Selammss🖤🔥
evet yılbaşı yaklaşıyor peki sizce yılbaşında cinsel ilişki sert ve ateşli mi yoksa romantik, aşk ve tutkulu bir şekilde mi seks yapılmalı?

Selammss🖤🔥
evet yılbaşı yaklaşıyor peki sizce yılbaşında cinsel ilişki sert ve ateşli mi yoksa romantik, aşk ve tutkulu bir şekilde mi seks yapılmalı?

Tercihim bunu sevdiğim kişi ile yapmak ve romantik başlamak belki süslü bir akşam yemeği ile başlangıç belki daha sonra biraz dans olabilir açıkçası bu kısmı o an düşünmem lazım, daha sonra harika uzun bir ön sevişme olmalı öpmelere sarılmalara doyamamam lazım öptükçe öpesim gelmeli tenini vücudunun her bir yerini herbir yerimle hissetmem lazım, hem dokunmaya kıyamaz gibi sevişip hemde dokunmadan edemez gibi hissetmem lazım, daha sonra birbirimizi soyup daha hızlı devam etmemiz lazım daha çok hissetmeliyiz ve vücudumuzda öpmedik yerler izi kalmadık küçük ısırıklar kaldıktan sonra karşılıklı oral seks olmalı daha sonra artık yavaşca beni içinde hissetmeli ve sekse başlamalıyız bir yandan yavaşca git gel yaparken diğer yandan ellerim göğüslerinde ve kalçalarında olmalı bazende dudaklarım dudaklarında olmalı ve artık iyice vahşileşip hızlanmamız lazım sertçe gidip gelirken dalgalanan kalçalrını sallanan göğüslerini gördükçe ve teninin tenime çarpdıkça çıkan sesi duydukça daha da vahşileşip daha da tutkulu bir şekilde devam etmem lazım taki artık ikimizde tatmin olup boşalana kadar. Daha sonra sarılıp öpüşürken ona hayatımdaki en anlamlı şey olduğunu söylemem lazım onu ne kadar çok sevdiğimi söylemem lazım, daha sonra beraber duş alıp yatağa geçeriz, belki daha sonra sarılıp bir yandan çikolata yerken film izleriz belki sadece sarılıp biraz konuşup uyuruz.
💙💙
Romantik tutkulu tabii ki loş ışık altında alttan hafif bir müzik gayet güzel konsept bence
Ricalar efendim teşekkürler bizden 👏👏
Cevap
16Cevap
Sert ve ateşli seks bizim işimizdir. Ayrıca sert seks Yılbaşına özel değil her zaman güzeldir
romantik tutkulu bir seks
Önce tombala oynayıp kaybedenin altta kalacağı sert bir seks güzel olabilir 😃
Sürekli bir kişinin altta kaldığı cinsellik fazlasıyla sıkıcı olur ewwu
Güreşerek üstü çıkmaya çalışsın o da fjfjfjf
Romantik tutkuludan, sert ateşliye doğru giden ❤️🔥
Kim ne seviyorsa artık. Kafalar güzelse her ikiside yaşanır.
Seksi bulduk da, romantik mi sert mi olması kaldı...
Sadece yılbaşına özel değil de bence her zaman sert olması lazım ya
Bu durum kişilerin fantezi ve tercihlerine göre değişir benim için fark etmez olsun da 🤭😂
Romantik tutkulu şekilde başlayıp sert ve ateşli şekilde yeni yıla final yaparak girmek 😍
Önce erkek nerede diye sor
Buradayım geldim 😂
İkiside uygundur
Seksi uzun tutmak lazım.
Önce tutkulu sonra sert seks bana göre 😊
Öyle güzel bir günde seks yapılmaz 🤣
önce birini bulmak daha uygundur :)
Yılbaşı olunca başka mı oluyor 😀😀😀
İkisi de yapılır gece uzunn
Soft
2 si bir arada
Sert daha iyi