- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kusur olsun.. İsteyen beraberlik yaşar, istemeyen yaşamaz bu kadar basit. Çevrenin etkisi altında kalarak değil içimizden geldiği gibi yaşamalıyız bu gibi olayları.. Sonrasında pişmanlık olarak kalır çünkü.. Keyifli günler..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Asla kusur değildir. Aksine olması gerekendir.
Keşke herkes kendini ömrünü adayacağı, hayatı beraber geçirecek kadar seveceği eşine saklayabilse.
Maalesef günümüzde cinsellik çocuk oyuncağına döndü. Her seviyorum dedikleriyle sevişiyorlar sonrada bunu marifet sanıyorlar.
Sen doğru yoldasın. Evlenene kadarda böyle kal. Seni bedenin için değil sen olduğun için sevecek, gerçekten hakedecek, evlenene kadar sabırla bekleyecek bir adamla olabilirsin böylece00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ne zaman yapacağına sen karar verirsin.. Bu hayatında bi eksiklik ya da kusur değil.. Yapmak isteyip yapamıyorsan bu senin psikolojine baskı yaratır sadece.. Toplumsal ya da kültürel açıdan bakarsan da hiç kimse seni yapmadın diye de yaptın diye de kusurlu bulamaz...
00 Yorumla
Ne kadar kötü bir durum normal olan şeyler anormal olmaya başlamış. Gerek toplumsal gerek kültürel ve gerekse dini değerlerimiz gereği yapılmaması gereken bir şey kusur değil takdire şayan birşeydir. Hele ki cinselliğin 14-15 yaşlara kadar indiği bu zamanda.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
224Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden öyle düşünüyorsun ki önemli olan bunu yapmış olmak değil gerçekten istediğin için yapmış olmak hani erkenden Yaşasan da yapacağın şeyi aynı yıllar sonra Yaşasan da yapacağın şeyi aynı önemli olan bundan zevk almak ve bunu ne zaman yapacağını en iyi sen biliyorsun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKusur değil eksikliktir
00 Yorumla
+1 yılKusur değildir ama senin de belirttiğin üzere eksikliktir. Kişiler bazen dini saiklerle, bazen toplum dayatması olarak, bazen de tercihen "evlenmeden" cinsellik yaşamama düşüncesinde olabiliyor. Fakat her insan bilir ki daha ergenlik dönemindeyken cinsel dürtülerimiz uyanıyor. Artık 20 li yaşlara gelince de bu istek çokça yoğunlaşıyor ve kişi kendini eksik hissediyor, çünkü tatmin edilmemiş arzular, hisler, duyular, yaşanamamışlıklar birikiyor. Bir de şöyle etkisi olabilir, yaşıtların arasından birçok kişi yaşıyor cinsellik. Yaşıtlarından geri kalma hissi de doğurabilir. Atıyorum bir kız arkadaşının sevgilisi var düzenli cinsellik yaşıyorlar mutlu ve tatminkar, sen onun yanında çokça eksik hissedersin.
80 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama bu ne düşünce be neden hep bi sevgi kıtlığı içindesiniz. Kusur ne be neden kendinde kusur bulasınki. Biriyle sevişmemek birlikte olmamak asla kusur değil gururdur. Anlayın ya erkeğe ihtiyacımız yok. Sevgi iyi bir şey tamam hayatımızda biri ola bilir seve biliriz birlikte ola biliriz ama bunlar olmayada bilir. Bu normal bir şey ASLA kusur değildir. Deliricem artık ya bi silkelenin kendinize gelin ya. Kusur nedir bilirmisin? Karşındaki sana ne kadar iyilik ederse etsin senin ona nankörlük etmendir. Yardım isteyen eli geri çevirmektir. Sevişmedin diye kendinde kusur görüyorsan lütfen her hangi bir ruh sağlık kliniğinde tedavi olun.
00 YorumlaGenelde yetiştirilme tarzına, inanışına göre durum değişir. Yapmayı düşünüyorsan da tavsiyem gizli ekimanla görüntülenmediğinden, karşındaki kişinin sonra sana şantaj olarak kullanmayacağından ve en önemlisi istem dışı gebelik olmaması için korunduğundan emin ol.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkçası kendini tuttuğun için tebrik ederim. Eminim mükafatını alacaksındır. Eksiklik değil. En iyisi için kendini hazırlıyorsun olaya ben böyle bakıyorum. İnşallah mutlu olacağın birisi gelir ve hiç canını sıkmadan güzel bir hayat yaşarsın
Bende keşke bu tür şeyler yapmasaydım ama oldu işte55 Yorumla- +1 yıl
Yooo hiçbir mükafatı yok yine mal biriyle sevişiyorsun işte.
- +1 yıl
canım seçmiyorsun deniyorsun
- +1 yıl
Seçmek demek sevgili olmak evlenmek demek. Takılmak seçmek değil
- +1 yıl
Ben kimseyle sevgili olmadım sadece denedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 24 yaşındayım. Seviştim ve seviştiğin için ben de kendimi eksik hissediyorum. Çok güvendiğim insan oldu. Libidom da çok yüksek ve oral da yaptırdım, kadınlığımı doruklarına kadar yaşadım. Sabah akşam da seviştim. Ama sonunda ayrıldık. Şu an muhafazakar bi ülkedeyiz. Birini sevsem şimdi yeniden, bu engel olarak karşıma çıkacak. Evlenmeden yapma. Sonuç bu.
414 Yorumla- +1 yıl
Muhafazakar olsun ne olucak ki ama bu senin hayatın senin tercihin bence insan kendini kisitlamamali
- +1 yıl
engel olarak görmeyecek erkek çok. o yüzden çok sıkıntı yapma
- +1 yıl
@Berivann6 muhafazakarlık falan boş şeyler artık bunlar ne muhafazakar insanlar var neler neler yapıyor valla
- +1 yıl
@SercanKurt aynen öyle görüyoruz zaten din kuralları bana hep saçma ve mantıksız geldi birileri için kendini kısıtlama oysa ilişkide sevgi mutluluk saygı varsa neden evlenmeyi bekliyorlar ki evlenince ne oluyor bütün bunların hepsi saglanmıs mı oluyor saçma bir kural ve ben kuralları sevmiyorum tatmin olmamıs bir insan baskılanıp sapık bile oluyor düşün baskılanmıs düsünceler nelere sebep oluyor tacize tecavüze sebep olabiliyor sonra öfkeye nefrete sebep oluyor sürekli birilerini yargılama durumuna neden oluyor
- +1 yıl
@Berivann6 ay ağzın bal yesin ya ne kadar güzel ozetledin durumu ya 🙏🙃 su an ki zaman diliminde öyle düşünceler inançlar kalmadı artık insanlar istediği şekilde gönlünce yaşamalı herşeyi yaa evlenmek şart olmamalı ya da bakirelik durumu
- +1 yıl
@SercanKurt kessinlikle bende öyle düşünüyorum önemli olan bir birini sevenler birlikte olsa saygı olsa sevgi olsa güven olsa yeterli bence yoksa evlenince her şey olur bakıs acısı bana baştan beri saçma geliyordu şimdi sen Z kuşağısın diyen olur ama en azından Z kusagı bu konuda çoğu böyle düşünüyor
- +1 yıl
@Berivann6 bu yüzden Z kuşağını seviyorum yaa geniş perspektif den bakıyorlar canı isteyince herşeyi özgürce yaşıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum. Şu zamana kadar kimle tanışma aşamasında olsam, direkt en uzun ilişkin ne kadar sürdü diyorlar. 6 sene diyince, bi şey yaşandı mı diyorlar. Yalan söyleyemek istemiyorum. Ve söylüyorum. Sonra direkt uzaklaşıyorlar. Çok gururum kırılıyor
- +1 yıl
direkt uzaklaşanlar eleniyor işte ne güzel. böylece gerçek seveni bulmuş olackasın
- +1 yıl
Kendin gibi birini bul sen de.
Yaşla hiç sevişmemiş olmak kusur değildir. Kendi tercihindir, inançlarındır veya aile baskısıdır.
O yüzden otur kendi kendine sorular sor.
Yapmak istiyor muyum?
İnançlıyım? cevabın evetse inancın buna izin veriyor mu?
