+1 yılMerhabalar,
Şimdi cinsellik tek taraflı yaşanan bir şey değildir zaten bir kişi tek taraflı yaşıyorsa bu mastürbasyondur bundan öteye geçemez fakat iki kişi olduğu zaman cinsel ilişki yaşanacaksa iki tarafında bu konuda istekli olması gerekir, yani bir taraf isteksiz davranıyor diğer taraf istekli davranıyorsa bunda bir sorun var demektir yani belli günlerde insanlar özellikle de kadınlar cinsel ilişki istemeyebilir o gün kendini iyi hissetmez havasında olmaz bu erkek için de böyle olabilir, hani birkaç sefer böyle olursa tolere edebilirim yani sesimi çıkarmam ama diyelim ki her gün her gün veya her hafta her hafta aynı şeyi yapıyor işte üzerinden bir ay geçti değişmedi herhangi bir sorun olup olmadığını sorarım ve sorunun temelini inmeyi denerim, hani zaten Bir sorun varsa muhakkak konuşarak çözülebilir ya da bir sorun yok sırf keyfi olarak istiyorsa o zaman gereken tepkimi gösteririm yani doğruyu konuşalım şimdi insanlar evlilik yaparken cinsel ilişki için evlilik yapar bir nevi de kimse kendini kandırmasın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli iken her şey yolunda gitse bile mastürbasyon yapmaya devam eden insanlar var.
Elbette hepsinin yeri ayrıdır hali ile böyle bir durum da vücuttaki hormonal baskıları azaltmak için mastürbasyon yapılarak durum geçiştirilir.03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 aynen öyle mecbur el mahkum 🤣 yapıcak bir şey yok başka çarelere başvurmak gerekiyor
- +1 yıl
Olması gereken bu zaten, aldatma yoluna giderek hem dinen yasağa ve hem ona kendimize saygımızı yitirmemek lazım.
Sonuçta bu durum geçici hep hayır demeyecek. Ha varsa başka sorun çözülemeyecek kadar büyükse.
Anlaşmalı boşanarak herkes kendi iradesiyle paylaşır vücutlarını. İster yanlış ister doğru kişiyle. - +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeğin yakînen tanıdığı mısır medeniyetinden günümüze ulaşan bugün olmaz başım ağrıyor tanrısına saygılarımızı iletip yatarız.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSaygı duyardım ama sevgilimin hayır diyeceğini sanmıyorum olsaydı eğer
02 Yorumla- +1 yıl
İllaki dendiği zaman olur barışım ozaman tepki gösterirsin diye düşünüyorum barışımm
- +1 yıl
Tepki göstermem abla her şey seks cinsellik değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır deme şekline ve sebebine bağlı hastaysa ya da morali haklı bir sebepten bozuksa rahat bırakırım daha önemsiz bi sebepse biraz ikna etmeye çalışırım ikna etmeye çalışırken terslerse de küserim
bazı erkeklerin böyle bir huyu var onlar isteyip siz istemezseniz bir şekilde ikna eder ama kendileri iatemiyorsa asla kaldırmazlar popolarını
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İste o zaman istekli olan kisinin marifeti becerisi piste cikip baslar hunerlerini sergilemeye hani videolar varya Disisini etkilemeye calisan arizona kertenkele show yapmaya baslar misali😂😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aynen olabilir buda farklı bir teori tabiki belkide istekli hale getirebilirsiniz karşınızdaki kişiyi
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
E bu benim sorduğum soruya benziyor jgkfd 3 gündür yanaşıyorum ama hep bi bahane ile kaçıyo sıkıldım artık eskorta ya da ücretli görüşen birine gidicem
05 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 ben sizin sorunuzu görmedim beyefendi tesadüf denk gelmiş sanırım
- +1 yıl
Yorumunuza gelicek olursak. Neden kaçıyor acaba belki bir sıkıntısı rahatsızlığı olabilir sordunuz mu bunu
- +1 yıl
Olabilir bazı insanların enerjileri düşük olur siz ne yaparsaniz yapın. Bu değişmez
+1 yılhayır diyen eşe sevgiliye veya partnere ısrar edilmez. çünki ilerdeki ilişkilerdende olursun. herzaman itaat edicen kadına mutlu olucan
01 Yorumla- +1 yıl
Seni tebrik ederim bu düşünce tarzından dolayı 👏👏👏 çünkü zorla güzellik olmaz bir şey karşılıklı olursa bir anlam ifade eder ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFazla kasmam.. çünkü isteksiz olursa zevk vermez bana.. karşılıklı hazzı birlikte doruklarda yaşamaya bayılırım. 😍😍
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız bir şey karşılıklı olursa anlam ifade ediyor ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ric ederimm🙏🙏
+1 yılpartnerimi ayartmaya çalışırım, baktım olmuyor duşa gider ve mastürbasyon yaparım 😈
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 yani baktın olmuyor başka çözüm yollarına bakıcan 🤣 rabbim sağ elinize zeval vermesin inşallah 😂 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
eh ne yapalım.. bir söz var ama buraya yazmak biraz abes olur, yazamıyorum 😁😁
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tecavüz edecek değilim :)
Bor olur, iki olur, üç olur ve bu böyle devam ederse kimse kusura bakmasın 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılTepkim olmaz gider bir sekilde rahatlarim. Yoksa sanci yapiyor ☺️
05 Yorumla- +1 yıl
Hos geldin sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Hos bulduk Cancanim
- +1 yıl
Yorumunuza gelicek olursak psikopat beyefendi 😂 illaki tepki verirsiniz diye düşünüyorum çünkü erkekler bu konuda biraz daha duyarlı oldukları çok söylenirler
- +1 yıl
Dedigim gibi tepki vermem herkesin sorunlari var. Kendi sorunlarini dusunurken ben rahatsiz etmem.
