Arkadaşlar sevgilimle ilişkimizde çok kez cinsellik yaşandı temas olmadan ve pis ilişki içinde hissediyorum kendimi ne yapacağım?

Lütfen beni yargılamayın🥺. yaptığıma pişman oluyorum ben buna engel olsaydım nefsime engel olsaydım bunlar olmazdı. Ama beni sevdiğinden eminim ama keşke cinsellik hiç girmeseydi ilişkimize bazen ayrılmayı düşünüyorum ama onu çok seviyorum o da beni çok seviyor bana çok değer veriyor. Artık cinsel şeyler yaşamıyoruz. Ve pek konuşmuyoruz ama bazen yanlış bir pis ilişki içinde hissediyorum 🥺😞

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdiye konuştuğum bir erkekle cinselliği c si bile açılmamıştı. İlk defa oldu bu anlattıklarım. Böyle şeylere alışık değilim. Ve bunları yanlış olduğunu düşünüyorum hiç olmalıydı temiz masum bir ilişki olsun isterdim bunlar hiç yaşanmamalıydı. Yoksa Allah a şükür başka bir sorun Yok gibi ilişkimizde.
Güncellemeler
+1 yıl
Sınırını koymadım bu cinsellik konusunda o yüzden pişmanım ve ilişkimizin kirlendiğini düşünüyorum. Hiçbir şeyşn anlamı yokmuş gibi 😞
Arkadaşlar sevgilimle ilişkimizde çok kez cinsellik yaşandı temas olmadan ve pis ilişki içinde hissediyorum kendimi ne yapacağım?