Yaşasam ailem bunu öğrenebilir mi? ve gizli tutabilir miyim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var yahu yapmak veya yapmamak senin iradenle olacak olan bişi sen kendini hazır hissetmiyor veya senin yaşadığın aile kavramına uymuyorsa yapmazsın bu da seni kusurlu yapmaz asıl başkaları da yapıyor bende yapayım düşüncesi seni kusurlu yapar psikolojik olaraktan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 24 yaşındayım ve öyle bir şey yapmadım. Suçluluk duygusu vicdanım izin vermedi. Bir şeylerin yanlış olduğunu hissettim hep kendimi kullandırmaktan çok korktum hala korkuyorum ortalık çok kötü cidden kötü çevremdekilerin başına gelenleri görüyorum. Bu geri dönüşü olmayan büyük bir pişmanlık olurdu. İleride kim kısmetimse artık evlendikten sonra huzur içinde yaşayacağım. Sende dikkatli ol bu bir eksiklik değil kendini koruman kendine değer vermen güzel bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır kusur değil, alakası bile yok. Ne güzel kendini korumuşsun işte. Ama ahir zaman olunca böyle şeyler insanın dikkatini çeker, ondan ister, günah güzel gözükür. Fakat sen sen ol sakın zinaya yaklaşma. Yorumlarda pis pis yazanlar olmuş dikkate alma onları.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar bırak sevişmeyi hiç sevgilim bile olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yalnızım ve yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya 😓
Eğer istersen tanışmak isterim ne dersin 🙃🙈❤️🙏18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak o şanslı kıza saklıyorum ve evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim yani. 👌🧡
- +1 yıl
Bu kız sana güvenenmemeli bence
- +1 yıl
Kız bakireyim der erkekler ha evet bende bakırım aslında der
- +1 yıl
😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 ya kimseye yalan borcum yok benim kızlar neyse o yani, bakirim ve evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim kıza saklıyorum tabi bulursam
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 umarım, teşekkürler 😍🙃🙏
Asıl kusur herkes yapıyor diye harama bulaşman olur. Evlenmeden birliktelik haramken, haram olan bir durum nasıl insanı eksiltir ve küçük düşürür anlamam. Asıl harama bulaşmadığın için başın dik olmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı senin gibiyim bazen çok istekliyim ama dini ve ahlaki olarak yanlış olduğu için uzak duruyorum. hiçbir sevgilimle dudak dudağa öpüşmedim. Bu bir yandan iyi bir şey bir yandan kötü tecrübesiz olmanın kötülüğü ilk heyecanı eşinle yaşayacaksın belki o gün kötü birgün olacak eşini mutlu edemeyeceksin onungözünden düşeceksin
00 Yorumla
+1 yılGünümüz cinsellik tabularının (dine dayalı tabuların) dışına çıkarak objektif konuşacağım. Bana göre eksiklik. Tamam her şeyi yaşa demiyor zaten sana kimse o senin tercihindir kararındır. Ama sevişmemiş bile olmak ilerisi için problem.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kusur olduğunu düşünmüyorum, fakat kendini eksik hissetmen üzücü. İstiyorum ama kendimi tutuyorum diyorsun ki bu da kendince sebeplerin olabileceği anlamına gelir. Bu konudaki en doğru fikir kendi fikrindir...
10 YorumlaŞaka mı bu 😂😂yaşım 19 4 sene sonra illaki cinsellik yaşamam mı gerekiyor?
Bunun hiç acelesi yok ne zaman doğru insan karşına çıkarsa o zaman.
Yaşla alakalı bir durum değil.
İyi günler10 YorumlaBende 23 yaşındayım bir travmatik olayım dışında bende de hiç olmadı kusur değil tabiki ama insan bu yaşlarda dahada çok istiyor bence ve dahada iyi oluyor
28 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer reşit yaşa ulaşmış kişi yapacak zorunludur diye bir kural yok ki bu kişisel tercih ve düşünceye bağlı bir durum önemli olan bedenen ruhen zihinen tam manasıyla tadını alarak doğru şekilde hissederek yaşamış olmaktır 😊
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılNe kusuru boş ver takmaya değmez. Ben şimdiye kadar kimseyle böyle bir şey yaşamadım. Bunu eksik olarak görmüyorum. Sevişmekmiş, aşkmış, cinsellikmiş bunlar bana gereksiz geliyor. Bir insanın tek amacı cinsellik aşk meşk olmamalı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılkusur değil ama eksik hissetmen normal. ben de 24 ümde yaşadım ilk ilişkimi. diğer erkek arkadaşlarım bunun zevkini anlatırken ben eksiklik hissediyordum. sende de bu his olacaktır. en azından sevişme olabilir. oral vs
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ilk fırsatta yaşayacağın şeyleri muhtemelen partnerin ergenken yaşamış olacak. Çocuk gibi hareketler, utangaç ilginç davranışlar sergilersen pek eğlenceli olmazsın. Bence o yaşa kadar gelmek eksiklik.
00 Yorumla
+1 yılBen ona bakarsam 32 yaşındayım hayatımda bir defa seviştim o da paralı bir şekilde onun dışında hiç yok Ben ne yapayım o zaman benim sokağa çıkmamam gerekiyor 😂
10 Yorumla
+1 yılBende aynıyım ama yapabilecek kimsem yok. Olacağını da sanmıyorum yalnızlığa adapte olamazsam işim çok zor gibi. Ne evleneceğimi ne sevgilim olacağını sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılNeden kusur olsun? Ülkemizde sevişme çok abartılıyor ve yapana laf, yapmayana laf ediliyor. Sen kendin için doğru olduğunu ne düşünüyorsan onu yap. Birilerinin doğrusuna göre hareket etme.
10 Yorumla
+1 yılKusur mu 🤞😂
Hayır canım ne kusuru çok güzel bir şey bu
Onun bunun altına girince ne oluyor resmen basitlik22 Yorumla- +1 yıl
Daha etkileyici şeyler yazardım da bıktım hep süper görüş seçilmeye gençlerin önünü açmak lazım buyrun sahne senin sizin yorumlarınızi da görelim bakalım bu kadar iddialı mi bay çok bilmiş
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ya buda yeni cikti. Onceden bunlari yapanlar kusurlu sayilirdi. Ister yap ister yapma bu j3 kusur ne eksiklik. Sen istiyo musun istemiyo musun bu onemli. Istiyosan yaşa
00 Yorumlaİlk yazdığına göre tam alnına uzandım öpecektim ki ardına yazdığını gördüm.. sen doğru olanı yapıyorsun.. namus ortada olmaz.. sahibin, sahip olduğuna ait olursun.. önüne gelip sevgiliyiz diyene değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hayır bence eksiklik ya da kusur değil bende 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiçbir kızla yakınlaşmadım sevişmedim hiçbir şey yaşamadım bunun eksiklik ya da kusur olarak görmüyorum açıkçası umrumda bile değil
03 Yorumla- +1 yıl
Abi yanlış anlamada 33 yaşına kadar hiç ilişkiye girmemen bana garip geldi.. takıntılı olduğun bir durum mu var
- +1 yıl
Anladım haklısın inşallah karşına iyi biri çıkar, seni sevecek anlayabilecek biri..
Gerek dini gerek kişisel meseleler biraz da istediğin gibi olmaması sonucu yaşanan durumdur... Bizzat yaşadığım için biliyorum. Yalnız değilsin :D
00 YorumlaÇok doğru yaptığın zina yapma
Helalinle ilerde olur
Ama zina yapmayan insan a normal karşılanıyor saçma olarak çağımız da11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılFuzuliye sormuşlar sevmek mi daha güzeldir yoksa sevilmek mi diye sevişemedikten sonra hepsi " Fuzulii " demiş 😂😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Fuzulinin bundan haberi var mı😂😂
- +1 yıl
@suskunm3 babannemin gençliği 😏
ne alakası var çivisi çıkmış bu dünyada cinsel ilişkiye girmiş olmak üstünlük olarak görülürken yaşamamış bir insan bana göre daha doğru geliyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKusur değil namustur evlenmemiş bir kişi için. Namus eğer kusur olmuşsa bundan gurur duyarız.
