15 dk önceye kadar mast yapıyordum xd. Detay vermeme gerek yok diye düşünüyorum. Parmağımla ilk kez (cinsel arzularımı keşfettiğim ve kendi çapımda analı deneyip nefret ettiğim dönemi saymazsak) anal yoldan zevk aldım. İlk o yolla 'zevk alma'ya kalkışınca aşırı hissettiğim baskı ve yoğun hisle bunun için fazla hassas olduğum kanaatına varıp bugüne kadar hiç dokunmamıştım. Fazla grafik olur diye korkuyorum ama tahmin edildiği gibi parmağımı yapabildiğim kadar soktum. Hiç hissetmediğim bi haz bütün vücudumu sardı. Böyle bir zevk alacağım aklımın ucundan geçmezdi ve dediğim gibi beklemiyordum bi an hissiyat gelince tüm bedenim sarsıldı. Demek istediğim sanırım anal hoşuma gidiyor NSLXNŞWWMŞWKWĞWĞ en azından parmakla olanı xd yani bi 20dk önce öğrendim. Tabi pek fazla bişey yapamadım dediğim gibi aşırı hiç hissetmediğim yoğunlukta farklı bir hissiyattı. Sorum daha çok anal seven dişilere xd. Kendimi bu yolla nasıl zevke ulaştırım? Önerebileceğiniz bişeyler var mı? Ne yapmalıyım? Ne yapmamalıyım? Anal seks nasıl? Her türlü görüşlerinize açığım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakir olmama rağmen düşüncesi bile çok hoşuma gidiyor analın.
Anal seven birini görmek çok şaşırtıcı.
İçimde bir heves olarak kalacak sanırım bir ömür, zira seven kadın azınlıktadır.
Nasıl yapabilirsine gelecek olursak ince eşyaları yağlayıp deneyebilirsin.
İlkin parmaklarını yağlayıp parmaklarınla alış zamanla geçersin başka bir uyarıcıya.
Anal candır, sevgiler 😂22 Yorumla
Soran+1 yılAnalın neyi seni bu kadar heyecanlandırıyor? Neyi tahrik ediyor?
Cevap sahibi+1 yılAslında 2 boyutlu bir heyecan ve tahrik söz konusu.
Bunun ilk psikolojik olarak uyarıyor.
Şöyleki ; neticede anüs cinsel organ değil ancak partnerin sana orasını da sunuyor, bunun düşüncesi bile beni aşırı tahrik ediyor. Üstelik kadınıma her şekilde sahip olmuş, her lezzetini tatmış oluyorum ki bu da apayrı zevkli. Ve tabi sıradışı olan, kimi yerlerde yasaklanmış olan o eylemi yapmanın verdiği insan benliğinde olan ayrı haz var. Aklıma gelmeyen daha birçok psikolojik faktör var anal seksi tahrik edici kılan.
Diğer bir boyut ise elbette işin fiziksel kısmı yani karşılıklı zevk alıp zevk verdiğimiz kısmı analın. Nereden başlasam bilemiyorum😂Bir kere anüs hepimizin malumu kaslarla çevrili bir organ ve vajinadaki gibi ıslaklık sağlayan bezler yok, bu da orayı çok daha sıkı ve kuru yapıyor. Ve tabi vajinadaki zamanla doğal olarak oluşan genişlemeden ve fazla ıslaklık durumu da hissin ve hazzın azalması durumundan kurtulmak anlamına geliyor bu. Kadın ve erkek her mm ilerleyişi sonuna kadar hisseder anal ilişkide, her an penisi boğarcasına kasan kas tabakası ise kadın ve erkeğe daracık yere girip zar zor ilerleyen o penis sayesinde çok haz verecektir. Benim anal ilişki denince ilk aklımda canlanan görüntülerden biri de özellikle gireceğim esnada bacaklarımın iç kısmına çarpacak olan yumuşacık kalçalar oluyor. Yumuşacık 2 yastıkçık ve aralarında bir haz kaynağı saklı, her dokunuş gözlerimi bir kat kör eder eminim 😂
Bir de anal ilişkiyi şayet önden yastık ile destekli olarak yüzüstü üzerine uzanma şeklinde yapacak olursak partnerin tam kulaklarına fısıldana imkanım olur ki bu da hem beni hem karşımdakini bulutlara çıkaran bir detay olacaktır. Ve tabi bu pozisyonda göğüslere olan rahat ulaşım da cabası. Daha çoook şey yazılır da fazla uzattım, buraya kadar okuduysan teşekkürler :D
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın analdan Zevk almaz
kadın için işkence erkek için zevktir
çünkü dar ve sıkıdır eğer ilk giriyorsa ilk girer girmez boşalır
ilk yaparken yavaş olmak gerekir
temizlik iyi olması gerekir
alıştırmak gerekir
Vajina göğüsler uyarılırsa acı hafifler zevk aldığını sanıyor
aksi halde analın pek çekici bir tarafı yok
ve tabiki dini boyutu unutmak gerekir yaparken10 Yorumla
+1 yılsağlık personeli olarak, anal seksten erkeğin alabileceği hoşnut inanılmaz ancak sabırlı bir yaklaşım olmalı. zamanla iki kişi tarafından çok zevk alacağı bir birliktelik olabilir. boyu ilk uygulama için uygun olmayabilir. ve sağlık sorunlarına yol açabilir herşey zamanla sabırla muhteşem olur.
10 Yorumla
+1 yılSen sesli sanatla gel asıl öyle zevkin tadını gör ne kadar tahrik edici biliyomusun
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYolunu bulmuşsun iste onemli
olan hisler, denemeye devam:))10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa o an farklılıktan zevk verebilir belki ama sonrasında acı ve sorunlar çok fazla. Hem anal seks böyle de olmaz yani keyifsiz olabilir bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Partnerinden anal seks isteyebilirsin ya da seni anal sekse doyuracak bir partner bulacaksın. Gerisi zevk ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcıtır diye biliyorum. Sonuçta küçücük parmak ile koca sik aynı şey değil. Dikkat etmek lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama seviye seviye bu işler xd alışılır
+1 yılAnal ilişki yaşa bence
10 Yorumla
+1 yılIy analdan mast mı yapılır
04 Yorumla
Soran+1 yılYapılmaz mı
- +1 yıl
Yapılır mı
Soran+1 yılBence olur
- +1 yıl
gerçekten yapıyormusun