Dün ilk defa yapmaya çalışıl sevgilimle hiç hesapta olmadığı için kayganlasyırıcı yoktu sabunla kayganlasyırdık bası girdi ama canım yandı içten de yandı sabun yuuzunden istemedim ama bana daha sonra hemen girmesine şaşırdığını soyledı ama daha önce hiç yapmamıstım neden böyle oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPenisi nasıldi? Bide her insanın anal kısmı kasları falan değişir. Bide sabun , şampuan bunlarda hememn kayganlastirur.
Bak bide şöyle kızın biriyle önden yaptım , sevgilisi güzel kardeşim ve cucklod seviyor. 18 yaşından beri kızı hem si**yor hemde si**tiriyor . Grup falanda yapıyoruz. Kız şu an 29-30 yaşında h
3 senedir bende yapıyorum kızı arada ,,8-9 kişi ile yaptım dedi ama bence 20-25 farklı kişiyle olmuştur.
Yani bide kız hiç yontan hepsiyle 2 defa yapsa 50 yapar ,
sevgilisi ile her hafta 2 defa yapsa ayda 8 yapar yani bu güne kadar sevgilisi 1056 yapmış en az. Diğerleri de 50 defa. Bende 3 yılda 57 defa yaptım ki bunlardan 13 tanesi gruptu düşün.
1163 defa bu kız su*kıldı. Yani bı yapan 1 saat yapsa en az. 1163 saat yapar. Bu da gün olarak 19-20 gün yapar.
Ve kızın vajiandi daptar yani gidip yalan söylese birine kesin kadirir.
Burdan asya diye kızın birini düşürmustum. 17 yaşında vajinasi daha genisti.
Senin anal daha geniş daha önce yapmışsın demiş ya sevgilin yani o manaya getirmiş lafı. .
Antalya da kızı. Biriyle yaptım bak 10 günde kız 12 kişiyle yapmıs ben gittim 13. Kişi olarak yaptım. Kıçı dapdardi ❗❗
Bide sevgilin gelmeden kıçını temizledim mi? Temizliği abarttiysam hani parmak ya da aparat fazla soktuysan ondan da olabilir04 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik yapmadım spontane gelıstı 1gün öncesinde s ıçmıstım sadece
- +1 yıl
Penisi büyük mu? Kaç cm veya kalınlık?
Bide sabun kullanma kuzum , sabun ilk başta kaygandir sonra hızlıca sertlesir. Yani başı girdi sabun katilasti sonra da gerisi girmedi kıçına.
Sabunun en büyük ozelligi bu , yapılırken bile öyle ilk sıvı yağ sonra katilasiuir
Soran+1 yılYaktı zaten içten kullanmama bida penisi 16 cm ve kalın ince degıl çok uzun degıl sadece
- +1 yıl
Benkm ki gibi aynı , kafası büyük benim sadece. Neyse bos muhabebti geçelim.
Bı daha asla sabun kullanma , şampuan ya da kayganlastirici. Zeytin yağı. Falan asla sürme çok pis kokuyor 😱😱
Bide kondom kullanın , 👌👌
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılUyarilman gerek ki onu yapmistir yüksek ihtimal anüsün on duvarıni kauganlastirirsan içi zaten kuru bir yapıda onu klitorisi uyararak gevşek bırakmak gerek ki daha rahat bir giriş olsun bunun yanind pozisyon da önemli bunları doğru yaptığı için girişi daha kolay olmuştur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
+1 yılIlk önce önden yaptığınız için arkası gevşemiş kolayca girmiş bunu da Anlamayacak ne var Seninki de çok cahilmiş bu arada Kaç yaşındasınız
08 Yorumla- +1 yıl
Boyun kilon kaç
Soran+1 yıl166 48
- +1 yıl
Aslında boyun kilon çok iyi hemen girmesi her insanı şaşırtır Ama siz ilk önce önden yaptığınız için arkası da gevşemiştir öyle değil mi önden kaç dakika yaptınız
Soran+1 yılOldu 2 saate yakın
- +1 yıl
Bu kadar uzun yaparsan arkası da elbet gevşer Bence Seninki gerçekten çok malmış bu arada Kaç yaşındasınız ikiniz
Soran+1 yılBn 20 o 24 mal degılde daha önce çok bırakılıp aldatıldıgı için çok guvensizligi var
- +1 yıl
Kardeşim Anal Sels Yapanlara Yüce Allah Lanetliyor Ve Rahmetinden Kovuyor
Bir daha Yapma Olur mu - +1 yıl
O da seni yarın terk edip gidecek emin ol
+1 yılGirer ne alakası var kayganlastirici yok Ok yalayamadımı orayı ne kadar canım dolu ülke ya kızlar cefakar erkeklerimiz tam öküz
00 YorumlaBüyük ihtimalle heyecan yaptın. O anki acıyı anlamadın ve aldın. Canın yanmış ama gerçek acıyı heyecandan çekmemişsin. Artık durmazsınız 😁
00 Yorumla
+1 yılSorulara bakya sanki kapalı delik sen ordan büyük tuvalet ihtiyacını görüyorsun devamlı açılıp kapanıyor yani sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabun kayganlaştırıcı özelliği taşıdığı için hemen girer ve şaşırmasına da gerek yok arkadaşın
24 Yorumla- +1 yıl
Her kadın ve her erkekte aynı mı?