10 Yorumla
+1 yılKusur değil ama yaşadıktan sonra tekrar tekrar isteyeceğin bi zevk o yüzden evlenmeden yaşama zaten
20 Yorumla
+1 yılbu zamanda evet saçma bi kere en güzel yıllar geçtikten sonra napcan sanki
20 YorumlaHiç de eksiklik olduğunu düşünmüyorum. Ama erkekler boşuna güvenmiyor değilmiş bize maşallah herkes de sevişmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki kusur değildir ama bence dilediğini yaşayabilirsin. Yeter ki karşı taraf güvenilir biri olsun. Aksi taktirde büyük sıkıntılar yaşayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNe var yani bende 28 yaşıma girmek üzereyim bir kere bile öpüşmedim yaw ilişkiyi bırak el ele bile tutunmadim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılEvet en büyük günahlardan biri diye biliyorum ben ama en büyük günahkarlardan biriyim herhalde ben de jsksbzh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı şekilde 24 yıldır elden devam, harbiden sıkıntılı bir yere doğru gidiyorum. Ara sıra sapık gibi bakıyorum bunun yanlış olduğunu biliyorum farkındayım fakat gidişat bu, kendime ulan aklına neler geldi diyorum. Berbat
00 Yorumla"Bir"ken kendini yarım hisediyorsan bu senin duygusal düşüncelerindir kendimi eksik hisediyorum demen bahane çok istiyorsan git yap
00 YorumlaEksiklik değil kendini evleneceğin adama saklamalısın bence şu sıralar herkes kim kime dum duma diğer kızlardan bi farkın olsun
00 YorumlaHayır bırak kusuru hatta gururdur, insan uzak olduğu şeyleri gözünde büyütür. Olsa ne olacak olmasa ne olacak?
00 YorumlaNe kusuru aksine çok özel bir şey düşünsene sadece sevdiğin ile yapıyorsun tek kişi ile ve son kişi ile ne güzel olur işte
01 Yorumla
+1 yılKusur değil hiç öyle düşünme sevdiğinle, kocanla yaparsın senin gibilerin olması çok iyi.. kimin ne dediğini umursama..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Türk kezbanının genel durumu, bu kendini tutma işi.
Milli servet heba oluyor kızlar, tutmayın kendinizi, turşusunu mu kuracaksınız 🙄
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi kararı, sen sevişmemişsin, başkası on adamla sevişmiştir. Hiç bir şekilde kusur olarak görülemez.
00 Yorumla
+1 yılHayır neden bir kusur olsun ki zaten sevişsen bu sefer oğlanın peşinden koşacaksın birlikte olduk bıraktı diye
00 YorumlaKusur değil ama hayat akıp gidiyor. Bir daha bu yaşlarda olmayacaksın. Akıp giden yaşanmamışlıklar hayatından gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılevli değilsen veya kucaktan kucağa gezmeyi normal karşılayan bir düşünce yapın yoksa bu yaşa kadar cinsel ilişki yaşamamış olman gayet normal.
00 YorumlaYani kusur değilde sen neden eksik hissediyorsun mastürbasyon yapmazmısın
03 Yorumla
Soran+1 yılçok sık yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vücut ihtiyacın yoksa yoktur. Illa ki şu yaşta yapılacak kuralı olan bir şey değil. Ben ortaokulda başlamıştım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Ben 22 yaşındayım daha kız eli tutmadım boş boş konuşma mk
11 YorumlaBu bir kusur değil tercihtir. Herkes de tercihine saygı duymalidir. Aaa niye sevismedin çok bağnaz yobaz diyene de tek kelime sanane benim tercihim.
10 Yorumla
+1 yılbende sevişmedim hatta daha geçen ay öpüştüm o da meraktan hissizdim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne mutlu sana buyuk bi gunaha bulasmamissin iste🧿
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yıl2u yaşındayım aynı senin gibi cinsel hayatım olmadı ve kusur değildir kendini eziklemenin anlamı yok
10 Yorumla
+1 yılKendini tutma sebebin nedir. Evlilik öncesi tercihi mi yoksa başka sebep mi var
10 YorumlaEl değmemiş bir nimet gibisin delimisin
Sen en nadir bulunan, bir varlıksın 🤪10 Yorumla- Devamını Gör (236)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar