş 😆
Aşık olursun
10 Yorumla
1 yılArzuladığın için
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında