İlk kez anal deneyimi?

15 dk önceye kadar mast yapıyordum xd. Detay vermeme gerek yok diye düşünüyorum. Parmağımla ilk kez (cinsel arzularımı keşfettiğim ve kendi çapımda analı deneyip nefret ettiğim dönemi saymazsak) anal yoldan zevk aldım. İlk o yolla 'zevk alma'ya kalkışınca aşırı hissettiğim baskı ve yoğun hisle bunun için fazla hassas olduğum kanaatına varıp bugüne kadar hiç dokunmamıştım. Fazla grafik olur diye korkuyorum ama tahmin edildiği gibi parmağımı yapabildiğim kadar soktum. Hiç hissetmediğim bi haz bütün vücudumu sardı. Böyle bir zevk alacağım aklımın ucundan geçmezdi ve dediğim gibi beklemiyordum bi an hissiyat gelince tüm bedenim sarsıldı. Demek istediğim sanırım anal hoşuma gidiyor NSLXNŞWWMŞWKWĞWĞ en azından parmakla olanı xd yani bi 20dk önce öğrendim. Tabi pek fazla bişey yapamadım dediğim gibi aşırı hiç hissetmediğim yoğunlukta farklı bir hissiyattı. Sorum daha çok anal seven dişilere xd. Kendimi bu yolla nasıl zevke ulaştırım? Önerebileceğiniz bişeyler var mı? Ne yapmalıyım? Ne yapmamalıyım? Anal seks nasıl? Her türlü görüşlerinize açığım.
İlk kez anal deneyimi?