Cinsel Yaşam Cinşelik sadece sevdiğiyle mi olur yoksa görünüşü iyi olan herkesle mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Cinşelik sadece sevdiğiyle mi olur yoksa görünüşü iyi olan herkesle mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. ten uyumu var bana gore vajinal orgasma ulastirabildigim kadinlarla birlikte olmayi seviyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seni anlamak mümkün dehil Yorumla DelliDivvane +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Yazdığından anladim Yorumla DelliDivvane +1 yıl iyi bakalim Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Olabilir ama sevgilimden daha çok zevk alıyorum 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Dogrudur Yorumla Coolguy86 +1 yıl Ama yine güzel bi kadınla yatarsam ondan da zevk alıyorum, yüz ve fizik olarak etkilemesi lazım beni Yorumla Soran +1 yıl Yani düzgün fizikli biride olur diyorsun Yorumla Coolguy86 +1 yıl Sen nasıl bakıyorsun 30 yaş üstüne 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ben yasin büyüklüğüne takilmam 😂 Yorumla Coolguy86 +1 yıl Ooo ne güzel o zaman 😅 fiziğin nasıl peki zayıf mısın fit misin balıketli misin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Zayif Yorumla Coolguy86 +1 yıl En sevdiğim 😍 boyun nasıl ortalama mı? 😀 Yorumla Soran +1 yıl Minyonsun bebekk süratli 😂😂😂 Yorumla Coolguy86 +1 yıl Oyy yerim seni ben 🐣😂😂 Yorumla Coolguy86 +1 yıl Takip atsana azıcık sen 😂 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkisi farklı şeyler sadece boşalmak için yapılan cinsellik var severek sevdiğinle yapılan cinsellik var.. 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsellik şehvet duygusuna bağlıdır ve sevgiye ihtiyaç duymaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sağol abi aydınlatıcı yorumun için 😂 Yorumla BilenAbi +1 yıl Bilineni tekrar etmiş oldum. Yorumla Soran +1 yıl Sevgisiz olur mu Yorumla BilenAbi +1 yıl İnsan yükselince sevgi falan hikaye. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimse ile olmaması lazım hastalıklar artıyor herkes dikkatli olsun 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Önlem alınmıyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önlem partnerine sende gider bulaşıcı hastalık testleri olursunuz yoksa bir şey rahatça yaparsınız çözüm bu Yorumla Soran +1 yıl Yani testler var evet Yorumla Coolguy86 +1 yıl Condom icadından haberin yok mu😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet hepatit hiv hpv Yorumla Soran +1 yıl Pislik 😂😂😂😂 Yorumla Coolguy86 +1 yıl Djjfmflf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Coolguy86 condom un hpv den korumadindan haberin yok mu Yorumla Soran +1 yıl Yok sanirim Yorumla
Yengeckzz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Sevgi ve daha da önemlisi güven hissim olması lazım 0 0 Yorumla
Gökuflex Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl beğendiğin görünüşü hoşuna giden biri ile de olabilir neden olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla ben duygum olmayan bir kızdan zerre zevk alıp onunla sevişesim gelmiyo ama diğerlerini bilemem herkesin kendi zevki 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kişi kimi arzularsa onunla... Sevdiğine olanı özeldir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Kadirk34 +1 yıl Herkesle olabilir... Ama sevdiginle olanı özeldir... Bu alaka Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla Kadirk34 +1 yıl Peki sence Yorumla Soran +1 yıl Ben bilmiyorm sordum iste Yorumla Kadirk34 +1 yıl En azından bir fikrin vardır diye sordum bende Yorumla Soran +1 yıl Yok benim fikrim Yorumla Kadirk34 +1 yıl Peki sen öyle diyorsan 🙃 Yorumla
MertAltundas918 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsellik iyi seks yapabilen herkesle olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla MertAltundas918 +1 yıl Hıhımm Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben ruhsuz duygusuz sevmiyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla YeahYes +1 yıl Yani duygulu olmalı bir bağ olmalı güzel diye biriyle yatamam Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ten uyumu olanla bence 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ten uyumu nedemek Yorumla gacar4886 +1 yıl Yükseldiğin azdığın kişiler Yorumla Soran +1 yıl He anladim Yorumla gacar4886 +1 yıl Sen sevgiline mi? Yorumla Soran +1 yıl Genelde oyle Yorumla gacar4886 +1 yıl Var sanırım Yorumla Soran +1 yıl Ne var Yorumla gacar4886 +1 yıl Sevgilin Yorumla Soran +1 yıl Var evet Yorumla gacar4886 +1 yıl Ne zamandır arzuluyorsun onu Yorumla Soran +1 yıl Fazla arzu yok bende ben tastanim 😂😂😂 Yorumla gacar4886 +1 yıl Bende de tam tersi hep var 😅 Yorumla Soran +1 yıl İyi ne güzel işte sevgilin sevinsin Yorumla gacar4886 +1 yıl Yok maalesef 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Kiyamam Yorumla gacar4886 +1 yıl YAaaa 🥺 Yorumla
GözümKIIIZarıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Herkes ile olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla GözümKIIIZarıyor +1 yıl Yeter ki o kıvılcım olsun Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorm Yorumla GözümKIIIZarıyor +1 yıl Senin düşüncen nedir Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Herkesle olur illa sevdiğin var diye değil 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Sevdiğiyle olur 0 0 Yorumla
İnception41 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Seni arzulamdıran herkeksle olabilir bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim için orgazm olmak önemli 1 1 Yorumla albatrosibo +1 yıl burcun ne Yorumla
Kimsinlansenn Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Sevgiye gerek yok 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neye gerek var Yorumla Kimsinlansenn +1 yıl Birbirini sevmeyen kişiler de birbirine yükselebilir Yorumla Soran +1 yıl Oluyormu ole Yorumla Kimsinlansenn +1 yıl Deneyelim mi Yorumla Soran +1 yıl Dene Yorumla Kimsinlansenn +1 yıl Sensiz olmaz sjs Yorumla Soran +1 yıl Sevgiline git Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. senle olur mu mesela 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden ben Yorumla nomorebets35 +1 yıl goruntusu iyi olan herkes kategorisindemisin Yorumla Soran +1 yıl Yok ben cirkinim 😂 Yorumla nomorebets35 +1 yıl o zaman tek sansin sevgilin bak :) Yorumla Soran +1 yıl Hahhahaha Yorumla nomorebets35 +1 yıl bakıs acısı :) Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgili yok ise ne olucak 0 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl Ten uyumu kime denk gelirse Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. kişiye özel durumlar 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Herkesle olabilir 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Begendigim kisilerle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
ten uyumu var bana gore vajinal orgasma ulastirabildigim kadinlarla birlikte olmayi seviyorum
Seni anlamak mümkün dehil
?
Yazdığından anladim
iyi bakalim
Olabilir ama sevgilimden daha çok zevk alıyorum
Dogrudur
Ama yine güzel bi kadınla yatarsam ondan da zevk alıyorum, yüz ve fizik olarak etkilemesi lazım beni
Yani düzgün fizikli biride olur diyorsun
Sen nasıl bakıyorsun 30 yaş üstüne 😀
Ben yasin büyüklüğüne takilmam 😂
Ooo ne güzel o zaman 😅 fiziğin nasıl peki zayıf mısın fit misin balıketli misin 😅
Zayif
En sevdiğim 😍 boyun nasıl ortalama mı? 😀
Minyonsun bebekk süratli 😂😂😂
Oyy yerim seni ben 🐣😂😂
Takip atsana azıcık sen 😂
İkisi farklı şeyler sadece boşalmak için yapılan cinsellik var severek sevdiğinle yapılan cinsellik var..
Cinsellik şehvet duygusuna bağlıdır ve sevgiye ihtiyaç duymaz
Sağol abi aydınlatıcı yorumun için 😂
Bilineni tekrar etmiş oldum.
Sevgisiz olur mu
İnsan yükselince sevgi falan hikaye.
Kimse ile olmaması lazım hastalıklar artıyor herkes dikkatli olsun
Önlem alınmıyor mu
Önlem partnerine sende gider bulaşıcı hastalık testleri olursunuz yoksa bir şey rahatça yaparsınız çözüm bu
Yani testler var evet
Condom icadından haberin yok mu😅
Evet hepatit hiv hpv
Pislik 😂😂😂😂
Djjfmflf
@Coolguy86 condom un hpv den korumadindan haberin yok mu
Yok sanirim
Sevgi ve daha da önemlisi güven hissim olması lazım
beğendiğin görünüşü hoşuna giden biri ile de olabilir neden olmasın
Valla ben duygum olmayan bir kızdan zerre zevk alıp onunla sevişesim gelmiyo ama diğerlerini bilemem herkesin kendi zevki
Kişi kimi arzularsa onunla... Sevdiğine olanı özeldir
Ne alaka
Herkesle olabilir... Ama sevdiginle olanı özeldir... Bu alaka
Anladim
Peki sence
Ben bilmiyorm sordum iste
En azından bir fikrin vardır diye sordum bende
Yok benim fikrim
Peki sen öyle diyorsan 🙃
Herkesle cinşel ilişkiye girene @ruspu deniyor.
Cinsellik iyi seks yapabilen herkesle olur
Hmmmm
Hıhımm
Ben ruhsuz duygusuz sevmiyorum.
Yani
Yani duygulu olmalı bir bağ olmalı güzel diye biriyle yatamam
Hmmmm
Ten uyumu olanla bence
Ten uyumu nedemek
Yükseldiğin azdığın kişiler
He anladim
Sen sevgiline mi?