Dedigim gibi gidip kendimi tatmin ederim. - +1 yıl
Tm peki sen öyle diyorsan öyle dir görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim sayın piskopat beyefendi 🙏
+1 yılBu çok üzücü
Ama alternatif tıp tercih ederim napayım05 Yorumla- +1 yıl
Üzülme alsana çiçek 🌹☘️🌿🌹🌿☘️🌷☘️
- +1 yıl
Yorumuna gelirsek illaki başka Carey başvurursun ama erkekler bu konuda daha duyarlı oldukları için biraz söylenirler diye düşünüyorum
- +1 yıl
"Çareye '
- +1 yıl
Yok be kimse kimsenin nazını çekmiyor bu devirde
- +1 yıl
Gerçekten seversen çekersin çünkü sevdiğin insanın kahrı da hoş gelir lutfuda 🤗
+1 yılHayır diyen eş yatakta çuvaldan ve sıcak delikten başka bir şey değildir gider banyoda mastürbasyon yaparım daha iyi
00 YorumlaGider mastürbasyon yapar bidakine de o istediğinde ben de aynısını ona yapardım.
09 Yorumla- +1 yıl
😂😂 kadın isterse trip at biraz hıhhh bugün olmaz yorgunum basım ağriyor dee 🤣🤣
- +1 yıl
Bana öyle bir şey derse duvara yaslarım onu 🤣🤣
- +1 yıl
Zorlarım reiss 😂 bana hiç bir erkek hayır demedi ama evet de demedi 😂🤣
- +1 yıl
Yok reiss recona ters olur 😂 ben baktım bana şekul şukul yapıyor 🤣 adamı duvara yaslarım 😄
+1 yıltecavüz edecek halin yok. Haliyle usul usul harekete geçirmek için zorlayabilirsin şartları. Doğru yerlere temas ettiğin anda kadında zaten baştan çıkacaktır...
02 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂 aynen öyle bir tık sartlar zorlanır bir karsilik bulunmuyorsada yapicak bir şey şey yok manuel takılarak ihtiyacınızı gidereceksiniz 😂😂
- +1 yıl
manuel iyiymiş güldüm buna :D Bence işin çoğunluğu klitoriste bitiyor. Erkek orayı harekete geçirirse kadını artık zaptolamaz. En basiti oraya doğru bastırarak (el veya penis) ufak öpücüklerin eşlik etmesiyle kadının şevke gelmesi içten bile değil :D
Hayır diyen sevgili/eş değil onu evet diyecek kıvama getiremeyen utansın
00 YorumlaBekarım. Ama öyle bir durum olursa çok bozulurdum herhalde
00 Yorumla
+1 yılBende hayır yok olsa olsa no vardr 😛😁evete döndürürüzz onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok başımıza geldi o zaman klasik metot ya mastürbasyon ya da sexting talimine devam
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sürekli yaparsa İyi madem der eve eskort çağırırım Sen baş ağrısından bende cinsel açlığımdan kurtulmuş olurum derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem, yasamış olsam da mahremimi buraya dökmem, o kesin :)
03 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyarım ✋ yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılAnlayıs icin teseekür ederim. Sadece sasirdim böyle soru sormaniza daha evvel görmemistim böyle bir soru.
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun süredir bunu yaşıyorum ama artık alıştım sanırım..
05 Yorumla- +1 yıl
Neden acaba bunu hiç sordunuz mu kendisine bir sıkıntısı ya da rahatsızlığı olabilir çünkü
- +1 yıl
Çünkü bir kadın da ister çünkü bu doğal bir ihtiyaçtır istemiyorsa mutlaka bir sıkıntı var demektir
Cevap sahibi+1 yılSormama gerek yok sorun belli. Cinselliğe pek yatkın değil kendisi. Çocuktan sonra dahada uzaklasti. Ben yanasmasam hiç sormaz etmez :)
Konusmadimmi? Çok kez fakat kendisine hakaret ettigimi düşündüğünü farkedince bu yönlerini artık ona söylememe kararı aldım. Aslında eksik olan şey sadece seks..
Alıştım artık. Elime fırsatlar geçti fakat oralı olmadım.. ama nereye kadar sabrederim onuda bilmiyorum...- +1 yıl
Doğrudur sizin adınıza üzüldüm gerçekten sabırlı olun mutkaka düzelecektir her şey eşiniz doğumda çok acı çektiyse oyuzden de korkmuş ve soğumuş olabilir
Cevap sahibi+1 yılGüzel yorumların için teşekkür ederim ama emin ol o açılardan sebeb olacak bir şey yok. :) Çünkü bir cevabı yok sorduğum sorulara. Bu konuda biraz çekiniyor eksik hissettirmeden hicbir zaman ilk zamanlardaki gibi bir istek ve arzu olmuyor.
Düzelmesi için daha nekadar beklemeliyim sence :) bu sebepten ayrılacak değilim tabiki.. sonuçta benimle bir hayat paylaşıyor her şey seks değil.. emeklerini sevgisini hala görüyorum.. asamadigimiz. cinsel bir problem var bu arada sevişirken benden daha fenadir ama aksi durumda hep uzak tuhaf.. :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDışarda birimi olsun derim yani ya da cezalandiririm
010 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 tek ayak üstünde durma cezası ver bence 😂
- +1 yıl
Bidakine öyle yaparım ama anal kuru sert yapıyorum ceza ama ona mükafat oluyor daha sert derine diye inleyip kendinden geçiyor 😂😇
- +1 yıl
🤣🤣 pek hoşuna gideceğini sanmıyorum daha çok acı çeker
- +1 yıl
Ilk iki dk uf ay filan sonra oh boşalma devam icimde kal diye adeta sıkıyor içinde diyor ama normalde yumusatirim dilimle bebe yağıyla kaygan önden sonra arkadan mukafatlandiririm
- +1 yıl
Sanki sen yaptın yani 😅 acır diyon
- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Rica ederim sende mukafatlandirilacak bir kadınsın sana doyulmaz
- +1 yıl
Evet mükakafatlandırılacak ama hiç bir zaman mükafatlandırılmamış bir kadın desek daha doğru olucak sanırım
- +1 yıl
Yinede teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz 🙏
- +1 yıl
Senin tatliligin canım seninde çok dardır eminim tatlı şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna sarılır uyardım, ne de olsa gece yarısı kendi beni uyandırır 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. karşısına geçer soyunur p*rno açar mastürbasyon yaparım
00 Yorumla
+1 yılDaha da isteyemem sevgilimden evlenmeyi beklerim napim yanımda olsun da hep
00 Yorumla
+1 yılHer zamanki gibi ilk aşkım sağ elime başvurdum
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 şartlar ne gerekiyorsa onu yapicaksıniz artık yapicak bir şey yok rabbim sağ elinize zeval vermesin 🤗... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim Eyvallah teşekkür ederim hayırlı gecelerin olsun
- +1 yıl
İyi geceler 🙋🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Terk ederim o ortamı saniye de
01 Yorumla- +1 yıl
İllaki edersiniz ama bence öncesinde biraz söylenirdiniz diye düşünüyorum çünkü erkekler bu konuda biraz daha duyarlı oluyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılManuele devam olur napacaz başka😃🙏
027 Yorumla- +1 yıl
Bence bir tepki verirdiniz diye düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Erkekler bu konuda daha duyarlı oldukları için biraz söylenirler. Çünkü 😂
- +1 yıl
Malum olay tepki zorla vs oluncada tecavüz oluyor , işin yoksa kendi eşine tecavüzden git birde içerde yat 😃😃
