Cinsel Yaşam 3 ay İlk defa anal seks deneyiminde ne hissettiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 1 hafta sonra sevgilimle anal seks yapacağız ve bu benim için bi ilk olucak. İlk defa anal seks deneyiminde ne hissettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZIPPIRİK190110 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 3 ay Ben çok seviyorum aşırı hoşuma gidiyor yapmak hızlı olmassa kadının canı çok yanar 1 5 Yorumla Soran 3 ay Hızlı mı olmak gerek? Yorumla ZIPPIRİK190110 3 ay Tabiki yoksa caninyanar ayrıca şey vosaldij zevk aldım istiyosa alistirdikda sonra çok hizli Yorumla Soran 3 ay Ama ilk başta alıştırmak için yavaş olamk gerekmez mi Yorumla ZIPPIRİK190110 3 ay Başını demiyorum başta mecbur zaten hızlı olma sansin yok Yorumla Soran 3 ay Evet. Karşı taraf alışınca hızlı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Çok acı 4 4 Yorumla Soran 3 ay O bi kaç kez yaptığını söyledi ama ben hiç yapmadım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yapan kim Yorumla Soran 3 ay Sevgilim Yorumla suskunprensinöpücüğü 3 ay Sonrakilerde acı zevke dönüştü mü yoksa çok acıdığı için yapmaktan vaz mı geçtin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben çok seviyorum aşırı hoşuma gidiyor yapmak hızlı olmassa kadının canı çok yanar
Hızlı mı olmak gerek?
Tabiki yoksa caninyanar ayrıca şey vosaldij zevk aldım istiyosa alistirdikda sonra çok hizli
Ama ilk başta alıştırmak için yavaş olamk gerekmez mi
Başını demiyorum başta mecbur zaten hızlı olma sansin yok
Evet. Karşı taraf alışınca hızlı
Girer girmez boşalma. Travma olur
Çok acı
O bi kaç kez yaptığını söyledi ama ben hiç yapmadım
Yapan kim
Sevgilim
Sonrakilerde acı zevke dönüştü mü yoksa çok acıdığı için yapmaktan vaz mı geçtin?
Asla yapmam
Tercih senin