Eşimle sevişmek istemiyorum sevmiyorum çünkü ailesini tutup beni atıyor önemsemiyor, kaçıyorum haksız miyim?

Nadiren sevisiyoruz doğrusu o sevisiyor ben öyle yatıyorum karsilik vermemi istiyor içimden gelmiyor karşılık vermek sevişmek içimden gelmiyor aileme bana küfür ediyor ailesini benden üstün görüyor ailesiyle görüşmüyorum ailesiyle görüşmem konusunda baskı uyguluyor görüşmem sevmiyorum yılanları

Eltim eşimle beni birbirimize düşürmeye çalıştı kocasıda eltimden yana oldu bu adam mal gibi ağzını açıp baktı abim abim dedi abim dediğin adam seni harcadı karısından yana oldu sende mal gibi ağzını aç halada onlara çok değer verir kendisini zamanında evinden kovan yengesini kaydetti telefonuna abisini benden çok seviyor abi gibi abi olsa neyse derimde yengesi de abisinin karısı olduğu için onada değer veriyor beni önemsemiyo dinlemiyor kendisini evinden kovanı kaydetti telefonuna 4 yıldır küsüz bu mal kaydetti ben tiksindim yatmıyorum kaçıyorum reddediyorum sevişirken onunla ona dokunuyorum içimden bir an önce bitsin diyorum bu adamdan boşanmak kurtulmak kendimi kurtarmak çocuğumla çok mutlu olmak istiyorum

Eşimle sevişmek istemiyorum sevmiyorum çünkü ailesini tutup beni atıyor önemsemiyor, kaçıyorum haksız miyim?