Dünya üzerinde geçerliliğini yitirmesi gerekirken daha da yaygınlaşan saçmalık. Git tavana as kırbaçla ama dışkının çıktığı yere girmek nedir ak hayvan mısınız?
İlk f*ck bodymin kendi istemesiyle yaşadıgım ama zamanla benim olayımın oral ve vajinal olduğunu anladıgım gereksiz meraktan yapılan bir şey olduğunu anladım ben zevk almadım açıkçası alıyorum diyen kadında farklı olmak için tercih edilmek ve vazgeçilmemek için yapıyordur bence
Anal istemeyen erkek kraldır. Çünkü orası sağlıksız ve kadınlar yaşlanınca kakasinı tutamaz. Eğer bir erkek bencil değilse anal istemez kadına saygılı davranır kadın istemedi diye baskalarina gitmez nettt
Anal deneyimim olmadı, ama kadınlarda çok bir uyarıcılığı yok diye biliyorum. Erkeklerde ise içerideki erojenik bölgelere ulaşabilmenin yolunun anal seks yapmaları olduğunu biliyorum. Zevk patlaması filan mı yaşıyorlarmış neymiş.
Kokulu idi acıtmaktan korktuğum için yavaştım bitmek bilmedi zevk mi alıyot acımı çekiyor belli değil sonra daha da sertleştim koku ve gaz çıkarma olmazsa daha güzel olacak
Hem kadın hem de erkek için sağlıksız bir şey. Ayrıca her ne kadar "iyi" yapıldığı düşünülse de kadın için çok acı verici. Partnerime böyle bir şey yapamam. Yapmam.
Kadınların zevk aldığı biliniyor. Çoğu kadın kendini şartladığı için zevk almamaları normal diye düşünüyorum. Ama isteyen ve zevk alanlarda var. Bana gelirsek daha biriyle birlikte olmadım.
türk kızları ile nasıl olmasını bekliyorsun ki daha sokmadan acıyor soktun kendimi kötü hissediyorum demeleri nerden baksan rezillik nerden baksan mide bulandırıcı türk kızları ile bir bok yapılmaz