Cevap sahibi+1 yıl@nickimtatilegitti ne aynı mı
- +1 yıl
Sabun kayganlıştırıcı demişsin ya örneğin seninle herhangi bi erkek bunu yaşasa sabunu sürdükten sonra direk komple girer mi
- +1 yıl
Girmez güzelim girmez , kicin genişse anca. Büyük ihtimalle kızın anal kısmında ki kaslar fazla sıkı değil doğuştan. Egzersiz yapması lazım.
Sabun asla kayganlastiemaz ❗ sebebi ise ilk başta kaygan olup sonra direk katı hale geçmesi. Yani başını sokar ama sonra girip cikarken bı boka yaramaz.
Şampuan bı nebze daha iyi , ben şampuan surdugumde 2-3 parmak bile sokabiliyodum. Ama en iyisi kayganlastirici krem ve kondomda da kayganlastirici özelliği olan. Ama ben kondom pek sevmiyorum genelde anal kısma boşalmayı severim. .
2 kızda sabun sürmüştüm felaket acı cekmislerdi.
En son başka bı kız vardı pek sevmezdim , kötü biriydi çevresine karşı egoist ezisici felan onda da bilerek sabun sürdüm , ezdim yatakta , bide itlik olsun diye sert yaptım ezdim yatakta. 2 gün kıçının üstüne oturamadi
Sabunla anal seks mi yapılır ya bu nasıl bir acemilik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılUcu girdimi gerisi kolay zaten. Ne bekliyordu etten duvarmı.
00 Yorumla
+1 yılBirincisi sabun yakar kaygan n olduğu zaman başı her halükarda girer ikincisi de denemeyin çok zararlı iki dk şık seks uğruna hastalığa değmez
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yapmıs sabunla bile yapsa bu kdr kolay girmiyordu vs demişti
- +1 yıl
Saçmalamasın her yapı bir değil detaylarını anlamamı stermisn burdan anlatamam ama
- +1 yıl
Saglkcıyım yani her yapı farklı bide detaylar var isterseniz anlatayım
- +1 yıl
Denemenin zararlarını da anlatacam ksn ulşın
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSabun ilk kaygan olduğu için girmiştir ve sonrasında yanmasının nedeni zaten sabun bu gözüne gelse bile yakıyor sonuçta 😀
00 Yorumla Normal başı girer ama hepsi girmez. Canın acır. Bebek yağı sürün bir dahakine.
02 Yorumla
Soran+1 yılBebek yağı da yakmaz mı
İlk başta girmeyip sonrasındamı girdi
07 Yorumla
Soran+1 yılÇabuk girdi yani
Soran+1 yılHayır parmak istemedim sevmiyorum parmak
Soran+1 yılSadece bası
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabun da rahat girmesini sağlıyor. Çok inledin mi? Seni ……. Mi yoksa tam yapamadı mı
05 Yorumla
Soran+1 yılAdet oldum o gün önden surekli kan geliyordu arkadan denemek istedik ama sabun çok yaktı dayanamadım bi de başı kolayca girdi daha önce 1 kez bile yapmamısken
Cevap sahibi+1 yılCanım benim çok inledin mi onu soruyorum yoksa sadece başı girdi hemen çıktı mı yoksa s…. Mi
Soran+1 yılBaşı girdi çıktı sabun yaktı dayanamadım biraz inledim
Cevap sahibi+1 yılSana bi foto atayım sabun bile fayda etmez erkek arkadaşına prenses dersin o fotodan sonra
Cevap sahibi+1 yılSevgilin değil de diyarbskırlı bi Kürt erkeği ile denesen onda da çok inlersin dimi
Gizli Üye(18-24)+1 yılartık popon tutmaz geçmiş olsun doktora gimeye hazir ol
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir çok neden etkilemiş olabilir ama artık çok daha kolay olacaktır yaşın kaç?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılYakında altına yapar gezersin. Tutamazsın kakanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabunlarsan girer mk 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBende dedim dedi daha önce sabunlasamda vs ilk bas zor giriyordu
Cevap sahibi+1 yılMk acemisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabun şampuan yakar bebek yağı lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHemen girmesi surdugun sabundan dolayı olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabun kayganlaştırdı işte, ama içini de yakar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel olmuş ben anala bayılıyorum ya
00 Yorumla
+1 yılNasil hemen girmesine sasirmis
00 YorumlaSabun yakar
20 Yorumla
+1 yılKaç kilosun
02 Yorumla
Soran+1 yıl166 48
- +1 yıl
Daracık
+1 yılBoy kilon kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl166 48
- +1 yıl
O esnada cok mu azgindin cok mu istedin
- +1 yıl
Boy kilo ne alaka knka 😃😊😊
- +1 yıl
@markozberk analiz knka çaktırma:D
+1 yılPenisi incedir
00 Yorumla
+1 yılGerek var mı
00 Yorumla
+1 yılGirer canım normal bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılSabun can yakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşı girmiş o da sabunla
04 Yorumla
Soran+1 yılHemen girdi
Cevap sahibi+1 yılKilolu musun
Soran+1 yılZayıfım
Cevap sahibi+1 yılO zaman onunki küçük
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirdimi aldin yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. e alışmış işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabun ne ya