- +1 yıl
Yavru ceylanım 🤣 tabiki zorla güzellik olmaz olsa ne olucak zaten karışıklıkli olmayınca bir anlam içermez cinsellik karşılıklı olursa insana haz verir
- +1 yıl
İşte bende öyle diyommm😃😃🤣 yoksa ha elizabeth ha emanuel ne fark eder 🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂😂 nasıl da içli içli yazmış 😂
- +1 yıl
Ne edelim ya 😃 doğruları öbür taraftamı konuşcezz🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama konuş konuş içinde kalıp patlauacağına eline al patlasın deliğganlı 🤣🤣
- +1 yıl
Akşam akşam güldürdün vallaaaa🤣🤣🤣 patlasında nerdeee kimin neresinde patlarsa patlasın , ama patlasın artık yaa🤣🤣🤣
- +1 yıl
Eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Patlıycazzz deme öyle 🤣 yanarızzzzz reiss 😂
- +1 yıl
Reiss 😂 nerde patlatacağını düşünme o bilir patkayacağı yeri 😂😂
- +1 yıl
Ama sen önceden milleti haberdar et yinede 😂😂 açılın drift atıcammm de 😂😂
- +1 yıl
Millete gerek yok 🤣 öyle kanada kavağı gibi devasa bişi değil🤣🤣🤣 tek kişide gelir hakkından 😃😃😃
- +1 yıl
😂😂 oksun sen yinede reklamını yap hatta pankart yaptır camın önüne doğru as gelen geçen görsün 😂 pankarta şunu yazdır " dirift atarak elinde patlatan adam yazdır 😂 hem biraz havan olur mahallede 😂
- +1 yıl
Seninki kanada kavağı gibi büyük değilse 😂 3 boyutlu yaptır 😂 iyi olur çünkü diğer türlü görmeyebilirler 😂
- +1 yıl
3 boyutlu olunca böyük gözüküyoo ellamm🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 hem de nasıl büyük gözükür bir bakan birdaha bakar 😂 5 kuruş fazla olsun 3 boyutlu olsun. Önce göze sonra ruha hitap edersin 🤣
- +1 yıl
Neyse bu kadar iştaha getirme 🤣🤣🤣 kimisi cücük seviyodur bizimki 3 kuruşluk olsun🤣🤣🤣
- +1 yıl
Dondurmamı laa bu 3 kuruşluk olsun 🤣 millet ne diycek abi bana 3 kuruşluk koyarmısın mı diyecek 🤣🤣
- +1 yıl
Ne kadar ekmek o kadar köfte 🤣🤣🤣 zorla mal satmıyoz 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sen satma zaten zarar edersin bu kafayla sermayeden gider 🤣
- +1 yıl
Reklam satış pazarlama müdürlüğüne atandınız 😃🤣🤣 Hayırlı olsun 🙏🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yaa ben reklam pazarlama müdürlüğüne atanmak istemiyorum ben senin özel kalem müdürün olmak istiyorum nolur nolur 😂🤣 yaz kızım 🤣 2 kilo çimento 5 kilo demir 10 kilo tuğla 🤣🤣
- +1 yıl
Özel bir kalem bulursak söz orayada müd. Alırız 😃😃 öyle bir kalemimiz yok daha🤣🤣🤣
- +1 yıl
Olursa ara 🤣🤣 hemen başlarım
- +1 yıl
Peki peki 🤣🤣🤣 sende olursa ara
+1 yılyuzune bakmam bır daha :D
10 YorumlaHayır diyecek bir tipi hayatıma almam
00 YorumlaOtuzbir çekerdim.
00 Yorumla
+1 yılkendinden soguturdu
00 YorumlaAldatmak hak olur :) ya da Elizabeth :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCanı sağ olsun. Beklerim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılİkna ederim ben peşini bırakmam 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin gibi hoş birini hayır cevabı alma ihtimali sığır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖlümü gör yemeden göndermem derim
00 Yorumla
+1 yıldöner dötümü mışıl mışıl uyurum ( :
00 Yorumla
+1 yılSoğurdum
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden hayır demesine bağlı davranırım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Niye ya niye başınmı ağrıyor derim😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTüm libido yerlerde
01 Yorumla- +1 yıl
İllaki öyle olur ama bence tepkide gösterirsiniz diye düşünüyorum erkekler bu konuda biraz duyarlı oluyor ve çok söylemiyorlar
+1 yılPeki olurdu cevabım
10 Yorumla
+1 yılher yolun bir shortcut'ı vardır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bozulurummmm
00 YorumlaOnu azdırırım
00 Yorumla
+1 yılHardcore😀😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKüserim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne