Arkadaşlar ilk kez anal deneyeceğim yapma etme demeyin sadece merak ettiğim şeyler var kalçam çok daracık deliği falan yani kayganlaştırıcı kullansak bile dışkı gelme gibi bir sorunla karşılaşmaktan korkuyorum içimi iyice boşaltmaya çalışacağım lağman falan yapma şansım yok, kendim temizliğimi yapıp 24 saat boyunca da sıvı tüketsem dışkı gibi sorunla karşılaşmam değil mi başka öneriniz varsa yazın çünkü bu durum psikolojime işledi bir kaç yerde dışkı geldiğini gördüm çok utanırımm ben öyle bir şey yaşasam?😂 özellikle kızlar ilk anal deneyiminiz öncesinde yaptığınız şeyler neydi ve ilk Anal deneyiminiz sorunsuz mu geçti anlatın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anal deneyimi sağlıksızdır, dışkı gelme sorununun önüne de geçemezsin. Anal ilişki yaşadıkça bağırsak sorunlarıyla ve dışkı tutamama sorunlarıyla karşılaşabilirsin yani tavsiyem vajinal ilişki yaşasan senin için daha iyi partnerin değil de gerçekten sen bunu istiyorsan yap tabi ne diyeyim.. kayganlaştırıcı da yapsan bundan acı çekersin anal birlikteliğin kadına zevk verdiğini sanmıyorum çünkü anüs esnek bir yapıya sahip değil vajina gibi esnemediği için de sadece seni zorlayacaktır
21 Yorumla
Soran+1 yılYok ilişki esnasında dışkı sorunu olur mu dedim
En İyi Cevaplar
yapma etme yazmayın demişsin sen çıkış odaklı bir organa birşeyi sokarsan ne olur? dışkı tabiki gelir bu hem canını yakar hem sağlık sorunu yaratır ciddi anlamda büyük sorunlar yaşarsın başkalarının zevk arzuları için bu tür şeyleri önermem uzun sürede dışkı tabiki gelir filmlerdeki gibi olmuyor o eleman bi çıkarıcak domates kabuğu bence yapma
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru kesin escinsel bir erkekten geliyor. Vajinan olsa, bukadar analdan rikse kendi isteginle girmezsin, kadinlarin oarada zevk almasi neredeyse imknasiz, sirf ekregi bosaltirsin. Ayrica ne kadar lavman yaparsan yap, nekadar temizlersen temizle, penis girip ciktikca o pis boook kokusunu yok edemezsin.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle kendi yöntemlerinle zor ama deneyeceksen parmakla bir miktar genişletip içini boşaltmalısın. 24 saatten biraz fazla sıvı tüket tuvalrte çıkmış olmk kaydıyla sonra kayganlaştırıcıyla partnerin deliği genişletmeli. kolay değil bu iş
10 Yorumla Kayganlaştırıcı kesin kullan dışkı illaki gelir lağman yapmazdna size tavsiyem prezervatif kullansın pislik bulaşıp hasta olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllavman+anal kayganlaştırıcı+prezervatif bunlar yapılmıyorsa yapma
410 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@TheDreams p*rno değil sağlık mk dağ ayısı
Cevap sahibi+1 yıl@TheDreams anal yapıyorsan bunları da düşüneceksin her şeyin bi bedeli var
Cevap sahibi+1 yıl@TheDreams bir şey yaygın diye normal olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@TheDreams iyi b*klu günler
Cevap sahibi+1 yıl@TheDreams sjsjsjsjsjsjsj ya s*ktr git
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı şart deneyiminide paylaşıver diğer soranlara 😈😈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka yaptiktan sonra yaz kesin bende yapicam ayni şeyleri bende düşünüyorum 😂
31 Yorumla
+1 yılBiz düzenli olarak yapıyoruz osrtmerimle.. Yaş ksc senin
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemiş millet. yap belki tövbe edersin
10 Yorumla
+1 yılKasma kendini rahat ol
00 Yorumla
+1 yılBen yaptığımda kız için bı sorun olmamıştı beybi
00 YorumlaKullanmazsan giremez zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılparçalattırr affetme :D
00 Yorumla Yirtilirsij
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. küçük bir sabun sok içeri ve az beklet
00 Yorumla
+1 yılHoşt be
20 Yorumla
+1 yılYapma hiç hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın kacc
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi